Επικίνδυνες αποστολές για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Επικίνδυνες αποστολές για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να… σκαρφαλώσουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας θ' αγωνιστούν (18:15) εκτός έδρας οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ κόντρα σε Πανιώνιο (Novasports 1) και ΟΦΗ (Novasports 3), αντίστοιχα.

Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Χωρίς το Όμο, ο οποίος εκτίει την ποινή του μετά την αποβολή του στα Γιάννινα και τους τραυματίες, Μιλοβάνοβιτς και Γιόνσον, αλλά με πίστη και αισιοδοξία ότι μπορεί να έρθει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, ο Πανιώνιος υποδέχεται απόψε (23/10, 18:15) τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους, με τον προπονητή τους, Τάκη Λεμονή, να επιλέγει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές στην αποστολή:
Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ρόκας, Αυλωνίτης, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούρντι, Ριέρα, Εστογιανόφ, Κούτσι, Σκέμπρι, Κούρος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ελευθερόπουλος θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια του Πανιωνίου, με τους Πετκάκη και Κβιρκβέλια ν’ αποτελούν τους δύο ακραίους αμυντικούς. Σιόβας και Τσότσαλιτς θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Ρόκα και Κουμορτζί ν’ αγωνίζονται μπροστά τους, με σύνθετο ρόλο, ανασταλτικό και δημιουργικό ταυτόχρονα. Ο Γουνδουλάκης θα έχει ελεύθερο ρόλο, με τους Εστογιανόφ και Ριέρα ν’ αναλαμβάνουν τις δύο πτέρυγες. Σε θέση φορ θ’ αγωνιστεί ο Κούτσι.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ευελπιστεί να δείξουν οι παίκτες του το ίδιο αγωνιστικό «πρόσωπο» μ’ αυτό κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μοντέστο και τους τραυματίες, Τοροσίδη, Φέισα, Φουστέρ και Γέστε.

Οι «εκλεκτοί» του 47χρονου Ισπανού τεχνικού των «ερυθρόλευκων», ο οποίος πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά και μάλιστα, στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού τον Βιθέντε Μόνχε, είναι οι εξής: Κοστάντσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Ο «txingurri» αναμένεται να παρατάξει τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια, με τον Μανιάτη και τον Χολέμπας στα δύο άκρα της άμυνας, δεξιά κα αριστερά, αντίστοιχα. Στην «καρδιά» της άμυνας των πρωταθλητών θ’ αγωνιστούν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ, ενώ το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ θα συνθέσουν οι Μακούν και Ορμπάιθ. Μπροστά τους, με περισσότερο δημιουργικό ρόλο θ’ αγωνιστεί ο Ιμπαγάσα, ενώ στις δύο πτέρυγες θα βρίσκονται ο Μιραλάς και ο Μόνχε, δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα. Καθαρός προωθημένος για τον Ολυμπιακό θα είναι ο Τζεμπούρ.

panionios_olympiakos

ΟΦΗ- ΑΕΚ

Με «όπλο» την καλή παράδοση των τελευταίων ετών και την διαρκώς ανοδική της πορεία θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο η ΑΕΚ απέναντι στον επικίνδυνο ΟΦΗ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο τους και αισιοδοξούν ότι θα φύγουν νικητές από το «Γεντί Κουλέ». Ο 41χρονος προπονητής πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τους Αργυρίου, Ρίκκα και προτίθεται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Λοκομοτίβ. Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Αραμπατζή, Μοσχονά, Καφέ, Κοντοέ, Δέλλα, Μανωλά, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμά, Καράμπελα, Λαγό, Βάργκας, Μπερνς, Λυμπερόπουλο, Γκέντσογλου, Αργυρίου, Ρίκκα.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και θέλει κόντρα στην ΑΕΚ να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, πλην της χρησιμοποίησης του Σουμπίνιο αντί του Μποντόρ. Η αποστολή του ΟΦΗ είναι η εξής: Βεζυρίδης, Κάρολ, Μποντόρ, Μπουλούτ, Σουμπίνιο, Κάλαϊτζιτς, Κατάϊ, Χόρχε Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Παπουλής, Ρόβας, Ταυλαρίδης και  Ζόρντι Λόπεζ.

ofi_aek

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved