Τσάκας: «Καμία διαφωνία»!

Τσάκας: «Καμία διαφωνία»!

Αισιόδοξη για αίσια έκβαση της υπόθεσης με την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έτοιμη να υπογράψει, εμφανίζεται η πλευρά του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, όπως ανέφερε ο Βλάσης Τσάκας.

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα πρίγκιπα, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ Σπορ» υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία διαφωνία με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αναφέροντας μάλιστα μερικές λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό της επόμενης… μέρα.

Αναλυτικά, ο Βλάσης Τσάκας μίλησε για:

Την πορεία των διαπραγματεύσεων: «Δεν υπάρχει καμία διαφωνία. Πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι υπάρχει διαφωνία ή ότι χαλάει η δουλειά; Υπάρχουν δυο θέσεις και μπορεί να υπάρξουν κι άλλες δώδεκα. Η πλευρά Βαρδινογιάννη προτείνει και το λέει ξεκάθαρα. Μια γρήγορη ανάληψη της ΠΑΕ από την πλευρά του πρίγκηπα Αλ Σαουντ. Εγώ κράτησα επιφυλάξεις βλέποντας μια πρόταση που ήταν πολύ γενική και έχριζε ορισμένων διευκρινίσεων. Ο πρίγκιπας είπε το ίδιο βράδυ να υπογραφεί και να τελειώνουμε. Έκρινα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν επιπόλαιο. Και όντως προκύπτουν ερωτήματα. Αυτά τα ερωτήματα είναι στο τραπέζι των δυο πλευρών και συζητούν οι δικηγόροι για να πάρω τις απαντήσεις που θέλω. Όταν κριθούν ικανοποιητικές δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να βάλουμε την υπογραφή και να προχωρήσουμε».

Τα χρήματα που πρέπει να καταβάλει η πλευρά του πρίγκιπα και τον τρόπο που προτίθεται να το κάνει: «Για να τελειώνει το όλο ζήτημα με τα λεφτά, είναι το μόνο πράγμα για το οποίο δεν υπάρχει πρόβλημα από τον πρίγκιπα. Να τα φέρει σήμερα, να τα φέρει αύριο ή την άλλη βδομάδα. Θα προτιμούσαμε να πηγαίναμε σε έναν ορισμό Γενικής Συνέλευσης με τα δύο θέματα. Αύξηση δηλαδή και νέο Δ.Σ. το οποίο θα ορίζαμε εμείς. Αυτό αναφέρει η δική μας πρόταση την οποία θα δείτε σήμερα που θα την δώσω στη δημοσιότητα. Και γι' αυτό είχαμε προβλέψει και τα performance guarantee και τα bank comfort letter που κάλυπταν τα 70 εκατομμύρια που πάνε στην ΠΑΕ».

Το αν υπάρχει διαφωνία: «Δεν υπάρχει διαφωνία επί της ουσίας. Η επιφύλαξη είναι απλά σε πράγματα που εμείς δεν γνωρίζουμε και θέλουμε διευκρινίσεις. Μιλάω για τον οικονομικό έλεγχο. Ενώ για την Παιανία, η πρότασή μας είναι ενοικίαση κατόπιν συζήτησης για όσο χρόνο χρειαστεί. Δεν ξέρω τι ζητάει ο κύριος Βαρδινογιάννης για την Παιανία, αλλά αυτό που ζητάει θα το πάρει. Απλά θέλω να το πάρει από εμάς. Δηλαδή η σύμβαση να υπογραφεί από το νέο Δ.Σ. κι όχι από το υπάρχον. Είναι τυπικά τα θέματα, απλά αγγίζουν την ουσία γι' αυτό και παράκουσα τον πρίγκιπα και του είπα ότι ακόμη δεν πρόκειται να το κάνω και μου απάντησε ότι είναι up to you. Όταν υπάρχει διάθεση, όλα τα προβλήματα ξεπερνιούνται. Εκτός κι αν η μία πλευρά τραβάει από εδώ και η άλλη από εκεί, τότε δεν γίνεται δουλειά».

Την ημέρα άφιξης του πρίγκιπα: «Ο πρίγκιπας χρειάζεται 48 ώρες μετά την υπογραφή για να έλθει στην Αθήνα. Το προγραμματίζαμε και πιέζαμε να έρθει με τον Εργοτέλη, πιο πολύ για show. Αυτή τη χρονική στιγμή είναι απλά μια τυπική γνωριμία με την πλευρά που θα συνεργαστούμε. Εννοείται ότι έχουμε αρχίσει τον προγραμματισμό για την επόμενη μέρα. Το γήπεδο είναι προτεραιότητα αλλά από τον Γενάρη. Μέχρι τότε μας θα μας απασχολήσει η ενίσχυση της ομάδας με πέντε παίκτες ενδεκαδάτους. Για τον Τζαβέλα που ακούγεται, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που δεν θα ήθελε τον συγκεκριμένο στην ομάδα του. Θα ήμασταν αφελείς αν λέγαμε ότι δεν τον θέλουμε».

Την επόμενη… μέρα: «Υπάρχουν δύο άτομα τα οποία ασχολούνται με τον προγραμματισμό, ενώ φυσικά συμμετέχω κι εγώ. Μόλις μεταβιβασθούν οι μετοχές, θα ακούσετε το πρώτο όνομα της μεταγραφής, με τον οποίο έχουμε έρθει σε συμφωνία. Δεν ισχύει ότι θέλουμε να έχουμε εκπρόσωπο της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο νέο Δ.Σ. Από πού προκύπτει; Δεν υπάρχει καν σαν σκέψη. Η προσφορά τους είναι δεδομένη και απόλυτα σεβαστή, αλλά δεν ισχύει. Ο κόσμος θέλει το deal και θα το πανηγυρίσει όταν γίνει».

Τον αγωνιστικό σχεδιασμό: «Όσον αφορά στον Φερέιρα, προσωπικά, τον εκτιμώ πολύ. Έχουμε πει, εντελώς τυχαία, τότε που χλευάζατε όλοι σας την ιστορία ότι θέλουμε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό Πόρτο της Ανατολικής Μεσογείου και έχουμε τον προπονητή για να τον φτιάξει. Και θα έχει όλα τα εφόδια από μας».

Το αν παρουσιάζονται προβλήματα: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος από τους υπάρχοντες μετόχους που να προσπαθεί να αποτύχει η συγκεκριμένη υπόθεση. Κι εγώ δεν άκουσα ότι με βρίζανε στην Ξάνθη, γιατί αν τα άκουγα πιθανότατα να σηκωνόμουν κι εκείνη την ώρα γιατί είμαι λίγο παρορμητικός. Άκουσα τα εμετικά συνθήματα κατά της οικογένειας και τα καταδικάζω. Δηλαδή αν κάτι στραβώσει αύριο, μεθαύριο θα βρίζουμε και τους Γιαννακόπουλους; Θα τρελαθούμε τελείως ρε παιδιά;».

Την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό: «Με τον Ολυμπιακό θα είμαστε αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο. Απλά έχω τονίσει και στο παρελθόν, ότι "Καλόπουλοι τέρμα". Θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι, άστα».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved