Μπόλονι: «Εκανα τη διαθήκη μου πριν έρθω»

Μπόλονι: «Εκανα τη διαθήκη μου πριν έρθω»

Ποταμός ήταν στη συνέντευξη Τύπου ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος έκανε πριν το παιχνίδι τη διαθήκη του, αφιέρωσε τον βαθμό σε μια συμπατριώτισσά του που πάσχει από λευχαιμία, ενώ χαρακτήρισε τρελό να μην έχει το ντέρμπι οπαδούς των δύο ομάδων.

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω είναι ότι πριν έρθω έκανα τη διαθήκη μου και τα άφησα όλα στην κόρη μου», δήλωσε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για το παιχνίδι: «Κατά τα άλλα, υπήρχε μεγάλη πίεση στο παιχνίδι, κάτι φυσιολογικό, γιατί ήταν ένα ντέρμπι. Δύο μεγάλοι σύλλογοι μάχονταν για τη νίκη. Η κάθε μια ομάδα είχε το ημίχρονό της. Δυστυχώς για εμάς δεχτήκαμε μια αρνητική έκπληξη με την στημένη φάση και για λίγα λεπτά ήμασταν λίγο χαμένοι. Σιγά – σιγά σταματήσαμε την πίεση και στη συνέχεια μόνο από τα στημένα πιεστήκαμε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δικό μας. Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, όχι για 45 λεπτά, αλλά για κάποια διαστήματα. Και πιστεύω ότι στο τέλος οι δύο ομάδες αποδέχτηκαν την ισοπαλία.

Ηξερα ότι στην αρχή θα είναι δύσκολα τα πράγματα και ήμουν σίγουρος ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα ήμασταν καλύτεροι».

Για το λόγο που ξεκίνησε ο Βιεϊρίνια στον άξονα, ο Μπόλονι εξήγησε: «Ξέρετε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά, που ο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε εκεί. Στην Ολλανδία το δοκιμάσαμε σε φιλικά. Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Χρειαζόμασταν έναν παίκτη που θα βοηθούσε τον Σνάουτσνερ, ο Βιεϊρίνια δεν θα άντεχε σε όλο τον αγώνα και μπήκε ο Ρομπέρ αριστερά για ένα ημίχρονο».

Για όσα είδε από Ρομπέρ και Παπάζογλου: «Ο Παπάζογλου έχει δουλέψει πολύ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Πρέπει να τον συγχαρώ. Σκεφτόμουν να τον χρησιμοποιήσω και στο ευρωπαϊκό ματς, αλλά δεν το έκανα».

Καλούμενος να σχολιάσει την αποβολή του, είπε: «Πιστεύω ότι ήταν μία απόφαση που πήρε ο διαιτητής υπό την πίεση του κόσμου. Είχα γυρισμένη την πλάτη σε ένα φάουλ που εκτελούσε ο Άρης, δεν είδα ότι υπήρχε μπάλα μέσα και πέταξα μια δεύτερη μπάλα. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, νομίζω ότι ο διαιτητής έκανε καλή δουλειά».

Μετά τις ερωτήσεις ο Μπόλονι είπε τα εξής: «Θέλω να πω 1-2 πράγματα. Ζητάω τη βοήθειά σας. Έχουμε τόσα πολλά προβλήματα στη ζωή μας. Ένα ντέρμπι δεν είναι πρόβλημα, είναι κάτι καλό.  Δυστυχώς στην Ελλάδα οι οπαδοί μας δεν έρχονται εδώ και οι αντίπαλοι στο γήπεδό μας. Είναι κάτι τρελό και δυσάρεστο. Το ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα είναι παιχνίδι και καμιά φορά υπερβάλουμε εξαιτίας της πίεσης. Ίσως εγώ υπερβάλλω πρώτος. Ξέρω άλλους ανθρώπους που έχουν πραγματικά μεγάλα προβλήματα, μία κοπέλα από την πόλη μου έκανε πολύ μεγάλη πάλη για τη ζωή της. Είχε λευχαιμία. Αυτό είναι το όνομά της. Κατάγεται από την πόλη μου και αυτός ο μικρός πόντος που πήραμε είναι αφιερωμένος σε αυτήν. Ευχαριστώ το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπουθ νοσηλεύεται και κάθε μέρα παλεύει για τη ζωή της. Ευχαριστώ και την ελληνική κυβέρνηση γιατί την έχουν βοηθήσει πολύ στο νοσοκομείο. Αν είναι δυνατόν ήθελα να ζητήσω από τους φίλους του ΠΑΟΚ, να κάνουν κάτι γι’ αυτή».

Καταλήγοντας σημείωσε: «Και κάτι ακόμη. Θα πρέπει να πάω σπίτι μου για μπάνιο, γιατί ποτέ δεν δέχθηκα τόσο υγρά πάνω μου. Χρειάζομαι ένα λίτρο σαμπουάν. Ελπίζω όταν ο προπονητής του Άρη έρθει στην Τούμπα να μην του συμβεί το ίδιο».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved