Του χειρουργείου το…κάγκελο στην Super League!

Του χειρουργείου το…κάγκελο στην Super League!

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν οι γιατροί... χτυπούν υπερωρίες, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ, 12 ποδοσφαιριστές ομάδων της Super League μπήκαν στο φορείο και μπήκαν «συστημένοι» στο χειρουργείο προς αποκατάσταση της ζημιάς…

Η… κατάρα των τραυματισμών! Το άγχος, η στενοχώρια, ο φόβος, η αγωνία, που διακατέχει κάθε ποδοσφαιριστή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για τις αναποδιές που χαλάνε το «παραμύθι».

Τελευταίο θύμα, ο Ειντουρ Γκούντγιονσεν. Με το κάταγμα κνήμης περόνης του Ισλανδού επιθετικού, συμπληρώθηκε μια ντουζίνα χειρουργεία στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Την πρωτοκαθεδρία στα κρεβάτια του πόνου έχει η Κέρκυρα. Και όπως είχαμε γράψει στις 11 Οκτωβρίου στο Onsports, «ακόμη και το πιο ζηλόφθονο… μάτι που κυκλοφορεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη, σηκώνει τα χέρια ψηλά! Τέσσερα χειρουργεία σε χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών (!) και η «επιστήμη» σκίζει πλέον τα πτυχία της με την επιδημία των χειρουργείων που πλήττει την Κέρκυρα».

Ραντεβού με το νυστέρι είχαν οι Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Θανάσης Τσίγκας και Χαρίδημος Μίχος. Οι δύο πρώτοι με ρήξη χιαστών, ο Τσίγκας με ρήξη συνδέσμου στην ποδοκνημική και ο Μίχος με κάταγμα στο μετατάρσιο.

Παρεμπιπτόντως εάν η επιδημία των χειρουργείων δεν έχει εγκαταλείψει το νησί, να χτυπήσουμε ξύλο, αλλά δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να αναγκαστεί να φορέσει σορτσάκι και παπούτσια με καρφιά ξανά ο Μπάντοβιτς, διότι έτσι όπως το πάνε στο νησί του Ιονίου, δεν θα συμπληρώνεται αποστολή ίσως ακόμη και ενδεκάδα!

Η ρήξη χιαστών έγινε πολύ της… μόδας! Πλην των δύο «Κερκυραίων» (Λαμπρόπουλος, Μπουκουβάλας) άλλοι πέντε παίκτες έγραψαν στον ιατρικό φάκελό τους τον συγκεκριμένο τραυματισμό και δύο εξ αυτών φορούν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Το φιλικό με την Σίβασπορ βγήκε όχι απλά «ξινό», αλλά φαρμακερό για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τους χιαστούς του, ενώ ο Σωτήρης Νίνης αφού πρώτα «εκτέλεσε» τους Ισραηλινούς στο Τελ Αβίβ με ένα γκολ που θα το θυμούνται (και θα το θυμόμαστε) για πολλά χρόνια, εν συνεχεία έκλεισε ραντεβού με το χειρουργείο.

Στην Τρίπολη, εφόσον μπουν στην διαδικασία ψάξουν λιγάκι, παραπάνω ίσως ανακαλύψουν στην πορεία πως διεκδικούν μία θέση στο βιβλίο Γκίνες! Και το λέμε αυτό, διότι όσο και εάν ακονίσαμε την μνήμη μας δεν θυμηθήκαμε δύο παίκτες της ίδιας ομάδας(!) να παθαίνουν ρήξη χιαστών στο ίδιο παιχνίδι(!)

Και όμως, οι Ντάνιελ Ορόθκο και Γκόραν Ρούμπιλ έπεσαν σαν τα «κοτόπουλα» κάτω στο φιλικό παιχνίδι των Αρκάδων κόντρα στον Παναιτωλικό τον περασμένο Ιούλιο! Απίστευτο και όμως Αστεράτο!

Η επτάδα των χιαστών κλείνει με τον Δημήτρη Δρόσο. Ο 22χρονος επιθετικός θα έχει να διηγείται τον «μήνα του μέλιτος» στην Νέα Σμύρνη στα παιδιά και στα εγγόνια του, αφού λίγες ημέρες μετά τον «γάμο» με τον Πανιώνιο, τον «πρόδωσαν» οι χιαστοί στην προπόνηση και πάρτον… τέζα!

Πέρα όμως από τους χιαστούν το «μενού» περιλαμβάνει και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς. Το οστικό οίδημα στην άρθρωση στο γόνατο ακούμπησε το νυστέρι στον διεθνή τερματοφύλακα του Αρη , Μιχάλη Σηφάκη.

Στην Κέρκυρα όπως προαναφέραμε το καρέ των σοβαρών τραυματισμών συμπληρώνουν οι Τσίγκας (ρήξη συνδέσμου στην ποδοκνημική) και Μίχος( κάταγμα στο μετατάρσιο).

Τέλος, τα «ξόρκια» αναζητούν και στον Εργοτέλη έπειτα από τον τραυματισμό του Γρηγόρη Αθανασίου. Ο 27χρονος τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε  επέμβαση στον έξω μηνίσκου και στο χόνδρο του δεξιού γόνατος και θα επανέλθει στην δράση από το νέο έτος.

ΤΑ 12 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ

Ντάνιελ Αλβάρεθ Ορόθκο  Αστέρας Τρίπολης

Γκόραν Ρούμπιλ  Αστέρας Τρίπολης

Ειντουρ Γκούντγιονσεν  ΑΕΚ

Σωτήρης Νίνης   Παναθηναϊκός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  Παναθηναϊκός

Μιχάλης Σηφάκης   Αρης

Δημήτρης Δρόσος  Πανιώνιος

Γρηγόρης Αθανασίου Εργοτέλης

Ανδρέας Λαμπρόπουλος Κέρκυρα

Μιχάλης Μπουκουβάλας Κέρκυρα

Θανάσης Τσίγγκας Κέρκυρα

Χαρίδημος Μίχος Κέρκυρα

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved