Πάντελιτς: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού με αγαπάνε»

Πάντελιτς: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού με αγαπάνε»

Ο Μάρκο Πάντελιτς μίλησε στον γερμανικό Τύπο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ για το Champions League, ενώ τόνισε πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πάντελιτς: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού με αγαπάνε»

Ο Μάρκο Πάντελιτς μίλησε στον γερμανικό Τύπο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ για το Champions League, ενώ τόνισε πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αρχικά, ο «Σούπερ Μάρκο», τόνισε για το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στην ιστοσελίδα pnn.de: «Η Ντόρτμουντ είναι μια ομάδα με ρυθμό και είναι αρκετά επιθετική. Εμείς έχουμε ξεκινήσει με δυο ήττες και θέλουμε μόνο νίκη».

Για το γεγονός πως δεν αγωνίζεται συχνά, καθώς έχει παίξει μόλις 46 λεπτά σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Σκόραρα όμως ένα γκολ. Πέρσι έπαιξα 20 παιχνίδια και σκόραρα 9 γκολ. Δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν επιθετικό να μένει στον πάγκο, αλλά ο προπονητής αποφασίζει».

Για τις σχέσεις του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε σε σχέση με τον τεχνικό του στην Χέρτα, Λουσιάν Φαβρ αλλά και για το ποιος είναι πιο… περίεργος: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είμαι επαγγελματίας».

Για το μέλλον του, καθώς το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Είμαι αφοσιωμένος 100% στον Ολυμπιακό».

Για το γεγονός πως είναι από τους αγαπημένους των οπαδών του Ολυμπιακού αλλά και της Χέρτα: «Οι οπαδοί είναι για μένα ένα μέτρο για να καταλάβω αν έπαιξα καλά. Το κοινό βλέπει μόνο τα όσα συμβαίνουν στο αγωνιστικό χώρο. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Βλέπουν πως δίνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα. Οι φίλοι του Ολυμπιακού με αγαπάνε».

Για την οικονομική κρίση στην χώρα μας:

«Είμαι ποδοσφαιριστής και έχω άλλες ασχολίες. Η πολιτική δεν είναι μια από αυτές. Νιώθω ωστόσο πως ο κόσμος έχει προβλήματα. Με το γήπεδο, τα επιφωνήματα και όλα τα υπόλοιπα στο γήπεδο ο κόσμος ξεχνιέται. Οι Έλληνες είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο».Στο μεταξύ, ο Σέρβος στράικερ μίλησε και στην εφημερίδα Die Welt, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα επιτεθεί από την αρχή του αγώνα με την Ντόρτμουντ, με στόχο φυσικά την νίκη!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

-Πώς είναι η ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα;

«Πολύ καλή. Εγώ είμαι αρκετά χαρούμενος εδώ. Οι άνθρωποι με σέβονται αρκετά και η οικογένειά μου αισθάνεται άνετα».

-Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την χρεωκοπία. Σας απασχολεί αυτό;

«Δεν είμαι πολιτικός. Είμαι ποδοσφαιριστής. Μπορεί να μιλάω ελληνικά αλλά στην Ελλάδα είμαι σαν Σέρβος υπήκοος. Γι’ αυτό και δεν κρίνω την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι απολύτως εντάξει μαζί μας, γιατί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μας σέβεται αρκετά. Οι άνθρωποι εδώ στην Ελλάδα, ναι έχουν πολλά προβλήματα. Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι εύκολη, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό σας λέει κάτι... Εδώ στην Ελλάδα για τους οπαδούς του ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από αγάπη. Έρχονται συνεχώς στο γήπεδο παρά τα οικονομικά προβλήματα. Μας δίνουν ό,τι χρειαζόμαστε για να παίζουμε ποδόσφαιρο, ακόμη και το τελευταίο τους ευρώ».

-Κάνε μας μια σύγκριση του ελληνικού πρωταθλήματος με το γερμανικό...

«Στη Γερμανία όλα είναι σούπερ οργανωμένα. Οι πόλεις, η κυκλοφορία στο δρόμο, οι ομάδες, τα γήπεδα. Η Μπουντεσλίγκα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Η υποδομή εδώ στη Ελλάδα είναι διαφορετική. Εδώ είναι κάπως διαφορετικά. Από αθλητική άποψη ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σταθεί στην Γερμανία. Η ομάδα θα μπορούσε να βρίσκεται στις πρώτες πέντε θέσεις»

-Λοιπόν, πιστεύεις ότι η ομάδα σου έχει ελπίδες απέναντι στην Ντόρτμουντ;

«Για εμάς το παιχνίδι είναι τελικός. Πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας για να μπορέσουμε να πάρουμε την τρίτη θέση. Θα έχουμε στο μυαλό μας τι συμβαίνει και στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα στην Μαρσέιγ και στην Άρσεναλ. Πρέπει να επιτεθούμε και να κλείσουμε την Ντόρτμουντ στο μισό γήπεδο. Αυτό είναι το παιχνίδι μας. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός».

-Δεν είναι δύσκολο να νικήσετε την Ντόρτμουντ. Η ομάδα έχει δύο ήττες μέχρι τώρα στο Champions League;

«Όταν παίζω απέναντι στην Ντόρτμουντ από την εποχή που ήμουν στην Χέρτα είχα ένα πολύ μεγάλο κίνητρο».

-Έχεις μιλήσει με τον Πάτρικ Έμπερτ της Χέρτα, για να μάθεις στοιχεία για το σημερινό παιχνίδι. Ξέρεις η Χέρτα νίκησε 2-1 την Ντόρτμουντ;

«Με τον Πάτρικ μιλάω συχνά. Ο προπονητής μας γνωρίζει αρκετά καλά την Ντόρτμουντ. Ξέρουμε ποιο είναι το μεγάλο ατού της...»

-Ποιο είναι αυτό;

«Ο Κλοπ. Είναι ένας θαυμάσιος προπονητής και ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Είναι αυτός που κάνει τη διάφορά. Είχαμε συναντηθεί παλιότερα σε ένα προπονητικό κέντρο. Είναι αρκετά συναισθηματικός άνθρωπος και αρκετά συμπαθής σε εμένα. Γνωρίζουμε ότι η άμυνα της Ντόρτμουντ είναι αρκετά δυνατή».

-Θέλεις να επιστρέψεις στη Μπουντεσλίγκα;

«Υπήρξε ένα χρονικό σημείο που θα μπορούσα να αγωνιστώ σε οποιαδήποτε ομάδα στην Γερμανία. Πριν όμως υπογράψω στον Ολυμπιακό είπα ‘’Εδώ θα τελειώσω την καριέρα μου’’. Εδώ οι άνθρωποι είναι σαν αδέλφια μου».

-Πάμε στην Εθνική Σερβίας. Ο Στάνκοβιτς ανακοίνωσε ότι σταματά από την Εθνική ομάδα. Εσύ το σκέπτεσαι;

«Όχι. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο άλλα τέσσερα χρόνια».

-Πιστεύεις ότι η Γερμανία έχει πιθανότητες να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;

«Η Γερμανία είναι η μία ομάδα. Οι άλλες που μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο είναι η Ισπανία, η Ιταλία και η Ολλανδία. Αυτές είναι οι τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Η Γερμανία σίγουρα θα φτάσει στα ημιτελικά, αλλά για τον τίτλο δύσκολα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved