Τσιώλης: «Δεν θα το βάλω στα πόδια»

Τσιώλης: «Δεν θα το βάλω στα πόδια»

Δεν είναι διατεθειμένος να φύγει ο Σάκης Τσιώλης από τον Άρη, εκτός αν πυκνώσουν οι φωνές του κόσμου εναντίον του, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

«Θα έλεγα ότι ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλο πάθος και δύναμη. Στο ξεκίνημα με την ώθηση του κόσμου μπήκαμε δυναμικά και, προηγηθήκαμε νωρίς. Θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε και να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Και θα ήταν εύκολο για εμάς. Στο ημίχρονο είπαμε να μη δώσουμε χώρο στον ΠΑΟΚ. Καταλάβαμε την αλλαγή του Ίβιτς και ξέραμε πως θα παίξει από τον άξονα. Όμως δεχτήκαμε το γκολ. Ανορθόδοξα μετά και όχι από τα άκρα, προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα στην περιοχή, για ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι αλλαγές των Νέτο και Καστίγιο έγιναν για να παίξουμε από τα άκρα. Η τρίτη αλλαγή του Τριανταφυλλάκου έγινε για να παίξουμε μέσα στην περιοχή», τόνισε αρχικά ο Ελληνας τεχνικός για το παιχνίδι.

Στη συνέχεια είπε για τα όσα ακούγονται για τη θέση του: «Ολη την εβδομάδα ακούστηκαν φωνές για τον προπονητή. Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη για τον Αρη είναι μεγάλη υπόθεση. Αυτό βαραίνει τον προπονητή. Δεν μένω σε συμβόλαια, ούτε στην εκτίμηση από κόσμο μια διοίκηση, ούτε είμαι από αυτούς που το βάζουν στα πόδια. Αν αυτές οι φωνές γίνουν πολλές, κι αν η διοίκηση το αποφασίσει, είμαι στη διάθεσή της. Εχει ξεκινήσει μια προπονητολογία, με φωτογραφίες συναδέλφων και γι’ αυτό είπα αυτά σήμερα».

Για την εξέλιξη του αγώνα, ο Τσιώλης επισήμανε: «Θέλαμε να συνεχίσουμε να παίξουμε για το δεύτερο γκολ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, θέλαμε να βγάλουμε τον ΠΑΟΚ από την περιοχή του. Στο β’ ημίχρονο και με την είσοδο του Ίβιτς δυνάμωσε στον άξονα, εμείς έπρεπε να παίξουμε αλλιώς και από εκεί δεχτήκαμε το γκολ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση η ομάδα, όπως δείχνουν οι εξετάσεις. Έχει να κάνει με την ψυχολογία των παικτών. Δεν είναι η πίεση των αντιπάλων, αλλά έχει να κάνει με την ψυχολογία και το αποτέλεσμα που κυνηγάει ο Άρης. Και σήμερα θέλαμε ένα αποτέλεσμα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα».

Για το αν ήταν πετυχημένες οι αλλαγές, απάντησε: «Από τη στιγμή που δεν αλλάζει το αποτέλεσμα, δεν πέτυχαν οι αλλαγές».

Αναφερόμενος στο επιθετικό πρόβλημα του Άρη, υπογράμμισε: «Σίγουρα και ο τραυματισμός του Σολτάνι και αυτός του Τσέζαρεκ, μας ανάγκασε να ψάχνουμε εναλλακτική λύση του Γιάκομπ, ο οποίος είναι η βασική μας επιλογή. Υπάρχει επιθετικό πρόβλημα. Από την παρατεταμένη απουσία του Τσέζαρεκ και τον τραυματισμό του Σολτάνι, δεν έχουμε βρει λύσεις».

Για το πως γίνεται στους 2,5 μήνες να έχει χάσει η ομάδα την επιθετικότητα της, σημείωσε: « Όταν ήρθα πέρυσι, βρισκόμασταν 1-2 βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η συγκέντρωση που είχαν όλα τα παιδιά ήταν μεγάλη και πετύχαμε. Η αποχή των τεσσάρων  μηνών με την παρατεταμένη προετοιμασία, έφερε μια χαλάρωση. Ο Αρης είναι μια καινούργια ομάδα κατά 70-80%. Ο σχεδιασμός άλλαξε, με την ευθύνη να βαραίνει εμένα και έχει οκτώ νέους παίκτες στην ενδεκάδα. Χρειάζεται χρόνος για να έρθει η ομοιογένεια. Χρειάζεται όμως μια σπίθα για να δουλέψουμε καλύτερα. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλω από την σκέψη παίκτες που επένδυσα πολλά πάνω τους. Αυτή τη στιγμή δεν είναι σε καλή κατάσταση, γι’ αυτό άλλαξα τα πλάνα μου και τον σχεδιασμό».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι, υπογράμμισε: «Την απόδοση κάποιων παικτών και το πάθος που έδειξαν. Ο Πρίττας ήταν εξαιρετικός, όπως και ο Λαζαρίδης και ο Μίσελ. Κεντροαμυντικά ήμασταν μια πολύ καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο. Κρατάω το ύφος από αυτούς τους παίκτες. Κεντροεπιθετικά είχαμε προβλήματα. Μας έδωσε χώρους ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν τους εκμεταλλευτήκαμε».



Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved