Μάχες... κορυφής για Παναθηναϊκό και Ατρόμητο

Μάχες... κορυφής για Παναθηναϊκό και Ατρόμητο

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τους Παναθηναϊκό και Ατρόμητο να θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή κόντρα σε Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναθηναϊκός – Εργοτέλης (19:30, Nova 1)

Χωρίς Πρίγκιπα και… επιθετικούς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Εργοτέλη, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν αρκετά καλή παράδοση στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα προσπαθεί να βρει τη φόρμουλα για την επίθεση, λόγω των πολλών απουσιών στη γραμμή κρούσης, όμως με τον Λέτο σε εξαιρετική φόρμα, ελπίζει στους τρεις βαθμούς που θα διατηρήσουν τους «πράσινους» στην πρώτη θέση.

Στο στρατόπεδο του Εργοτέλη, στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα, ενώ παραδοσιακά οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου δυσκολεύουν πολύ τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ έχουν πανηγυρίσει και δυο νίκες τα τελευταία χρόνια. Ο Τόμας Βίσιο είναι η μόνη απουσία για τους Κρητικούς, ενώ κανονικά το παρών θα δώσει ο Μπούντιμιρ, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη.

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Nova 2)

Το εκπληκτικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει ο Ατρόμητος, ο οποίος αν νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με περισσότερα παιχνίδια από τους… συγκατοίκους του. Αυτό το ψυχολογικό όπλο θέλει να εκμεταλλευτεί ο Γιώργος Δώνης κόντρα στους Γιαννιώτες, μαζί με την δύναμη της έδρας. Προβλήματα απουσιών δεν αντιμετωπίζουν οι Περιστεριώτες που θέλουν τη νίκη.

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ύστερα από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανιώνιο και να διατηρήσει το αήττητο. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τους ανέτοιμους Ζαϊρί και Κουέβας, όπως και τους τραυματίες Φεγκρούς, Πατσατζόγλου, Ντάσιο και Μιχαήλ. Αντίθετα, επιστρέφει ο Πάντος, που εξέτισε την ποινή του.

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη (17:15, Nova 3)

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αναζητά ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Ξάνθη, που επιστρέφει στη δράση μετά από τρεις εβδομάδες αναγκαστικής διακοπής. Οι Αρκάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς και για έναν ακόμη λόγο, καθώς δεν έχουν νικήσει ποτέ την ακριτική ομάδα. Το επιθετικό πρόβλημα παραμένει για τον Οράσιο Γκονσάλβες, καθώς ο μόνος ετοιμοπόλεμος φορ είναι ο Περόνε.

Αν και παίζει καλά, δεν καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα φέτος η Ξάνθη και γι’ αυτό η νίκη στην Τρίπολη μοιάζει επιτακτική. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, καθώς μπορεί να βάζει αρκετά γκολ φέτος, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δέχεται και πολλά. Ανέτοιμος είναι ακόμη ο Σπύρος Βάλλας, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Νταρμπιόν.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved