Γραμμόζης στο Onsports: «Με πείσμωσε ο αποκλεισμός»

Γραμμόζης στο Onsports: «Με πείσμωσε ο αποκλεισμός»

Ο Δημήτρης Γραμμόζης δεν έχει χτυπήσει σε τατουάζ το «επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς» όπως ο Πάμπλο Γκαρσία του ΠΑΟΚ, αν μη τι άλλο όμως, το συγκεκριμένο μότο του Ουρουγουανού μέσου αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές του.

Ο 33χρονος μέσος – έστω και υποσυνείδητα – το έβαλε καλά στο μυαλό του, όταν ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τον άφησε εκτός αποστολής από δύο συνεχόμενα παιχνίδια (με Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα) και μπήκε στο «ψυγείο».

Αφού κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και έκανε την αυτοκριτική του, ορθοπόδησε και επέστρεψε δριμύτερος στις υποχρεώσεις του με την φανέλα των Φαιάκων.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, το βιογραφικό του οποίου παρεμπιπτόντως θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοί του στην Ελλάδα, αποτέλεσε κατά κοινή ομολογία τον MVP της Κέρκυρας στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ που στο τέλος της σεζόν, θα΄χει μία θέση στα χάι – λάιτς του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Γραμμόζης μίλησε στο Onsports για την αγωνιστική «ανάστασή» του και τον νέο ρόλο του που του επιτρέπει να βγάλει την δεδομένη ποιότητα στο δημιουργικό κομμάτι…

Ποια είναι τα αίτια της προσωπικής «μεταμόρφωσης» στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο;

«Μετά τον δεύτερο σερί αποκλεισμό μου από την αποστολή, πήγα να μιλήσω στον προπονητή μου και να συζητήσω για ποιον λόγο συνέβη αυτό. Μου εξήγησε πως δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοσή και την παρουσία μου στις προπονήσεις και το δέχτηκα. Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου για έναν παίκτη που λογίζεται βασικός, να μένει εκτός αποστολής σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Πάνω απ΄όλα όμως, είμαι επαγγελματίας. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που το βάζουν κάτω και αυτό που μου συνέβη ήταν κάτι που με πείσμωσε. Εβαλα το κεφάλι κάτω, δούλεψα, ο προπονητής έκρινε ότι μπορούσα να βοηθήσω και έτσι φρόντισα να τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο και να τον δικαιώσω για την εμπιστοσύνη του».

Θεωρείς ότι σου ταιριάζει καλύτερα ο νέος ρόλος σου που σε φέρνει να παίζεις μπροστά από τα αμυντικά χαφ;

«Ο νέος ρόλος μου προσφέρει την δυνατότητα να συμβάλω περισσότερο στο δημιουργικό και λιγότερο στο ανασταλτικό κομμάτι. Στο ματς με τον Ατρόμητο είχα την ευκαιρία να δημιουργώ και να εκτελώ και να μην διανύω μεγάλες αποστάσεις για να επιστρέφω στην άμυνα».

Που οφείλεται η κακή εκκίνηση της Κέρκυρας στην φετινή κούρσα του πρωταθλήματος;

«Ισως υποτιμήσαμε λίγο την κατάσταση. Η καλή απόδοση μας στα φιλικά προετοιμασίας μας τύφλωσε και μας έκανε ενδόμυχα να πιστέψουμε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και στα επίσημα παιχνίδια. Στο ματς με τον Ατρόμητο είχαμε πραγματικά μια πολύ καλή ομαδική απόδοση. Την βελτίωσή μας θα πρέπει να την δείξουμε ωστόσο και μέσα από την συγκομιδή βαθμών. Δεν νομίζω ότι η Κέρκυρα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν ξεφύγει στην βαθμολογία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση».



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved