«Ζυγίζει» τα δεδομένα ο πρίγκιπας

«Ζυγίζει» τα δεδομένα ο πρίγκιπας

Οι συνεργάτες του Σουλτάν Αλ Σαούντ μελετάνε όλα τα δεδομένα της αντιπρότασης που έκανε μέσω του MoU που απέστειλε υπογεγραμμένο η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Συνεχείς οι διεργασίες Πετρόπουλου, Τσάκα και Κακτάνι που μελετούν τα δεδομένα που έθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, θέλοντας τόσο να επισπεύσει τις διαδικασίες καταβολής χρημάτων από τον πρίγκιπα όσο και να διασφαλίσει ότι θα υπάρξει συμμετοχή του Σαουδάραβα και στη συνέχεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αντιπρότεινε και έβαλε στο προσχέδιο της συμφωνίας όρο για συμμετοχή του Σουλτάν Αλ Σαούντ σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με ποσό που φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ και θα επικυρωθεί στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ που θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά του Σαουδάραβα υπάρχει αισιοδοξία για την τελική συμφωνία αλλά παράλληλα και έντονη κινητικότητα έτσι ώστε να μελετηθεί σοβαρά η αντιπρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη και να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για την υπογραφή του MoU. Πληροφορίες του Onsports αναφέρουν πως ο Καλέμπ Κακτάνι, που έχει έρθει από την Τρίτη (18/10) στην Ελλάδα, είναι σε συνεχείς επαφές, αλλά και συναντήσεις, τόσο με τον Βλάση Τσάκα όσο και με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Σουλτάν Αλ Σαούντ, Παναγιώτη Πετρόπουλο.

Η πλευρά του πρίγκιπα θέλει να δει όλες τις λεπτομέρειες του Memorandum Of Understanding που έχει στείλει υπογεγραμμένο η πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, πριν πει με τη σειρά της το «ναι» για την σύναψη τελικής συμφωνίας σε συνάντηση που ίσως έχουν μέσα στη μέρα με τους νομικούς εκπροσώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αυτό που βγαίνει από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ πάντως, είναι ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση και πως εν τέλει θα υπογραφεί το MoU για να έρθει το πρωί του Σαββάτου (22/10) στην Αθήνα ο πρίγκιπας και να είναι το βράδυ της ίδιας μέρας στο ΟΑΚΑ για να δει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Θυμίζουμε πως ο πρίγκιπας Σουλτάν έχει προτείνει να βάλει άμεσα 20 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφού πάρει τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη που ανέρχονται στο 54,7%, ενώ έχει «υποσχθεί» άλλα 50 εκατ. ευρώ στο τέλος της σεζόν και ποσό που θα φτάνει τα 150 εκατ. ευρώ για την ανέγερση του γηπέδου. Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ πρότεινε να βάλει ο Σαουδάραβας 15 εκατ. ευρώ μέσω ΑΜΚ για να πάρει το ποσοστό του και στη συνέχεια να γίνει νέα αύξηση στην οποία θα μπουν 55 εκατ. ευρώ, ενώ στο θέμα του Βοτανικού και της Παιανίας φαίνεται πως θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες όταν η υπόθεση φτάσει κοντά στις τελικές υπογραφές.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved