Δείχνει ενδεκάδα ο Καραγεωργίου

Δείχνει ενδεκάδα ο Καραγεωργίου

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι πλέον αυτό που απασχολεί άπαντες στον Εργοτέλη και ο Νίκος Καραγεωργίου αναμένεται να φανερώσει τα σχέδιά του ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου. Προβάδισμα οι Ολίσε, Νταντόμο και Λεάλ για την ενδεκάδα. Πάει στην προπόνηση ο Παπουτσάκης.

Η προπόνηση της Πέμπτης (20/10) θα δείξει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί ο Εργοτέλης το Σάββατο (22/10) απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Καραγεωργίου αναμένεται να φανερώσει τα πλάνα του για το σχήμα και τα πρόσωπα που θα έχουν στην ενδεκάδα τους οι Κρητικοί, στην τελευταία δοκιμή πριν την κόντρα με τους «πράσινους».

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ως τώρα ο Καβαλιώτης τεχνικός, στη μεσαία γραμμή του Εργοτέλη θα επιστρέψει ο Εγκούτου Ολίσε. Ο Νιγηριανός θα πάρει τη θέση του Σαρρή, όχι γιατί ο Έλληνας άσος δεν είχε καλή απόδοση στο ματς με τον Άρη, κυρίως για να προσδώσει σε «τρεξίματα» και εμπειρία στην ομάδα του σε ένα από τα πλέον δύσκολα ματς της σεζόν.

Παράλληλα, στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής θα πάρει θέση ο Κλαούντιο Νταντόμο. Ο Ουρουγουανός θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Βίσιο, που ωστόσο δεν έχει δείξει φέτος να είναι σε καλή κατάσταση αφού δημιουργούνται διαρκώς προβλήματα για την άμυνα του Εργοτέλη από την πλευρά του. Ο Νταντόμο παράλληλα έχει «ανέβει» πάρα πολύ στις προπονήσεις και ξεκινώντας στο ματς με τον Παναθηναϊκό έχει στόχο την καθιέρωση στην αρχική ενδεκάδα των Κρητικών μέσα από τις εμφανίσεις του.

Τέλος, στην επιθετική γραμμή του Εργοτέλη φαίνεται να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα να πάρει θέση βασικού ο Λεάλ. Τόσο η παρουσία του στον αγώνα με τον Άρη όσο και το γεγονός ότι ο Κουτσιανικούλης, που θα μείνει στον πάγκο όπως φαίνεται, είναι εκτός κλίματος ακόμα, ενισχύουν τις πιθανότητες να δώσει το «χρίσμα» στον Λεάλ ο Καραγεωργίου.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Πέμπτης (20/10) που θα γίνει στις 17:30 θα δώσει το «παρών» και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Απόστολος Παπουτσάκης. Ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, κάτι που απέφυγε να κάνει χθες (19/1).

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη θα προπονηθούν ουσιαστικά για τελευταία φορά απόψε, αφού αύριο θα κάνουν ένα μικρό χαλάρωμα το πρωί και το απόγευμα θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Αθήνα, όπου το Σάββατο (22/10) αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στις 19:30.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved