«Με το πιστόλι στον κρόταφο»!

«Με το πιστόλι στον κρόταφο»!

Την πεποίθησή του πως το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο κόσμος έχουν ανάγκη την επιθετική φιλοσοφία που προσπαθεί να εμφυσήσει στον ΠΑΟΚ ο Λάζλο Μπόλονι, εξέφρασε ο Στέφανος Μπορμπόκης, υποστηρίζοντας παράλληλα πως ο «Δικέφαλος» θα παίξει κόντρα στη Σάμροκ, με το πιστόλι στον… κρόταφο!

Ο παλαίμαχος άσος των Θεσσαλονικιών, φιλοξενήθηκε στην στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της «Τούμπας» με τους Ιρλανδούς, εστιάζοντας στις δυσκολίες της, αφού όπως υποστήριξε πως οι Ιρλανδοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Μπορμπόκη:

Για το πως περιμένει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει δυσκολία στον ΠΑΟΚ μετά το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ. Η ομάδα έχει κάποιες σοβαρές απώλειες, θα έλεγα ότι του Φωτάκη και του Γκαρσία είναι πολύ σημαντικές. Δύσκολο ματς δεν θα είναι εύκολο, θα είναι γελασμένοι αν το νομίζουν αυτό οι οπαδοί. Πρόκειται για μια ομάδα με βρετανική νοοτροπία. Δίνουν τα πάντα, κανείς δεν είναι αδιάφορος. Θέλουν θετικό αποτέλεσμα στον όμιλο που έχουν κληρωθεί. Δεν θα είναι τόσο εύκολο».

Για τον προβληματίζει ότι οι Ιρλανδοί δεν έχουν άγχος: «Αυτό ακριβώς με φοβίζει. Ο προπονητής της Σάμροκ ανέφερε ότι ήταν να πετύχουμε, το πετύχαμε. Παίζουν άνετα. Αυτό το άνετα δίνει άλλον αέρα σε κάθε ομάδα. Είναι ακριβώς το αντίθετο για τον ΠΑΟΚ που παίζει με το πιστόλι στον… κρόταφο. Πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί πολύ».

Για το πώς θα αντιμετωπιστεί τυχόν αμυντική τακτική του αντιπάλου: «Πράγματι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ είχε 4-5 κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά απέναντί του είχε μια ομάδα που κλείστηκε στην περιοχή, ήθελε να πάρει το αποτέλεσμα. Κάπως έτσι θα είναι και σήμερα το παιχνίδι. Θα παίζουν άμυνα και θα βγαίνουν στην κόντρα. Θα πρέπει να βρει χώρους όπως έκανε με την ΑΕΚ».

Για το επιθετικό ποδόσφαιρο που προσπαθούν να παίξουν οι «ασπρόμαυροι»: «Έχει αλλάξει στιλ παιχνιδιού. Βγάζει πιο πολλές φάσεις μέσα στο παιχνίδι. Γίνεται πιο επιθετικογενής ομάδα, βγάζει τα μπακ μπροστά. Προσπαθεί να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να το πετύχει ο Μπόλονι, το χρειαζόμαστε ως ομάδα και ποδόσφαιρο. Πρέπει σιγά-σιγά να γίνει πιο θεαματικό το ποδόσφαιρο για να προσελκύσει και κόσμο στο γήπεδο».



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved