Κωστένογλου: «Μόνο δουλειά...»

Κωστένογλου: «Μόνο δουλειά...»

Το δίκαιο της νίκης του ΟΦΗ ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κωστένογλου, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να σιωπήσει και να δουλέψει περισσότερο ώστε να ανατρέψει την κατάσταση

Στα ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του και στην δυσλειτουργία όλων των γραμμών της ΑΕΚ απέδωσε ο Νίκος Κωστένογλου την ήττα από τον ΟΦΗ. Ο προπονητής της «Ένωσης» δήλωσε ότι δεν απογοητεύεται και υποστήριξε ότι η ΑΕΚ θα βελτιωθεί σύντομα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 41χρονου τεχνικού της ΑΕΚ:

«Θεωρώ ότι χάσαμε δίκαια. Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ και αυτό μας κόστισε. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών, αλλά σε ένα τέτοιο ματς θα πρέπει να περιορίζουμε τα λάθη. Τη δεδομένη στιγμή όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ, τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Προσπαθήσαμε είχαμε μια σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, προσπαθήσαμε να έχουμε ορθολογική ανάπτυξη, αλλά δεν σκοράραμε. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεχτήκαμε πάλι γκολ που δυσκόλεψε το ματς. Μειώσαμε και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για αρκετά λεπτά. Όμως, σε μια αντεπίθεση ήρθε και το τρίτο γκολ. Έτσι όπως είναι η ομάδα δεν γίνεται να αντιδράει μετά το γκολ. Τώρα χρειάζεται να σιωπήσουμε, να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας, να σκύψουμε το κεφάλι και να κάνει ο καθένας  τη δουλειά του . Η ήττα μας πονάει αλλά δεν απογοητεύομαι. Η ΑΕΚ θα βελτιωθεί αλλά χρειάζεται δουλειά και σοβαρότητα. Οι ήττες μας κάνουν να χάνουμε την ψυχολογία μας. Σιωπούμε υπεύθυνα και σοβαρά και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς».

-          Πού κρίθηκε το παιχνίδι;

Δεν θέλω να στέκομαι στις απουσίες. Αυτές ήταν οι επιλογές μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε έναν ακόμα αμυντικό χαφ να βοηθήσει περισσότερο στην αμυντική λειτουργία. Όσο θα δεχόμαστε εύκολα γκολ θα χάνουμε τα παιχνίδια.

Μετά το πρώτο γκολ ισορροπήσαμε, μπορούσαμε να μπούμε γρήγορα στο ματς. Στους αγώνες προσπαθείς να είσαι σωστός και να μην γίνονται ατομικά λάθη. Δεν είμαστε ακόμα σε σημείο να ανατρέπουμε την κατάσταση . Χρειάζεται βελτίωση τόσο η αμυντική όσο και η επιθετική  λειτουργία. Όταν μία ομάδα μας βάζει εύκολα γκολ και μετά και δεύτερο γκολ, η ΑΕΚ δεν μπορεί να το ανατρέψει. Δεν θα απογοητευτούμε, ούτε θα απαξιώσουμε τους παίκτες. Αυτό τους ζήτησα στα αποδυτήρια που είχαν σκυμμένα κεφάλια».

-          Φταίει μόνο η άμυνα για την ήττα;

Όχι φυσικά. Χάθηκαν και οι προσωπικές μονομαχίες. Έγιναν σημαντικά ατομικά λάθη. Δεν θέλω από την μια μέρα στην άλλη να λέω άλλα. Στην ήττα δεν πρέπει να διαγράφουμε τα πάντα. Θα την αλλάξουμε την εικόνα. Η ήττα πονάει πρώτα εμένα. Τίποτα δεν κατακτιέται εύκολα. Να το συνειδητοποιήσουμε αυτό».

-          Τον ΟΦΗ πώς τον είδατε;

«Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός. Είχε την τύχη να προηγηθεί, έκλεισε τους χώρους και βγήκε στις αντεπιθέσεις. Δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην προηγείται ο αντίπαλος. Όποιος και αν είναι αυτός».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved