Γιάννου: «ΠΑΟΚ ναι, ΠΑΟΚτσηδιλίκι όχι»

Γιάννου: «ΠΑΟΚ ναι, ΠΑΟΚτσηδιλίκι όχι»

Αποφασισμένος να διεκδικήσει μια θέση στην αρχική εντεκάδα του ΠΑΟΚ, δηλώσει το νέο απόκτημα του «δικεφάλου», Απόστολος Γιάννου.

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, μίλησε στην εφημερίδα «Goal» και μεταξύ άλλων τόνισε ότι υποστηρίζει την ομάδα από μικρό παιδί, ωστόσο δεν θέλει να το «πουλήσει» στους φιλάθλους του συλλόγου.

Παράλληλα, αναφέρεται στο ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ, στον Λάζλο Μπόλονι, στο ντέρμπι με τον Άρη, αλλά και στον τρόπο που πανηγυρίζει τα γκολ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Την ομάδα τη σέβομαι, είμαι ΠΑΟΚ, αλλά δεν θέλω να πουλήσω ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Όλη η οικογένειά μου είναι ΠΑΟΚτσήδες και όταν ήμουν μικρός έλεγα ότι θα έπαιζα στον ΠΑΟΚ μια μέρα. Μέχρι τα δέκα μου ήμουν πιο φανατικός. Μετά μετακομίσαμε στην Αυστραλία και ηρέμισα αρκετά».

Για το ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ:

«Είμαι ικανοποιημένος, απλά η απόδοσή μου δεν είχε καμία σημασία, αφού δεν πήραμε τη νίκη. Ο ΟΦΗ κλείστηκε πάρα πολύ πίσω και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Πως αισθάνθηκες όταν κατάλαβες ότι είσαι στην αποστολή;

«Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα θετικά. Δεν το περίμενα. Χάρηκα πολύ. Περίμενα να με πάρει ο προπονητής στο ξενοδοχείο, να μπω στο κλίμα και γενικά να γίνουν όλα πιο σταδιακά. Ξαφνικά άκουσα το όνομά μου».

Στις προηγούμενες ομάδες σου χρησιμοποιήθηκες αποκλειστικά ως φορ, όμως με τον ΟΦΗ έπαιξες πιο πίσω. Που πιστεύεις ότι θα καθιερωθείς στον ΠΑΟΚ;

«Η θέση μου προτού επιστρέψω στην Ελλάδα ήταν αυτή ακριβώς. Μετά λόγω σωματότυπου με κάνανε εδώ φορ, αλλά ο κ. Μπόλονι με θέλει πίσω από τον επιθετικό κυρίως».

Ο Μπόλονι πως σου φαίνεται;

«Μ’ αρέσει ο τρόπος τους και το πώς περνάει το μήνυμά του. Αντιμετωπίζει όλους τους παίκτες ισάξια, ανεξάρτητα με την ηλικία τους. Μπορεί να αντιμετωπίσει ένα παιδί δεύτερης ομάδας όπως τον Γκαρσία».

Με τον ΠΑΟΚ πότε έγινε η πρώτη επαφή;

«Όταν γύρισα από την Αυστραλία αρχές Ιουλίου. Δεν θα το έλεγα επαφή, γιατί ανήκα ακόμα στην Καβάλα, αλλά υπήρχε ένα ενδιαφέρον. Μόλις έμεινα ελεύθερος συμφώνησα».

Έγινε κατά το παρελθόν ποτέ ξανά ανάλογη συζήτηση;

«Ναι, ακόμα και πριν υπογράψω στην Καλαμαριά, αλλά τότε για μια σειρά από λόγους δεν ευδοκίμησε. Η τότε ομάδα του ΠΑΟΚ δεν δούλευε ακόμα με μικρούς στον βαθμό που δουλεύει σήμερα».

Παρότι σου προτάθηκε τετραετές συμβόλαιο, εσύ επέμεινες για τρία χρόνια, γιατί;

«Γιατί υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία είναι να πάω καλά και μετά να ανανεώσουμε και η άλλη ντο αντίθετο. Σε αυτή την περίπτωση δεν θέλω να πάθω ότι και στην Καβάλα που δεν έπαιζα και έκανα ελάχιστες και τραγικές συμμετοχές. Σε αυτό το διάστημα θα αποδείξω αν μπορώ να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Και φέτος πολλοί μιλούν για πρωτάθλημα. Εσύ ως καινούργιος παίκτης πως αντιλαμβάνεσαι τους στόχους της ομάδας σου;

«Τη φετινή χρονιά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα και την ποιότητα να πάρει πρωτάθλημα. Αυτό νομίζω και αυτό βλέπω».

Τι συζητούσες με τους συμπαίκτες σου την περίοδο που το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που απασχολούσε έντονα την επικαιρότητα;

«Ήταν δύσκολη περίοδος. Δεν ξέραμε τι να σκεφτούμε, απλά παρακολουθούσαμε. Τελικά πέρασαν δύο μήνες, χάσαμε και την προετοιμασία. Ήταν πολύ ψυχοφθόρο».

Όταν είδες τον ισχυρό άνδρα της ομάδας σου με χειροπέδες να τρέχει στα δικαστήρια πως αισθάνθηκες;

«Ήταν πολύ περίεργο όλο αυτό στην Καβάλα κι αυτό μας ένοιαζε πιο πολύ. Δεν βλέπαμε τι έκανε ο κ. Ψωμιάδης, αλλά τι θα γινόταν με την ομάδα».

Εκείνο το διάστημα σε πλησίασαν άλλες ομάδες;

«Ναι, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη μου επιλογή. Μίλησα με ελληνικές ομάδες και από το ολλανδικό και βελγικό πρωτάθλημα».

Το ντέρμπι με τον Άρη πως το περιμένεις;

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπούμε για να κερδίσουμε. Δεν το θεωρώ διαφορετικό. Η ομάδα θέλει τους βαθμούς για να παραμείνει στην κορυφή».

Συνηθίζεις να πανηγυρίζεις ιδιαίτερα τα γκολ σου. Το πρώτο σου τέρμα με τον ΠΑΟΚ το έχεις σκεφτεί;

«Το καγκουρό μάλλον θα κάνω, λόγω Αυστραλίας, όπως πανηγύριζα και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς».

Μπορεί να γίνει αυτό και στο «Βικελίδης»;

«Μακάρι».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved