Μαχλάς: «Δεν είμαι ‘’κωλοτούμπας’’»

Μαχλάς: «Δεν είμαι ‘’κωλοτούμπας’’»

Τη δική του εξήγηση και σκέψη για το «όχι» που είπε ο ΟΦΗ σε πρωτάθλημα 18 ομάδων τόνισε ο Νίκος Μαχλάς στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν νομότυπο να γίνει πρωτάθλημα με 18 ομάδες με τους όρους που τέθηκε το ζήτημα, ενώ μίλησε και για την κόντρα του συλλόγου με τα αδέρφια Βατσινά. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά:

Για το «όχι» του ΟΦΗ σε πρωτάθλημα 18 ομάδων:

«Δεν είναι ανατροπή αυτής της υπόθεσης. Θέλαμε όλοι να γίνει ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων όμως με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Συζητώντας όλες αυτές τις ώρες, βρήκαμε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Όσον αφορά τον ΟΦΗ, είπαμε ‘’όχι’’ γιατί αλλάζει ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν. Φέτος, μπορεί να γινόταν πρωτάθλημα με 18 ομάδες και θα υποβιβάζονταν 3 ομάδες όμως του χρόνου θα έπεφταν πέντε. Εγώ δεν δέχομαι να κάνει η ομάδα μου εξυπηρέτηση και ενώ μειώνονται τα χρήματα από τα τηλεοπτικά όπως και να παίζουμε ανά δύο ημέρες. Όμως, δεν δέχομαι του χρόνου να πέφτουν 5 ομάδες γιατί είναι άδικο να συμβεί αυτό. Όχι, ότι φοβόμαστε, αλλά τώρα δεν δέχομαι να εξυπηρετηθούν κάποιες άλλες ομάδες εις βάρος της δικής μας. Αυτό το είπα και μπροστά στον φίλο μου τον Κώστα Πηλαδάκη. Μάλιστα, ήμουν ο πρώτος που είπα ‘’όχι’’».

Για το ποιες ομάδες θα προβιβαστούν στην Super League:

«Δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να κάνω καμία εικασία. Όμως αυτό που μας εξήγησε ο νομικός σύμβουλος της Super League είναι ότι βάσει ΚΑΠ ανεβαίνουν οι ομάδες που αγωνίζονται στην Football League. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση το Σάββατο και από εκεί και πέρα αν δεν βρεθεί λύση, η ΕΠΟ είναι εκείνη που θα βγάλει την οριστική απόφαση».

Για τις κατηγορίες Πηλαδάκη:

«’’Κωλοτούμπες’’ δεν ήμασταν ποτέ, ούτε σαν ομάδα – ούτε σαν άνθρωποι. Αυτό που προς το παρόν δεν αλλάζει κανένας είναι η απόφαση του ΚΑΠ που αναφέρει ότι στις θέσεις των ομάδων που υποβιβάστηκαν θα μπουν αυτές που αγωνίζονται στις χαμηλότερες κατηγορίες. Εμείς σαν ΟΦΗ, πέσαμε και επιστρέψαμε μετά από δύο χρόνια. Με το χέρι στην καρδιά, ήθελα την Λάρισα στην Super League όμως να αγωνιστεί νομότυπα και όπως πρέπει να γίνει».

Για την εξόφληση του Σουλεάπ:

«Ίσως να είμαι και γκαντέμης που ζω αυτές τις καταστάσεις όμως μάθαμε και επιβιώνουμε. Γεννιόμαστε από τις στάχτες μας και ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Δεν θέλω ούτε να ακούσω ξανά το όνομα Σουλεάπ γιατί έκανε και κάποια άλλα άκομψα πράγματα».

Για την «κόντρα» που υπάρχει μεταξύ ΟΦΗ-Βατσινά:

«Από αυτήν την κατάσταση δεν κερδίζει κανένας. Από την ερχόμενη Δευτέρα πρέπει να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον πρώην μεγαλομέτοχο ώστε μέσα από τον διάλογο να βρούμε την λύση. Αυτή είναι η θέση μου και συνεχίζω να κάνω έκκληση παρόλο που μας δικαίωσε το δικαστήριο και ακόμα εμμένω σε αυτήν την θέση. Πρέπει να βρεθεί η λύση ώστε να πάρουν και αυτοί οι άνθρωποι τα χρήματα τους και αν δεν βρεθεί λύση, τις μεγαλύτερες απώλειες θα έχει η ομάδα. Όπως έχω πει και το λέω ξανά, από πίσω μας δεν έχουμε κανένα μεγιστάνα και χρειάζεται η συνδρομή όλων ώστε να χτίσουμε το οικοδόμημα που λέγεται ΟΦΗ».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι πολύ σημαντικό να προστατεύσει ο κόσμος το γήπεδο. Παρακαλώ τον φίλαθλο κόσμο να δείξει την ίδια ατμόσφαιρα που έδειξε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ώστε να μην δώσουμε δικαίωμα σε αυτούς που θέλουν να κάνουν κακό. Η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα και μέσα στο γήπεδο μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δεν γνωρίζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, όμως ξέρω ότι αυτοί οι παίκτες δίνουν και την ψυχή τους».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved