Τσιώλης: «Επιτακτική η νίκη με ΠΑΟΚ»

Τσιώλης: «Επιτακτική η νίκη με ΠΑΟΚ»

Νίκη πάση θυσία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θέλει ο Σάκης Τσιώλης.

«Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Εμείς έχουμε ένα στόχο, την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε και στους παίκτες όλη την εβδομάδα, το πώς δηλαδή θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς, γεγονός επιτακτικό μετά και την ισοπαλία στην Κρήτη και τον τρόπο που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Βέβαια, το πρόσωπο που δείξαμε στην Κρήτη και η σωστή τακτική συμπεριφορά των παιδιών θέλουμε να διατηρηθεί και να τη βελτιώσουμε σε ορισμένα σημεία», είπε αρχικά στην καμέρα της Nova ο Σάκης Τσιώλης.

Αναφορικά με τους νέους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα, είπε: «Ο Άρης αυτή τη στιγμή έχει 6-7 νέα πρόσωπα που μπήκαν στα δύο τελευταία παιχνίδια. Από τη μία, λοιπόν, μας χαροποίησε αυτή η προσπάθεια στην Κρήτη, από την άλλη όμως πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου θα πάμε καλύτερα.

Κάθε προπονητής έχει την φιλοδοξία να βρίσκεται σε τέτοια παιχνίδια και προσωπικά το περιμένω με χαρά και ανυπομονησία. Πρώτιστα όμως στόχος είναι να κερδίσει η ομάδα. Πέρα από ένα μεγάλο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, είμαστε επαγγελματίες και βρισκόμαστε στον Άρη».

Για τους στόχους του Άρη, ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Μία ομάδα όπως ο Άρης πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη. Στο Ηράκλειο σε ένα μεγάλο ποσοστό δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, αλλά οφείλουμε να κρατήσουμε τα θετικά και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Την Κυριακή σίγουρα σε ένα μεγάλο ποσοστό η ενδεκάδα θα μοιάζει με αυτή της Κρήτης».

Ενώ για τη δική του παρουσία στον πάγκο του Άρη, τόνισε: «Η ουσία είναι το πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι για την ομάδα.  Ο κάθε Τσιώλης έρχεται και παρέρχεται. Τα πάντα για τον Άρη. Αυτό έχει σημασία κι όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Η πίεση αυτή την στιγμή βοηθάει άσχετα αν δεν πήγαμε καλά ως τώρα. Παρά την πίκρα και την στεναχώρια που δώσαμε στον κόσμο θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να του δώσουμε χαρές αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved