Οταν ο «συγγραφέας» τρέχει με...4Χ4!

Οταν ο «συγγραφέας» τρέχει με...4Χ4!

Μνήμες από το ένδοξο παρελθόν ξύπνησε η καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης, μέσω της οποίας στρέφεται ενάντια στον φημολογούμενο αντικαταστάτη του Πατρίκ Κομνηνού στη θέση του γενικού διευθυντή της Super League, Ανδρέα Μπέκιο.

Με την παραδοσιακή, γλαφυρή πένα του, ο… συγγραφέας κάνει λόγο για καουμπόηδες και παράλληλα, στέλνει χαιρετίσματα στους Ινδιάνους! Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη βεβαίως, δεν είναι πρωτάρα στις καυστικές ανακοινώσεις, τουναντίον μάλιστα, έχει κάνει… διδακτορικό στις αιχμηρές και πρωτότυπες, ενώ μην ξεχνάμε την ανακάλυψη και την καθιέρωση των πληρωμένων καταχωρήσεων διαμαρτυρίας στις εφημερίδες.

Γυρίζοντας το ρολόι του χρόνου πίσω, το Οnsports θυμάται τις πιο απολαυστικές ανακοινώσεις της θρακιώτικης ΠΑΕ, οι οποίες έμειναν στην ιστορία.

21 Δεκεμβρίου 2006

«Good - Bye Sir Takis and good luck…».

Μετά την λήξη του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Τάκης Λεμονής ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με την ακριτική ομάδα, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ. Την επαύριο της παραίτησης του Ελληνα τεχνικού, η ΠΑΕ Ξάνθη δίνει την δική της διάσταση στα όσα έγιναν στην περιβόητη ανάπαυλα της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Ημίχρονο αγώνα Skoda Ξάνθη- ΑΕΚ. Ο κος Πανόπουλος κατέβηκε στα αποδυτήρια. ΄Κύριε Λεμονή, πριν μιλήσετε για τα τεχνικά θέματα, θέλω να πω δυο κουβέντες στους ποδοσφαιριστές".  "Αν συνεχίσετε μ’αυτή τη φιλοσοφία και νοοτροπία, είναι θέμα χρόνου να δεχτείτε γκολ. Αλλάξτε νοοτροπία. Καλή συνέχεια΄.

Αυτές τις δηλώσεις έκανε ο κος  Πανόπουλος και άμεσα αποχώρησε από τα αποδυτήρια, αφήνοντας τον προπονητή με τους παίκτες. Αυτή είναι η αλήθεια, ενώπιον 25 ατόμων, ποδοσφαιριστών, μασέρ, ιατρών, προπονητικού team.
Η SKODA ΞΑΝΘΗ έχασε έναν Super Oυάου !!!! πρωτοποριακό προπονητή, που με μεγάλες δυσκολίες διεκδίκησε από TOP ομάδες και τον έφερε κοντά της. Δυστυχώς γι’ αυτήν, αλλά ευτυχώς το Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τον κέρδισε.  GOOD-BYE SIR TAKIS AND GOOD LUCK....».

2 Ιανουαρίου 2008

Tα «pumbers» του Λεμονή

Η ΠΑΕ Ξάνθη βγάζει ανακοίνωση, προκειμένου να σχολιάσει μέρος των δηλώσεων του τεχνικού του Ολυμπιακού Τάκη Λεμονή («σχετικά με τον Άη Βασίλη, πάμπερς θα ήθελα μάλλον να μας φέρει») και των αποφάσεων του διαιτητή Ηρακλή Τσίκινη, στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

«Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ PUMPERS

Είπε ο προπονητής μετά τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ, σε ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν:

1. Ο Αι Βασίλης να του φέρει pumpers. Για ποιους εννοούσε; Για αυτούς που είπε ο ποδοσφαιριστής ΖΗΚΟΣ;

2. Μπορεί εγώ να βρισκόμουν σε άλλο γήπεδο.

Επειδή ο προπονητής την εικόνα δεν μπορεί να την αλλάξει, η εικόνα λοιπόν και τα κανάλια έδειξαν:

1. Oφ σάιντ το 1ο γκολ του Ολυμπιακού
2. Φάουλ το 2ο γκολ του Ολυμπιακού
3. Λάθος το πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού
4. Λάθος υπόδειξη οφσάιντ στον RADZINSKI που έβγαινε μόνος απέναντι στον Νικοπολίδη

Μετά από αυτά ας απαντήσει ο προπονητής

Α. Τα pumpers του Aι Βασίλη, ποιον θα έχουν αυτή τη φορά παραλήπτη;
Β. Τον επιβεβαιώνουμε, είναι σωστός ο προπονητής στην απάντησή του, όντως βρισκόταν σε άλλο γήπεδο

ΥΓ. Και για να μην δουλεύουμε τον κόσμο, το υλικό σε χρήμα και σε αξία που έχει σήμερα ο Ολυμπιακός (Αι Βασίλης-Κόκκαλης), είναι το καλύτερο της ιστορίας του και με πολύ μεγάλη διαφορά καλύτερο από αυτό των μεγάλων Ελληνικών ομάδων. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Χάσαμε με τα περισσότερα και σημαντικότερα λάθη εις βάρος μας όπως έδειξαν η εικόνα και τα κανάλια, αλλά πολλά συγχαρητήρια στον διαιτητή γιατί πειστήκαμε ότι προσπάθησε να παίξει στα ίσα το παιχνίδι και να μοιράσει την δικαιοσύνη».

18 Μαρτίου 2008

Τα Marlboro του Λαμπριάκου

Με αφορμή την νίκη της Ξάνθης επί του Παναθηναϊκού, ο Χρήστος Πανόπουλος δύο ημέρες αργότερα με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, πλέκει το εγκώμιο του Τόμας Ρατζίνσκι και του Σταύρου Λαμπριάκου, προτρέποντας τον δεύτερο, να κόψει το κάπνισμα!

«Τον Ρατζίνσκι τον ξέραμε και πριν έρθει στην Skoda Ξάνθη και αν δεν τον ξέραμε όλοι εμείς εδώ στην Ελλάδα τον ήξερε καλά η υπόλοιπη Ευρώπη και η Premier League. Ο πολυτιμότερος παίχτης της ομάδας μας με την πιο βρώμικη δουλειά και που τρώει όλο το ξύλο για να ανοίγει τον δρόμο στους άλλους είναι ο Σταύρος Λαμπριάκος. Καπνίζει βεβαίως Marlboro κόκκινο που είναι λίγο βαριά, για αυτό και του βγαίνει η ψυχή στο λαχάνιασμα. Από του χρόνου θα το κόψει».

10 Ιανουαρίου 2009

«Θα σας θυμόμαστε πάντα κ. Γερμανάκο»

Η Ξάνθη χάνει (2-1) από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και με ανακοίνωσή της μετά το τέλος του αγώνα ειρωνεύεται τον ρέφερι Μιχάλη Γερμανάκο, κάνοντας λόγο για «ρεσιτάλ διαιτησίας» στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια για το ρεσιτάλ διαιτησίας στο τελευταίο σας παιχνίδι Κε Γερμανάκο. Θα σας θυμόμαστε πάντα. Μα πάντα! Για ενημέρωσή σας το παιχνίδι το έδειξε κανάλι Εθνικής εμβέλειας. Σας ευχόμαστε την επιτυχή καριέρα που είχατε στην διαιτησία, όπως δηλώσατε πριν το παιχνίδι, να την έχετε και στην μελλοντική σας επαγγελματική δραστηριότητα».

20 Δεκεμβρίου 2009

Ανακοίνωση στην διάρκεια του α΄ ημιχρόνου!

Με δύο ανακοινώσεις, εκ των οποίων η μία μάλιστα εκδόθηκε κατά την διάρκεια του α΄ ημιχρόνου (!) του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, η ΠΑΕ Ξάνθη διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Σταθόπουλου.

«Είναι ντροπή αυτό που έγινε σήμερα. Αυτό το πέναλτι δεν θα το έδιναν ούτε και αυτοί που με βασικές επιστολές προς τα Μέσα αποδοκίμαζαν το προηγούμενο καθεστώς διαιτησίας και επιδοκίμασαν τις αλλαγές. Αυτή είναι η καλύτερη διαιτησία που πρεσβεύουμε; Αυτό που έγινε σήμερα σηματοδοτεί μια καινούργια εποχή; Φτάνει ο κόσμος βράζει, μην προκαλείται άλλο….» ανέφερε η ανακοίνωση στο ημίχρονο του αγώνα.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού ακολούθησε ακόμη μία ανακοίνωση, που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τελικά, οι ωραίες ευχετήριες βασιλικές επιστολές είχαν σωστούς αποδέκτες; Στερήσατε από μία ολόκληρη περιοχή τη χαρά ενός ολοκληρωτικού θριάμβου»

6 Φεβρουαρίου 2010

Τινάζει την μπάνκα, με καρέ (!) ανακοινώσεων

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά... τέσσερις ανακοινώσεις (!) κατά της διαιτησίας του κ. Κουκουλάκη εξέδωσε συνολικά η ΠΑΕ Ξάνθη, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στην πρώτη οι ακρίτες χαρακτήρισαν «ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο» την απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, στην δεύτερη διαμαρτυρήθηκαν για ένα οφσάιντ στην τρίτη έθεσαν ερώτημα περί... χρωστούμενων και στην τέταρτη (μετά την λήξη) ευχαρίστησαν στα αγγλικά τον διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη!



Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved