Ντεμόλ: «Με θεωρείτε ηλίθιο;»

Ντεμόλ: «Με θεωρείτε ηλίθιο;»

Η συνέντευξη Τύπου του Στεφάν Ντεμόλ μετά την ήττα του ΠΑΣ στο Περιστέρι χαρακτηρίστηκε από την έκρηξη του Βέλγου προπονητή για την κριτική που του ασκήθηκε από τους δημοσιογράφους.

Ο Βέλγος προπονητής της ομάδας της Ηπείρου ανέλαβε την ευθύνη της ήττας και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα με τον Ζουάντ Ζαϊρί. Ακολουθεί η συνέντευξη Τύπου του Στεφάν Ντεμόλ:

«Θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον κ. Δώνη για τη νίκη της ομάδας του. υποστήριξε Θεωρώ ότι ήταν καλό ματς από πλευράς θεάματος για τον κόσμο. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κυριαρχία. Και από αυτή την άποψη θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που το σκορ ήταν μόνο 1-0 εναντίον μας. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος.

Αν και ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ατρόμητου, πολλά πράγματα δεν μας βγήκαν όπως τα σχεδιάσαμε. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος. Ήταν στα στάνταρ επίπεδα Super League. Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Είναι ο πρώτος χρόνος από την επιστροφή μας στη Super League και έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμη.

Αυτό που κρατάμε είναι η απόδοσή μας στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ξεχνάμε και την κακή αμυντική μας λειτουργία στο πρώτο μέρος. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες, αλλά από ότι ακούγεται ο ΠΑΣ θα έχει αγωνιστική απραξία για τρεις εβδομάδες. Αλλά ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά ακόμη και αν θέλουμε να φτάσουμε στον στόχο μας θα πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτές τις ημέρες για τον σκοπό αυτό. Επιστρέφουμε στα Γιάννινα με ανάμικτα συναισθήματα. Ωστόσο δείξαμε ότι στο δεύτερο μέρος, παίζοντας πιο δυνατά και καλά, ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους αντιπάλους μας στη Super League».

-          Γιατί ο ΠΑΣ ξεκίνησε με οκτώ αμυντικογενείς παίκτες, κάτι που δεν έχει πράξει σε κάποιο ματς ως τώρα;

«Θεώρησα ότι αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του αγώνα».

-          Ο ΠΑΣ έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο μέρος όταν και περάσατε στο γήπεδο αυτούς που παίζουν ως βασικοί στα περισσότερα ματς ως τώρα. Δεν θα είχε μεγαλύτερη τύχη στον αγώνα ο ΠΑΣ αν ξεκινούσε με τους βασικούς, όπως οι Βάντερσον, Γεωργίου,;

«Με θεωρείτε ηλίθιο; Αν ήταν ο Βάντερσον και ο Γεωργίου έτοιμοι δεν θα ξεκινούσαν το παιχνίδι; Αυτή είναι η απάντηση μου».

-          Λέτε ότι δεν έχετε πρόβλημα με τον Ζαϊρί, αλλά ο παίκτης έμεινε ξανά εκτός αποστολής. Σημαίνει κάτι αυτό;

«Ο Ζαϊρί και εγώ είμαστε οι δύο μοναδικοί που δεν έχουμε πρόβλημα μεταξύ μας. Οι υπόλοιποι δημιουργείτε κλίμα ότι υπάρχει κάτι ανάμεσά μας. Θα πρέπει να μας αφήσετε ήσυχους να δουλέψουμε».

-          Εν κατακλείδι η ήττα οφείλετε στην απειρία του ΠΑΣ; Και για τον Βάντερσον ισχύει ότι είχε πρόβλημα με το μάτι και γι' αυτό δεν ξεκίνησε;

«Οφείλεται και στην απειρία μας. Παίξαμε άσχημα στο πρώτο μέρος. Ξέραμε ότι ο Ατρόμητος παίζει επιθετικά. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το ματς, αλλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Είχαμε αρκετά ατομικά λάθη. Όσον αφορά τον Βάντερσον δεν είχε τη δυνατότητα, λόγω του προβλήματος με το μάτι του, να παίξει παραπάνω από 45 λεπτά γιατί θα είχε πρόβλημα με την όραση. Ο Ντε Βινσέντι δεν ξεκίνησε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος που ο ίδιος γνωρίζει».

-          Έχετε ευθύνη για την ήττα;

«Εγώ έχω ευθύνη 100%».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved