Κωστούλας: «Να αποφύγουμε την περσινή χρονιά»

Κωστούλας: «Να αποφύγουμε την περσινή χρονιά»

Ο Θανάσης Κωστούλας φιλοξενείται στο match programme του Αστέρα Τρίπολης που κυκλοφορεί  παραμονές της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη.

Ο έμπειρος αμυντικός, βέβαια, δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή των Αρκάδων για το παιχνίδι με την Ξάνθη, κάτι που έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής, μετά την τελευταία προπόνηση.

Ο 35χρονος αμυντικός από την Σούρπη της Μαγνησίας της πελοποννησιακής ομάδας, έχει πανηγυρίσει στην καριέρα του έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας, μετρώντας συνολικά 455 εμφανίσεις τόσο στις εθνικές επαγγελματικές κατηγορίες όσο και σε αντίστοιχες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ αποτελεί το πιο πρόσφατο κοινό σημείο ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ακριτική ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Θανάση Κωστούλα:

-Πως αντιμετωπίζεις το παιχνίδι με την Ξάνθη;

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, αφού πρόκειται για την προηγούμενη μου ομάδα στην οποία αγωνίστηκα για πέντε χρόνια και όπως είναι φυσιολογικό έκανα πολλές φιλίες. Από κει και πέρα όμως στο σημερινό παιχνίδι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίσει ο Αστέρας».

-Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Αστέρας φέτος;

«Καλό θα είναι φέτος να βλέπουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και αυτό που θέλουμε να αποφύγουμε όλοι είναι αυτό που συνέβη πέρυσι. Από κει και πέρα όμως, είναι καλό να υπάρξει αισιοδοξία στον καθένα από μας ξεχωριστά και να ελπίζουμε για αρκετά καλύτερα πράγματα».

-Το Νο52 που φοράς σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για σένα…

«Είναι οι μήνες που έχουν γεννηθεί τα δύο παιδιά μου. Ο Μάιος(5ος μήνας) και ο Φεβρουάριος (2ος μήνας). Από εκεί προέρχεται το 52».

-Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από δέκα χρόνια;

«Σίγουρα είναι αρκετά τα χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου και κάνω προσπάθεια για να συνεχίσω να βρίσκομαι όσα χρόνια μπορώ περισσότερα ως ποδοσφαιριστής. Από εκεί και έπειτα θα είναι ψέμα αν πω ότι δεν σκέφτομαι την επόμενη μέρα. Δεν ξέρω αν θα παραμείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά σίγουρα θα ασχοληθώ με κάτι που να με γεμίζει και να με κάνει να αισθάνομαι όπως και σήμερα που παίζω ποδόσφαιρο».

-Τι έχεις κερδίσει από τη μέχρι σήμερα παρουσία σου στο ποδόσφαιρο;

«Πάρα πολλά πράγματα. Από την αναγνωρισιμότητα, την οικονομική ώθηση που σου δίνει ο χώρος (εφόσον έχει διάρκεια ως ποδοσφαιριστής),μέχρι τις καλές προσωπικές φιλικές σχέσεις που έχω κάνει».

-Τι θα συμβούλευες τα παιδιά που ξεκινάνε σήμερα να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο;

«Εάν και εφόσον θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το ποδόσφαιρο ,ο μόνος δρόμος για να πετύχουν είναι η πολύ καθημερινή δουλειά».

-Καλύτερες στιγμές στην καριέρα σου…

«Είναι αρκετές οι καλές στιγμές που έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά θα πρέπει να ξεχωρίσω τη δεύτερη θέση με την Εθνική Ελπίδων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1998 και οι τίτλοι που κατέκτησα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό»

-Ποιο θεωρείς καλύτερο σου παιχνίδι;

«Θεωρώ πως είχα καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Παλέρμο, όταν είχαμε κερδίσει 2-1 τη Γιουβέντους. Νομίζω πως συνδυάστηκε μία καλή ατομική εμφάνιση με μία ιστορική νίκη εκτός έδρας επί μίας μεγάλης Ευρωπαϊκής ομάδας».

-Δυσκολότεροι αντίπαλοι που έχεις αντιμετωπίσει;

«Έχω αντιμετωπίσει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο θα πρέπει να ξεχωρίσω τους Βίγια και Κάριου από τους αγώνες στην Ευρώπη και τους Νικολαΐδη, Βαζέχα παλιότερα, Λυμπερόπουλο από το ελληνικό πρωτάθλημα».

-Κλείνοντας την σημερινή μας κουβέντα, ποιο μήνυμα θα ήθελες να περάσεις στους φίλους του Αστέρα…

«Σίγουρα αυτό που έχει καταφέρει ο Αστέρας μέχρι σήμερα είναι πολύ σπουδαίο και μερίδιο σε αυτό έχει και ο φίλαθλος κόσμος. Θα πρέπει μετά από όλα αυτά που πέρασε η ομάδα το τελευταίο διάστημα, να πεισμώσουν περισσότερο και να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια που γίνεται».

ΤΡΙΠΟΛΗ: Αρης Κολλιντζογιαννάκης



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved