Κατσαβάκης: «Ακλόνητο φαβορί ο Ολυμπιακός»

Κατσαβάκης: «Ακλόνητο φαβορί ο Ολυμπιακός»

Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τη φετινή περίοδο, εξέφρασε ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο Έλληνας τεχνικός, φιλοξενούμενος στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», μίλησε μεταξύ άλλων για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής από τη Super League και τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει, ενώ δεν παρέλειψε να χρήσει φαβορί λόγω του ψυχολογικού αβαντάζ τον ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», κάνοντας παράλληλα ειδική μνεία στο υλικό των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη:

Για το ποια ομάδα του αρέσει περισσότερο τη φετινή χρονιά: «Ο Ατρόμητος είναι αυτός που με έχει εντυπωσιάσει φέτος, εάν εξαιρέσω τα τελευταία του παιχνίδια. Είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει την προοπτική για το καλύτερο. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να παίζει με περισσότερες κάθετες πάσες για να αξιοποιηθεί ο Μήτρογλου. Αφού υπάρχει μία διοίκηση με οικονομική συνέπεια και ένας προπονητής τρία χρόνια μπορεί να συνεχίσει και είναι ένα φαβορί για την πέμπτη θέση. Επίσης, η Ξάνθη παρόλο που δεν είχε καλή συγκομιδή βαθμών με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έχει όλα τα φόντα να στοχεύσει στην πεντάδα. Έχει κάνει ενθαρρυντικές εμφανίσεις ο Βλαχοδήμος, ενώ διαθέτει έναν ικανότατο προπονητή στον πάγκο, τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που εάν του δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο θα δείξει την πολύ καλή δουλειά που μπορεί να κάνει».

Για το χρόνο που θα πρέπει να δίνεται σε έναν προπονητή: «Είναι δύσκολο αυτό στην Ελλάδα. Αλλά όσοι έδειξαν υπομονή και είναι παράδειγμα ο Εργοτέλης μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Έξι χρόνια είναι με τον ίδιο προπονητή (σ.σ. Νίκο Καραγεωργίου) και πιστεύω ό,τι μπορεί να φτάσει ψηλά».

Για το εάν έχει ξεχωρίσει κάποιον Έλληνα παίκτη εκτός του Βλαχοδήμου: «Όπως είπα και πριν ο Βλαχοδήμος με εξέπληξε από την αρχή, πρώτα με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και μετά σε εκείνο με τον Ολυμπιακό. Επίσης, σταθερή και μεγάλη προσωπικότητα, που έχει δουλέψει με μεγάλους “δασκάλους” είναι ο Στέλιος Μαλεζάς. Αξίζει, να αναφέρουμε το παιδί αυτό, γιατί μπορεί να γίνει ο στυλοβάτης της άμυνας του ΠΑΟΚ».

Για το ποιο είναι το φαβορί για τον τίτλο: «Φέτος, ο Ολυμπιακός είναι και πάλι το ακλόνητο φαβορί, καθώς καμία ομάδα δεν μπορεί να τον ακολουθήσει και όπως έχω ξαναπεί κάθε εβδομάδα θα τον βλέπουμε διαφορετικό. Αν φορμαριστούν οι παίκτες του δύσκολα κάποιος μπορεί να τον ανταγωνιστεί. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά, αλλά συχνοί τραυματισμοί, με την έλλειψη ετοιμότητας των παικτών του δεν τον βλέπω να αντέχει στις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και η ΑΕΚ με τα προβλήματα που έχει. Επίσης, δεν νομίζω ό,τι το υλικό της μπορεί να συγκριθεί καν με αυτό του Ολυμπιακού».

Για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει το ψυχολογικό αβαντάζ, αλλά από την άλλη έχει και αρκετούς τραυματίες. Το ευχάριστο, πάντως, είναι ότι επανήλθε ο Βιεϊρίνια. Ο Άρης είναι με την πλάτη στον τοίχο, λόγω των κακών αποτελεσμάτων. Έχει έναν άξιο προπονητή (σ.σ. Σάκη Τσιώλη) που δεν με ευχαριστεί όταν διαβάζω πως είναι κοντά στο να φύγει. Το γεγονός αυτό πιέζει αρκετά τον Άρη και κάποιοι παίκτες, ενδεχομένως με αυτά που διαβάζουν να επηρεαστούν».



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved