Σάμιος: «Στόχος η παραμονή»

Σάμιος: «Στόχος η παραμονή»

Η παραμονή στην κατηγορία είναι ο στόχος της Δόξα Δράμας στη Super League, όπως δήλωσε ο Θανάσης Σάμιος.

Ο ισχυρός άνδρας των «Μαυρετών», μίλησε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και αναφέρθηκε στην δικαίωση της Δόξας, στους στόχους της ομάδας στη «μεγάλη» κατηγορία, αλλά και στο ρόστερ.

«Πιστεύω πως είναι οριστική η άνοδος στην Σουπερλίγκα. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει σωστός σχεδιασμός όταν δεν ξέρεις που θα αγωνίζεσαι. Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να πάρουμε εμπειρίες και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δεν έχουμε λύσει πολλά προβλήματα και έχουμε ένα τρομερό χάντικαπ απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε.

Το ποδόσφαιρο είναι σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Όπως ακριβώς είναι και η κοινωνία μας. Το ποδόσφαιρο επειδή είναι σπορ του λαού είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, να αφήσουμε το χθες και να παίξουμε μπάλα επιτέλους. Βλέπω ομάδες να προσπαθούν και να παίζεται καλό ποδόσφαιρο και βλέπω καλές διαιτησίες. Γενικώς είναι πολλά τα θετικά. Η λύση που προτάθηκε για να είναι 18 οι ομάδες στην Σουπερλίγκα είναι λύση για να έχουν όλες οι ομάδες ένα αίσθημα δικαίου. Ο μόνος που εξέφρασε κάποιες επιφυλάξεις για το πόσο νόμιμη ήταν αυτή η λύση ήμουν εγώ. Αν θέλετε την γνώμη μου εγώ πιστεύω πως πρέπει να υπάρχουν 20 ομάδες στην Σουπερλίγκα. Δεν λέω να γίνει αύριο αυτό αλλά θεωρώ πως το προϊόν θα ενισχυθεί. Υπάρχουν ολόκληροι νομοί στην επαρχία που στηρίζουν την ομάδα για να μείνει στην κατηγορία και διψάει να βλέπει μπάλα».

Για το ρόστερ της Δόξας:

«Τώρα πρέπει να μας δώσει την δυνατότητα η ΕΠΟ να κάνουμε μεταγραφές. Το ρόστερ μας δεν το έχουμε «κλείσει» αφού οι ποδοσφαιριστές που ερχόμασταν σε επαφή δεν ήξεραν σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμασταν. Στην Ευρώπη δεν μπορούμε να στραφούμε οπότε το ελληνικό στοιχείο θα είναι μεγάλο στην Δόξα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved