Τάτος: «Να πάω γρήγορα στον Ολυμπιακό»

Τάτος: «Να πάω γρήγορα στον Ολυμπιακό»

Ο Ανδρέας Τάτος θέλει να καθιερωθεί στον Ατρόμητο και μέσα από τις εμφανίσεις του με τους «κυανόλευκους» να πάει γρήγορα στον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του.

Ο διεθνής μέσος, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, ανέφερε πως πρωταρχικός του στόχος είναι να γίνει βασικός στην ομάδα του Περιστερίου, ούτως ώστε να τη βοηθήσει και στη συνέχεια να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Τάτος, μίλησε για:

Την καθιέρωσή του στον Ατρόμητο: «Θέλω να δουλεύω πάντα σκληρά, να καθιερωθώ στον Ατρόμητο γιατί έχω παίξει έξι αγωνιστικές βασικός και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και μέσα από τις καλές εμφανίσεις, αν πηγαίνω καλά να βοηθάω την ομάδα μου και ατομικά, οι άνθρωποι που με έχουν επιλέξει στον Ολυμπιακό, να με δουν και να με βοηθήσουν να με πάρουν στην ομάδα γρήγορα».

Τα πρώτα του… ποδοσφαιρικά βήματα: «Ξεκίνησα να παίζω μπάλα σε ένα 5Χ5 στη Ζάκυνθο, στον Ζακυνθιακό, εκεί πέρα έμαθα να παίζω μπάλα. Μετά πήγα στην Τρίπολη, στον Αστέρα με τον Γιάννη Πετράκη προπονητή. Είναι πολύ καλός προπονητής, πολύ καλός άνθρωπος με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Στη Δ’ Εθνική έπαιξα 28 παιχνίδια, μετά έφυγα πήγα στην Παναχαϊκή με τον κύριο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Β Εθνική πέσαμε και μετά με πήρε ο κύριος Βούζας στο Χαϊδάρι και με βοήθησε. Έπαιξα ενάμιση χρόνο στο Χαϊδάρι, είχαμε πολύ καλή ομάδα και μετά ο κύριος Βούζας ήρθε στον Ατρόμητο και με πήρε την τελευταία μέρα των μεταγραφών και κάπως έτσι συνεχίστηκε η πορεία μου».

Τη συνεργασία του με τους προπονητές που είχε στην ομάδα του Περιστερίου: «Είμαι στον τέταρτο χρόνο στον Ατρόμητο. Έχω συνεργαστεί με τον κ. Βούζα, τον κ. Κοκότοβιτς και τώρα με τον κ. Δώνη».

Τη συμβολή του Γιώργου Δώνη: «Με έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Έχω βελτιωθεί και δεν έχω να πω κάτι κακό για τον κ. Δώνη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζω να πάει σε μία μεγάλη ομάδα γιατί το αξίζει».

Τις… φωνές του Έλληνα τεχνικού προς τον ίδιο: «Με επηρεάζει θετικά. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Ξέρει τις δυνατότητες που έχω και για αυτό μου βάζει τις «φωνές».

Το αν του αρέσει να αγωνίζεται στη θέση του «εσωτερικού» δεξιού μέσου: «Μου αρέσει πολύ αυτή η θέση. Εκεί θέλω να αγωνίζομαι και είναι θέμα ψυχολογίας αν παίζεις στην θέση που σου αρέσει. Παράλληλα μου αρέσει να παίζω και πίσω από τον επιθετικό. Ο προπονητής γνωρίζει που πρέπει να γνωρίζουμε και πως θα στήνει την ομάδα στο γήπεδο».

Το αν του αρέσει να κάνει ασίστ ή να πετυχαίνει γκολ: «Και τα δύο μου αρέσουν. Αν δεν βάλω γκολ, η ασίστ είναι πολύ καλό για μένα. Είναι το ίδιο».

Το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κέρκυρα: «Έκανε λάθος ο αμυντικός της Κέρκυρας, η μπάλα ήρθε πάνω μου, απέφυγα έναν παίκτη και σούταρα, κάτι που μου φωνάζει και ο προπονητής μου. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά δεν θα πρέπει να είμαστε… αχάριστοι. Είμαστε στην 6η αγωνιστική, είμαστε αήττητοι, έχουμε τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο. Πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε το ματς του Σαββάτου. Αν καταφέρουμε και παίξουμε καλά και κερδίσουμε, θα έχουμε πολλές πιθανότητες για την συνέχεια».

Τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Πρέπει να μένουμε ταπεινοί, να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, να δουλεύουμε και κάθε παιχνίδι να το κοιτάμε ξεχωριστά ώστε να καταφέρουμε να πετυχαίνουμε το στόχο μας. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε το Σάββατο μετά θα κοιτάξουμε και τον Πανιώνιο τη στιγμή που θα έρθει».

Τις φιλοδοξίες του: «Είμαι ένα παιδί χαμηλών τόνων, δε θέλω να σκέφτομαι και να φαντάζομαι τρομερά πράγματα. Κάθε χρόνο και κάθε στιγμή πρέπει να τη ζεις ξεχωριστά αλλά φαντάζομαι να έχω ένα καλό μέλλον».



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved