Λαζάρ: «Ξέρω τι σημαίνει ντέρμπι»

Λαζάρ: «Ξέρω τι σημαίνει ντέρμπι»

Ο Ρουμάνος μέσος μίλησε για το παιχνίδι με την Σάμροκ Ρόβερς, το γκολ που σημείωσε, αλλά και την επερχόμενη «μονομαχία» με τον Άρη.

Η επιστροφή του Κοστίν Λαζάρ στους αγώνες του ΠΑΟΚ, απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς συνδυάστηκε με ένα πολύ ωραίο γκολ και δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερη χρονική περίοδος για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο Λάζλο Μπόλονι χρειάζεται τον συμπατριώτη του σε πλήρη ετοιμότητα και με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μπροστά του ένα σερί δύσκολων αγώνων, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Άρη.

Για τον Λαζάρ, αυτή θα είναι η πρώτη του παρουσία σε ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όμως, ο ίδιος δεν δείχνει να το… φοβάται. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sport 103 FM”, αναφέρθηκε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στο ματς με την Σάμροκ Ρόβερς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος μέσος:

Για την αγχώδη νίκη επί των Σάμροκ: «Ακόμη κι όταν ισοφαριστήκαμε δεν αγχωθήκαμε καθόλου. Ήταν ένα παιχνίδι που όλοι ξέραμε ότι θα κερδίσουμε».

Για το αν περίμενε μια πιο εύκολη νίκη: «Στο ποδόσφαιρο αυτά τα πράγματα γίνονται. Το θέμα είναι ότι πήραμε τη νίκη».

Για την ψυχολογία μετά τη νίκη: «Πιστεύω ότι είχε πέσει λίγο το ηθικό μας μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Τώρα πάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν είπε κάτι στον Μπόλονι μετά την επίτευξη του γκολ: «Όχι δεν είπαμε κάτι. Ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη στήριξη και την πίστη που έχει στο πρόσωπό μου».

Για το αν θεωρεί ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα: «Εννοώ ότι πιστεύει σε εμένα ο προπονητής, γιατί με το που ήρθα πίστεψε σε εμένα και γιατί όταν επέστρεψα από τον τραυματισμό μου πήρα ευκαιρίες. Πλέον πιστεύω ότι είμαι καλά και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν πιστεύει ότι η πρόκριση θα κριθεί στο παιχνίδι με τη Ρουμπίν: «Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι με τη Ρουμπίν, αλλά μέχρι τότε έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όλα να κριθούν στο τελευταίο ματς».

Για το αν έχει καταλάβει τι σημαίνει ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ: «Ξέρω τι σημαίνει ντέρμπι και εκεί που έπαιζα είχαμε τοπικά ντέρμπι. Από τους οπαδούς έχω καταλάβει ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν και ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε».

Για το αν μπορέσει να ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Άρη έχοντας πολλές απουσίες: «Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ έχουν ποιότητα και είμαι σίγουρος ότι όποιος και να παίξει στο παιχνίδι με τον Άρη θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να φτάσει η ομάδα στη νίκη».

Για τον προβληματισμό που εξέφρασε ο Μπόλονι για τα συνεχόμενα παιχνίδια και το ξέσπασμα κατά της Λίγκας: «Δεν ξέρω τι να σας πω. Το θέμα είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε σε αυτά τα παιχνίδια και να μην τα βλέπουμε από την τηλεόραση. Σίγουρα μπορούσε να μας βοηθήσει η Λίγκα, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στο πρόγραμμα».

Για το γεγονός ότι τα γκολ που σημείωσαν ο Λάζαρ και ο Βιεϊρίνια συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων του Europa League από τα παιχνίδια της Πέμπτης (20/10): «Δεν έχει σημασία. Δε θα ήθελα να πω κάτι πάνω σε αυτό. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε και όχι ο τρόπος με τον οποίο πέτυχα το γκολ».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved