Εκδικάζεται η αίτηση ανάκλησης του ΟΦΗ

Εκδικάζεται η αίτηση ανάκλησης του ΟΦΗ

Ξεκίνησε η διαδικασία εκδίκασης της αίτησης ανάκλησης κατάσχεσης των χρημάτων της ΠΑΕ ΟΦΗ από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ, την οποία έχουν κάνει οι αδερφοί Βατσινά σε βάρος των Κρητικών. «Θα πάψει ο ΟΦΗ να είναι βιώσιμος», είπε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου εκδικάζεται η αίτηση αναστολής της απόφασης υπέρ των αδερφών Βατσινά που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ. Αν και η διαδικασία είχε προγραμματιστεί να αρχίσει στις 12:00, τελικά ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση και την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησαν τόσο οι νομικοί σύμβουλοι όσοι και άνθρωποι της διοίκησης με τον πρόεδρο Νίκο Μαχλά να είναι επικεφαλής.

Πέραν του προέδρου της ΠΑΕ, το «παρών» έδωσαν και ο αντιπρόεδρος Αντώνης Κουτάντος, το μέλος της διοίκησης, Κώστας Τουγλής, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ, Γιώργος Καλουτσάκης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Λευτέρης Κουγιουμουτζής. Οι δικηγόροι του ΟΦΗ ήταν οι Χρήστος Μιχαλόπουλος και Απόστολος Σφακιανάκης, ενώ την πλευρά των αδερφών Βατσινά εκπροσώπησε μόνο ο δικηγόρος τους, Μιχάλης Πρεβελιανάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 12:00 το πρωί έξω από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου είναι αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ, περισσότεροι από 50, ενώ το «παρών» δίνουν και άλλα μέλη της διοίκησης, όπως ο Ανδρέας Μανουσάκης αλλά και πρώην παράγοντες του ΟΦΗ όπως ο Μανώλης Βρέτζος. Επίσης, δίπλα στην ΠΑΕ ΟΦΗ στη δικαστική της διαμάχη είναι και ο σύλλογος των παλαιμάχων της ομάδας, δια του προέδρου του Μανώλη Πατεμτζή αλλά και του άλλοτε άσο των Κρητικών, Μανώλη Κορωνάκη.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ κατέθεσαν τους ισχυρισμούς τους στον πρόεδρο του δικαστηρίου και τόνισαν πως κρίνεται η ύπαρξη της ομάδας από αυτή την απόφαση, αφού αν ο ΟΦΗ δεν καταφέρει να εισπράξει το ποσό που έχουν δεσμεύσει από τις δόσεις των τηλεοπτικών συμβολαίων και τον ΟΠΑΠ, τότε δε θα είναι πλέον βιώσιμος.

«Αν δεν γίνει η ανάκληση που ζητάμε, θα πάψει ο ΟΦΗ να είναι βιώσιμος. Υπάρχουν δυο τινά. Ή θα σωθεί ο ΟΦΗ ή θα πάρουν τα χρήματα οι αδερφοί Βατσινά. Εμείς αφεθήκαμε στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης, αναπτύξαμε τους ισχυρισμούς μας και είπαμε ξεκάθαρα ότι υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης για τον ΟΦΗ. Οι αδερφοί Βατσινά δεν έχουν κανένα κίνδυνο να χάσουν τα λεφτά τους, ο ΟΦΗ όμως μπορεί να πάψει να υπάρχει», είπε εξερχόμενος από την αίθουσα του δικαστηρίου ο δικηγόρος της ομάδας του Ηρακλείου, Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Όπως έγινε γνωστό, η απόφαση θα βγει άμεσα. Το χρονικό διάστημα που δόθηκε από το δικαστήριο για την έκδοσή της, είναι περίπου μισή ώρα.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved