Γραμμόζης: «Έχουμε φτάσει στον… πάτο»

Γραμμόζης: «Έχουμε φτάσει στον… πάτο»

Δυσαρεστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Γραμμόζης.

Ο έμπειρος μέσος της Κέρκυρας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εξέδρα» μίλησε για την εκκίνηση των «Φαιάκων» στο πρωτάθλημα της Super League, τις συχνές… εναλλαγές του ποδοσφαιρικού «χάρτη», αλλά και τις επιτυχίες του Ολυμπιακού και του ΑΠΟΕΛ στο Champions League.

Αρχικά, ο ομογενής ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην… επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα των νησιωτών: «Δουλεύω σκληρά, τα δίνω όλα στο γήπεδο και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο».

Και συνέχισε: «Μετά την αναμέτρηση με τα Γιάννινα, συζήτησα με τον προπονητή μου για τους λόγους που έμεινα εκτός αποστολής. Μου είπε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή μου στις προπονήσεις. Το δέχτηκα. Άλλωστε δεν είμαι παίκτης που κρύβεται. Για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν».

Όσον αφορά στο κακό ξεκίνημα της Κέρκυρας, τόνισε: «Φέτος ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες. Στα πρώτα παιχνίδια φάνηκε ότι η ομάδα έψαχνε να βρει τα «πατήματά» της. Παράλληλα, δεν είχε και τη βοήθεια της τύχης. Σταδιακά πάντως βρίσκουμε ρυθμό, εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι στους δύο τελευταίους αγώνες και πιστεύω ότι σύντομα θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα».

Αναφορικά με την μικρή προσέλευση οπαδών στις εντός έδρας αναμετρήσεις, απάντησε: «Έπαιξαν ρόλο και οι κακές καιρικές συνθήκες. Όχι πως ψάχνω να βρω δικαιολογίες. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ότι παλεύουμε κάθε ματς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αν κάνουμε καλές εμφανίσεις στη συνέχεια, πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα μαζευτούν στο γήπεδο και θα μας στηρίξουν».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Δημήτρης Γραμμόζης, δήλωσε: Έχω πάψει να… διαβάζω, γιατί κάθε μέρα αλλάξει ο ποδοσφαιρικός «χάρτης». Πάντως, φέτος έχουμε φτάσει στον… πάτο. Ελπίζω οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την κάθαρση του ποδοσφαίρου να παραμείνουν πιστοί στον δρόμο που χάραξαν».

Σε σύγκριση με την κατάσταση στην Γερμανία, ο ομογενής άσος, υποστήριξε: «Στη Γερμανία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο ποδοσφαιριστής. Όχι ο παράγοντας, ο πρόεδρος ή ο κόσμος. Ζητούμενο είναι να χαίρονται οι φίλαθλοι το ποδόσφαιρο και να γίνονται εκπλήξεις στα ματς. Να μη μοιάζουν όλα προκαθορισμένα».

Όσον αφορά στην πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League, ο πρώην άσος της Ομόνοιας, τόνισε: «Η εξαιρετική πορεία του δεν είναι τυχαία. Έκανε σημαντικές προσθήκες, παίρνοντας παίκτες «πρώτης γραμμής» όπως οι Τρισκόφσκι, Αΐλτον και Μαντούκα. Παράλληλα, όμως, η ομάδα διατήρησε τον βασικό της κορμό, ενώ εύσημα αξίζει και ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την πολύ καλή δουλειά του».

Τέλος, για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Ντόρτμουντ, ανέφερε: «Μου άρεσε πολύ ο Ολυμπιακός. Μου έκανε εντύπωση πόσο πειθαρχημένος εμφανίστηκε. Αν και ισοφαρίστηκε σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία και τους αυτοματισμούς του και να πάρει το παιχνίδι. Βέβαια και στο ματς με την Άρσεναλ ήταν αρκετά καλός, αλλά άργησε να «ξυπνήσει».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved