Ντεμόλ: «Ποτέ ξανά με πέντε επιθετικούς»

Ντεμόλ: «Ποτέ ξανά με πέντε επιθετικούς»

Στο λάθος του να παίξει με πέντε επιθετικούς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Στεφάν Ντεμόλ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (20/10).

Ο Βέλγος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν, ενώ επισήμανε πως στο μυαλό της ομάδας βρίσκεται μόνο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και πως θα το νικήσουν.

«Έχουμε μικρότερη περίοδο προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο σε σύγκριση με προηγούμενα ματς, αλλά αξιοποιούμε το χρόνο μας. Την Τρίτη άφησα ελεύθερη επιλογή στους παίκτες μου να προπονηθούν αν το ήθελαν και αν ήθελαν να κάνουν κάποια έξτρα προπόνηση. Ασχοληθήκαμε και με τακτική στις τελευταίες μας προπονήσεις. Με τον Ατρόμητο θα έχουμε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που είχαμε ως τώρα στο πρωτάθλημα, γιατί θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την αποκάλυψη με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού και η φιλοσοφία του κ. Δώνη, μοιάζει με το δικό μας τρόπο τόσο πέρυσι όσο και φέτος. Στα χαρτιά οι παίκτες του Ατρομήτου είναι καλύτεροι, αλλά αυτό αποτελεί πρόκληση για τους δικούς μου να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Θα έχουμε τέσσερις απουσίες για το ματς αυτό, ο Φέγκρους δεν είναι ακόμα έτοιμος, οι Ντάσιος και Μιχαήλ είναι τραυματίες και ο Πατσατζόγλου είναι σε φάση ανάρρωσης. Υπάρχουν και κάποια ακόμα μικροπροβλήματα, αλλά δεν θέλω να κάνω ευκολότερη τη ζωή του κ. Δώνη αποκαλύπτοντάς τα. Δίνουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας και είναι ευκαιρία να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις, όπως στον Παναθηναϊκό, που μπορεί να χάσαμε αλλά μάθαμε κάτι μέσα απ' αυτό και με τον Παναιτωλικό, όπου θέλαμε το κάτι παραπάνω.

Περιμένω ότι θα είναι δύσκολο ματς και γι' αυτό θα χρειαστώ παίκτες που να είναι 100% έτοιμοι. Θα προσπαθήσουμε να μην αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας και θα επιτεθούμε για να σκοράρουμε. Σίγουρα θα είναι ένα καλό τεστ για μας να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε σε σχέση με την υπόλοιπη κατηγορία», τόνισε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν έχει ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του Μήτρογλου, υπογράμμισε: «Αν σταθούμε μόνο στον Μήτρογλου θα είναι ασέβεια για τον Ατρόμητο. Έχει στις τάξεις του τον Καραγκούνη που τον παρακολουθεί η Σαμπντόρια, τον Επστάιν που τον θέλαμε το καλοκαίρι και είχα συζητήσει 2-3 φορές μαζί του, τον Πίτου Γκαρσία και τον Τάτο που πραγματοποιούν πάντα καλές εμφανίσεις, τον Σκόνδρα και τον Γιαννούλη που είναι επιθετικά μπακ, τον Ιτάνζ που τον γνωρίζω απ’ όταν έπαιζε στο εξωτερικό και στον πάγκο παίκτες όπως οι Αναστασάκος και Μπρίτο. Επομένως θα πρέπει να προσέξουμε όλη την ομάδα».

Καλούμενος να σχολιάσει το ενδεχόμενο να γίνουν 18 οι ομάδες της Super League, είπε: «Προς το παρόν κοιτάμε τον Ατρόμητο, γιατί δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι 2 αντίπαλοί μας, αλλά και να τους ξέραμε πάλι δεν θα ασχολούμασταν από τώρα. Το αν θα είναι 16 ή 18 οι ομάδες είναι κάτι που στο εξωτερικό προκαλεί θυμηδία. Ελπίζω αυτοί που αποφασίζουν να ξέρουν τι κάνουν».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στην τακτική του στον αγώνα με τον Πανιώνιο, επισήμανε: «Δεν θα ξαναπαίξω με 4 επιθετικούς κι έναν επιθετικογενή μέσο, γιατί αν ο Σιόβας είχε σκοράρει σήμερα θα ένιωθα ανόητος κι αυτή η τακτική θα μας γύριζε μπούμερανγκ. Το ποδόσφαιρο διέπεται από οργάνωση. Τις καλύτερες ευκαιρίες τις είχαμε όσο παίζαμε με καλή οργάνωση. Όταν παίξαμε με 4 επιθετικούς και πίσω τους τον Ντε Βινσέντι δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε. Αυτή η προσέγγιση με τόσους επιθετικούς τελείωσε οριστικά για μένα!».

Ερωτώμενος για την αναφορά του στο ότι ο ΠΑΣ δεν είναι Μπαρτσελόνα τη στιγμή που ούτε ο Πανιώνιος Ρεάλ για να μην μπορείς να τον κερδίσεις όταν παίζει με δέκα παίκτες, απάντησε: «Ο Πανιώνιος είναι πιο καλή ομάδα, πιο έμπειροι και οι οπαδοί μας περιμένουν υπερβολικά πράγματα από εμάς. Παίζουμε επιθετικά, αλλά δεν χάνουμε το στόχο μας που είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Στόχος είναι να βρισκόμαστε το λιγότερο στη 13η θέση. Ίσως οι παραπάνω βλέψεις είναι υπερβολικές. Κι εμείς θα θέλαμε να πάμε ψηλότερα, αλλά μην μας τοποθετούν ψηλά τον πήχη».

Σε ερώτηση που αφορούσε την ετοιμότητα του Ζαϊρί, σημείωσε: «Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για έναν συγκεκριμένο παίκτη. Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ζαουάντ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί του, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος και το καταλαβαίνει και ο ίδιος. Έκανε δυνατές προπονήσεις και σε λίγο καιρό θα είναι κι αυτός πανέτοιμος».

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε κόντρα με παίκτες και συνεργάτες του στον ΠΑΣ, τόνισε: «Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα. Από εσάς τα μαθαίνω... Εν πάση περιπτώσει, ρωτήστε κατ’ ιδίαν τον καθένα απ' αυτούς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω απ' αυτά. Όλοι κάνουν λάθη κι εγώ και οι παίκτες, ίσως κάνουν και οι δημοσιογράφοι. Δεν θέλω να πω ότι κρύβεται από πίσω από αυτά τα δημοσιεύματα σκοπιμότητα».

Τέλος, σε ερώτηση για την ελεύθερη προπόνηση σημαίνει ότι κάτι «τσέκαρε» στη διάθεση των παικτών, απάντησε: «Ήταν ελεύθεροι να επιλέξουν τι θέλουν. Αν έχω να πω κάτι στους παίκτες μου να ξέρετε ότι θα τους το πω κατά πρόσωπο και όχι μέσω εφημερίδων».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved