Καντέ: «Μόνο νίκη με Εργοτέλη»

Καντέ: «Μόνο νίκη με Εργοτέλη»

Την πίστη του για τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη στον σαββατιάτικο (22/10) εντός έδρας αγώνα ώστε οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να πάνε με ακόμα καλύτερη ψυχολογία στα ντέρμπι που ακολουθούν εξέφρασε ο Σεντρίκ Καντέ.

Ο αμυντικός του «τριφυλλιού» μίλησε στην τηλεόραση της «NOVA», ενόψει της αναμέτρησης με τους Κρητικούς, εστιάζοντας στις δυσκολίες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συμβολή του Φερέιρα, αλλά και στην ανανέωση του συμβολαίου του, τονίζοντας πως προέχουν τα διοικητικά προβλήματα του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σεντρίκ Καντέ:

Πως είναι η ψυχολογία στην ομάδα πριν από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη;

«Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Κάναμε καλό παιχνίδι στην Ξάνθη με δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά αξίζαμε τη νίκη και η ψυχολογία μας είναι καλή. Τώρα παίζουμε εντός έδρα απέναντι σε μια ομάδα που πρέπει να κερδίσουμε, γιατί ακολουθούν τρία μεγάλα παιχνίδια. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να το δείξουμε σε όλους εντός γηπέδου».

Υπάρχει κίνδυνος σε αυτό το παιχνίδι;

«Φυσικά και υπάρχει κίνδυνος. Είναι επικίνδυνο να πιστέψουμε ότι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό και ότι δεν χρειάζεται να δουλέψουμε για να κερδίσουμε, όμως ισχύει το αντίθετο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια νοοτροπία μέχρι το τέλος της σεζόν και ιδιαίτερα απέναντι σε ομάδες όπως ο Εργοτέλης».

Αισθάνεσαι πως ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί στο παιχνίδι του;

«Δεν είναι εύκολο να μην αγωνίζεσαι για έναν μήνα. Δουλεύουμε πολύ καλά σε καθημερινή βάση, δυστυχώς παίξαμε τα δύο τελευταία μας παιχνίδια με 10 παίκτες. Αλλά ελπίζω στη συνέχεια να αγωνιζόμαστε με 11 παίκτες και να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί, κάνοντας ευτυχισμένους τους οπαδούς μας. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν παίζουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας και να έχουμε την ίδια νοοτροπία, τότε θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες για να κερδίσουμε εφέτος το πρωτάθλημα. Όμως πρέπει να διατηρήσουμε τη νοοτροπία μας και να μην νομίζουμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα όλα τα παιχνίδια».

Ποια είναι η συμβολή του κ. Φερέιρα στην αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας;

«Όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι ζητάει ο κ. Φερέιρα εδώ και μήνες. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και αν πιστέψουμε στη δουλειά που κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση και δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά... Είμαστε 15-16 παίκτες που μπορούμε να παίξουμε στην βασική ενδεκάδα και όχι μόνο 11... Αυτό είναι από μόνο του μεγάλη βελτίωση για την ομάδα και έτσι πρέπει να γίνεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

Διανύεις την τελευταία σεζόν του συμβολαίου σου στον Παναθηναϊκό. Είσαι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στην ομάδα;

«Πολλοί παίκτες είναι στην ίδια κατάσταση με εμένα. Όμως αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά άλλα προβλήματα στο σύλλογο από τις ανανεώσεις συμβολαίων. Όταν επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν σε διοικητικό επίπεδο στην ομάδα, τότε σε λίγους μήνες θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για το συμβόλαιο. Είμαι σε ένα μεγάλο σύλλογο, έχουμε καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, ακόμα και αν δεν προκριθήκαμε στο Champions League την εφετινή σεζόν και νομίζω πως οι περισσότεροι παίκτες θα ήθελαν να μείνουν στην ομάδα. Θα δούμε σε λίγους μήνες. Μέχρι τότε όμως, πρέπει να δείξουμε στη διοίκηση, στον προπονητή και στον κόσμο ότι αξίζουμε να παίζουμε για την ομάδα και αν έχουμε καλά αποτελέσματα, θα είναι πιο εύκολο για όλους».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved