Σάμαρης: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Σάμαρης: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Αισιόδοξος ότι ο Πανιώνιος μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό, αν παίξει καλά, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης.

«Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στα Γιάννινα. Παρά το γεγονός ότι παίξαμε με 10 παίκτες για μεγάλο διάστημα, δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε έναν βαθμό. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση στο Champions League και θέλω να πιστεύω ότι και εμείς θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούμε στο πρωτάθλημα και να αποσπάσουμε κάτι θετικό», ήταν τα πρώτα λόγια του Ανδρέα Σάμαρη στην κάμερα του Novasports.

Για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος δεν έχει ακόμη νίκη στη Νέα Σμύρνη, είπε: «Σίγουρα είναι ένα θέμα για εμάς η Νέα Σμύρνη. Και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μας αδικεί το αποτέλεσμα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες και ότι η καλή εμφάνιση θα συνδυαστεί με ένα καλό αποτέλεσμα για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο μας.

Όσον αφορά στις διαφορές που έχει ο Πανιώνιος στα εκτός και στα εντός έδρας παιχνίδια, ο νεαρός μέσος είπε: «Στα εντός έδρας παιχνίδια κάνουμε καλές εμφανίσεις, αλλά είμαστε άτυχοι με τα αποτελέσματα. Το γεγονός ότι δεχόμαστε γκολ στα τελευταία λεπτά, με ΑΕΚ και Εργοτέλη, ίσως δείχνει έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά στα εκτός έδρας αυτό δεν συμβαίνει. Και στα 90' είμαστε συγκεντρωμένοι και για αυτό παίρνουμε και τις νίκες. Ίσως αυτό να είναι το «κλειδί» για μία νίκη και στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή».

Αναφορικά με το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού, τόνισε: «Όλες οι γραμμές του Ολυμπιακού είναι καλές, με γρήγορους παίκτες μπροστά και ποιοτικούς στη μεσαία γραμμή. Οπότε, νομίζω με καλή πίεση στο κέντρο και συγκέντρωση αμυντικά από τους 11 παίκτες θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Τέλος, για την αρνητική παράδοση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Δεν νομίζω ότι παίζουν ποδόσφαιρο οι προϊστορίες που υπάρχουν. Κάθε Κυριακή είναι ένα διαφορετικό ματς. Κάθε χρονιά υπάρχουν νέοι παίκτες σε μια ομάδα. Με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και συγκέντρωση σε όλο το ματς νομίζω ότι θα πάρουμε κάτι καλό».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved