Καραταΐδης: «Τρελάθηκα με τον Ολυμπιακό»

Καραταΐδης: «Τρελάθηκα με τον Ολυμπιακό»

Ο Κυριάκος Καραταΐδης εκθείασε την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στη Ντόρτμουντ, ωστόσο, επέστησε προσοχή για το σημερινό (23/10) παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, μίλησε στην «Εξέδρα» και αναφέρθηκε στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αλλά στο πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Τρελάθηκα με τον Ολυμπιακό. Πραγματικά δεν περίμενα να τον δω σε τέτοια κατάσταση και ακόμη περισσότερο να παίρνει μια τόσο σπουδαία νίκη. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ποια ομάδα είχε αντίπαλο. Την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Λέω τρελάθηκα, χωρίς να είμαι υπερβολικός, γιατί ο Ολυμπιακός πραγματικά ήταν πολύ καλός. Με εξέπληξε ο τρόπος παιχνιδιού και το πώς κατάφερε να επικρατήσει της Ντόρτμουντ. Πριν από το παιχνίδι είχα κάποιες επιφυλάξεις για το αν η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πιστεύω ότι από τα τρία παιχνίδια που είχε στο Καραϊσκάκη για το Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Άσχετα αν με τη Μαρσέιγ στράβωσε το ματς».

Τι είναι αυτό που σου άρεσε περισσότερο από τον Ολυμπιακό της περασμένης Τετάρτης;

«Πρώτα από όλα, ότι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και διαχειρίστηκε το παιχνίδι πολύ καλά, ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο που όλοι περίμεναν να αντιδράσει η Ντόρτμουντ. Και όμως η ομάδα ήταν σοβαρή και λειτούργησε σωστά. Αυτή η νίκη αλλάζει τα δεδομένα στον 6ο όμιλο».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να καταφέρει κάτι στη συνέχεια;

«Σε αυτά τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι εύκολο να κάνεις προβλέψεις. Απλώς το μόνο που έχει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Έτσι όπως τον είδα στο ματς της περασμένης Τετάρτης, αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις, όλα μπορούν να γίνουν στα τρία παιχνίδια που απομένουν. Φυσικά δεν είναι εύκολα τα πράγματα, γιατί έχει δύο ματς εκτός, με την Ντόρτμουντ  και τη Μαρσέιγ, και το τελευταίο στο Καραϊσκάκη με την Άρσεναλ. Θα είναι σημαντικό, έτσι όπως θα εξελιχτούν τα πράγματα, η Άρσεναλ να κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια και να κλειδώσει την πρώτη θέση, κάτι που το βλέπω εφικτό. Οπότε, αν έρθει αδιάφορη στο τελευταίο ματς, όλα μπορούν να γίνουν. Η επόμενη αγωνιστική θα είναι η πιο σημαντική, αν και όπως προανέφερα το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ό, τι γίνει».

Πόσο μεγάλο είναι το μερίδιο του Βαλβέρδε στην επιτυχία;

«Σε κάθε επιτυχία έχει μερίδιο ο προπονητής. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς και καλούς παίκτες. Απλώς θέλουν κάποιο χρόνο και νομίζω ότι σταδιακά η ομάδα θα αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό της. Στα προηγούμενα παιχνίδια, αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ, έδειξε κάποιες αδυναμίες, αλλά είναι φανερό πως με την πάροδο του χρόνου θα υπάρχει βελτίωση και θα έρθουν και α καλά αποτελέσματα, αλλά και οι γεμάτες εμφανίσεις, γιατί ο κόσμος θέλει να βλέπει και λίγο μπάλα. Το θέμα είναι ο κόσμος να στηρίξει και την ομάδα και στα δύσκολα και όχι μόνο στις επιτυχίες. Θέλει στήριξη αυτή η ομάδα και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Για το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο:

«Ακόμα το θυμάμαι. Ήταν η πρώτη εμφάνισή μου με τον Ολυμπιακό μπροστά στους φιλάθλους μας κι έδωσε τελικά τη νίκη στην ομάδα. Για όλους αυτούς τους λόγους ήταν ξεχωριστό για μένα. Αυτά τα παιχνίδια με τις λεγόμενες «μικρές» ομάδες είναι πολύ σημαντικά στην πορεία προς το πρωτάθλημα. Πρέπει να τα κερδίζεις, γιατί αυτοί οι πόντοι που σου δίνουν την κούπα στο τέλος».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved