Πρώτη δικαίωση για ΟΦΗ!

Πρώτη δικαίωση για ΟΦΗ!

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου έδωσε εντολή ανάκλησης της κατάσχεσης των χρημάτων που δικαιούται ο ΟΦΗ από τηλεοπτικά δικαιώματα και ΟΠΑΠ, την οποία είχαν ζητήσει οι αφοι Βατσινά.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε στις 13:05 το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10) με το δικαστήριο να «ξεμπλοκάρει» ουσιαστικά τα χρήματα για την ΠΑΕ ΟΦΗ και να δίνει έτσι μεγάλη «ανάσα» στους Κρητικούς που κινδύνευαν ακόμα και με μηδενισμό στον αγώνα με την ΑΕΚ εξαιτίας της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Πλέον ο ΟΦΗ μπορεί να εκταμιεύσει τις 300.000 ευρώ που δικαιούται από τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ δε θα ισχύσει καμία κατάσχεση χρημάτων από τους αδερφούς Βατσινά προς την ΠΑΕ ως τις 18 Νοεμβρίου που θα γίνει η κύρια δίκη για την μεταξύ τους υπόθεση.

Στο στρατόπεδο των Κρητικών επικρατεί όπως είναι φυσικό ικανοποίηση για την συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ είναι δεδομένο – με βάση τα όσα δήλωσαν ο νομικός σύμβουλος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ – ότι θα γίνει νέα προσπάθεια προσέγγισης των αδερφών Βατσινά για να βρεθεί συμβιβαστική λύση που θα ικανοποιήσει και τις δυο πλευρές.

Αν και η διαδικασία είχε προγραμματιστεί να αρχίσει στις 12:00, τελικά ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση και την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησαν τόσο οι νομικοί σύμβουλοι όσοι και άνθρωποι της διοίκησης με τον πρόεδρο Νίκο Μαχλά να είναι επικεφαλής.

Πέραν του προέδρου της ΠΑΕ, το «παρών» έδωσαν και ο αντιπρόεδρος Αντώνης Κουτάντος, το μέλος της διοίκησης, Κώστας Τουγλής, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ, Γιώργος Καλουτσάκης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Λευτέρης Κουγιουμουτζής. Οι δικηγόροι του ΟΦΗ ήταν οι Χρήστος Μιχαλόπουλος και Απόστολος Σφακιανάκης, ενώ την πλευρά των αδερφών Βατσινά εκπροσώπησε μόνο ο δικηγόρος τους, Μιχάλης Πρεβελιανάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 12:00 το πρωί έξω από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου ήταν αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ, περισσότεροι από 50, ενώ το «παρών» έδωσαν και άλλα μέλη της διοίκησης, όπως ο Ανδρέας Μανουσάκης αλλά και πρώην παράγοντες του ΟΦΗ όπως ο Μανώλης Βρέτζος. Επίσης, δίπλα στην ΠΑΕ ΟΦΗ στη δικαστική της διαμάχη ήταν και ο σύλλογος των παλαιμάχων της ομάδας, δια του προέδρου του Μανώλη Πατεμτζή αλλά και του άλλοτε άσο των Κρητικών, Μανώλη Κορωνάκη.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved