Το μνημόνιό MOU!

Το μνημόνιό MOU!

Άμεσα ξεκίνησε η σύνταξη του Memorandum Of Understanding από τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναγιώτη Πετρόπουλο, δικηγόρο του Σουλτάν Αλ Σαούντ, για την μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το γνήσιο υπογραφής του Σαουδάραβα πρίγκιπα έφτασε στην Ελλάδα και ο Παναγιώτης Πετρόπουλος άμεσα επικοινώνησε με τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να τους το μεταβιβάσει. Οι δυο πλευρές είχαν χθες συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν έχουν χάσει καθόλου χρόνο με τα διαδικαστικά.

Η πρώτη κίνηση που έκαναν, παρότι το γνήσιο της υπογραφής είναι σε ηλεκτρονική μορφή και όχι πρωτότυπο το οποίο αναμένεται το επόμενο διάστημα, ήταν να θέσουν το πλαίσιο στο οποίο θα συνταχθεί το MOU έτσι ώστε να απομένει η τελική συζήτηση ανάμεσα στο Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Σουλτάν Αλ Σαούντ όταν ο δεύτερος έρθει στην Αθήνα.

Οι δυο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση σήμερα για να προχωρήσουν στο τελικό σχέδιο του «μνημονίου» το οποίο θα αποτελεί ουσιαστικά αποτύπωση της συμφωνίας των δυο πλευρών και της πρότασης του πρίγκιπα με όλα τα οικονομικά στοιχεία και τις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις της κάθε πλευράς.

Θέληση και των δυο πλευρών είναι να τελειώσει η σύνταξη του MOU ως την Πέμπτη (20/10) έτσι ώστε να έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή (21/10) ο πρίγκιπας και να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να υπάρξει τελική συμφωνία και υπογραφές μεταξύ των δυο ανδρών για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.



Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Η είσοδος του Παναθηναϊκού με τον ύμνο του "τριφυλλιού"
Η είσοδος του Παναθηναϊκού με τον ύμνο του "τριφυλλιού"
Κίνδυνος για κεκλεισμένων το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού
Κίνδυνος για κεκλεισμένων το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός - Παρτιζάν: Ένας φιλικός αγώνας ορισμός της γιορτής
Παναθηναϊκός - Παρτιζάν: Ένας φιλικός αγώνας ορισμός της γιορτής
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Καιρός: Ξυπνήσαμε με φθινόπωρο, πόσο θα διαρκέσει η ψύχρα - Ζημιές στο Βόλο