Σηφάκης: «Χρειάζεται χρόνο ο Άρης»

Σηφάκης: «Χρειάζεται χρόνο ο Άρης»

Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να δέσει ο Άρης, αφού πλέον δεν υπάρχει ο κορμός όπως τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με τον Μιχάλη Σηφάκη.

Ο τερματοφύλακας του Άρη, μίλησε στον «Athletic Radio 104,2» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και στον ΟΦΗ.

Για τον τραυματισμό του: «Σε πλήρη αγωνιστική δράση θα είμαι τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Σίγουρα, χρειάζεται να ακολουθήσω σωστή αποθεραπεία και είναι ένα κομμάτι που απαιτεί πολύ προσοχή και μεγάλη υπομονή».

Για το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Άρη: «Παρά την αρκετή βροχή, ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και δεν δυσκόλευε τις προσπάθειες των δύο ποδοσφαιριστών. Αυτό είναι πολύ καλό και βοήθησε αρκετά τις δύο ομάδες. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα από τα καλά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είχε ρυθμό, υπήρχαν προϋποθέσεις για να παίξουν οι ομάδες καλό ποδόσφαιρο αλλά και να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες".

Για την εμφάνιση του Άρη: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό για την ομάδα μου ενώ ο Εργοτέλης όταν μείναμε με 10 παίκτες, πίεσε και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την υπομονή που δείξαμε στο πρώτο και δυστυχώς αυτό το πληρώσαμε με το γκολ που δεχτήκαμε στις καθυστερήσεις. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν ανταπεξήλθαν αρκετά καλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Άρη. Από εκεί και πέρα, η ομάδα μου ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και αυτό που μας έκανε να χάσουμε τους δύο βαθμούς της νίκης ήταν η απουσία της υπομονής και αυτό μας στοίχησε τη νίκη».

Για τον Μάρκο Βελλίδη: «Το ότι η ομάδα έχει δύο βαθμούς στα παιχνίδια με την Ξάνθη και τον Εργοτέλη οφείλεται στην απόδοση του Μάρκου. Είναι πολύ σημαντικό για έναν τερματοφύλακα να αγωνίζεται συνεχώς και να αποκτά έναν ρυθμό και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια για την απόδοση του».

Για τον φετινό Άρη: «Έχει γίνει μια αλλαγή στην ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν υπάρχει ο λεγόμενος κορμός, υπάρχουν νέοι παίκτες και χρειάζεται χρόνος για να δέσουν. Αλλά και ρυθμός, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί μέσω του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό είναι κάτι που μας έχει στοιχήσει αρκετά. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και υπάρχει πίεση για αποτελέσματα. Θα πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες και καλοί παίκτες ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις».

Για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι και δεν έχει σημασία ούτε η παράδοση, ούτε τα προηγούμενα παιχνίδια. Σε ένα ντέρμπι, οι παίκτες θέλοντας και μη είναι υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουν ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα γιατί για εμένα είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και με ένα γεμάτο γήπεδο θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί».

Για τον Εργοτέλη: «Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχει την ίδια κυκλοφορία που είχε πέρυσι και καλούς παίκτες στην μεσαία γραμμή που μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Φέτος, ο Μπούντιμιρ κινείται περισσότερο στα πλάγια και δεν είναι τόσο επικίνδυνος όσο αγωνιζόταν στην κορυφή. Δεν έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με την περσινή χρονιά αφού διατηρήθηκε ο βασικός κορμός. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που στον πρώτο γύρο κάνει μια τρομερή πορεία και τα χαλάει στο τέλος. Έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα για την παραμονή του».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ στέλνει ενθαρρυντικά μηνύματα. Με πολύ λίγες μεταγραφικές κινήσεις, κατάφερε να πάρει κάποιους καλούς παίκτες. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να είναι στο πλευρό τους. Και ο προπονητής και ο Νίκος Μαχλάς έχει καταφέρει να τους κρατήσει σαν μια οικογένεια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Για την Eθνική ομάδα: «Το είχα πει και πριν από το παιχνίδι με το Ισραήλ, ότι η εθνική ομάδα είναι παράδεισος για εμάς που αγωνιζόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν σκεφτεί κάποιος νοήμων άνθρωπος ότι περάσαμε και την Αργεντινή στην παγκόσμια κατάταξη φτάνοντας στην 8η θέση. Όμως, παρά την μεγάλη επιτυχία, δεν βλέπω στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ να αγωνίζονται πολλοί Έλληνες παίκτες».

Για τον εαυτό του: «Επειδή ακούγονται πολλά και γενικά σε κάθε μεταγραφική περίοδο και αυτό με ενοχλεί και με εκνευρίζει. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση και καμία πρόταση. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πως θα επιστρέψω στην δράση γιατί μπροστά υπάρχει ένα Euro. Αυτό που με απασχολεί είναι να γυρίσω δυνατός και υγιής ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου γιατί θα υπάρχουν και τα πλέι – οφ που είμαι αισιόδοξος ότι θα βρίσκεται μέσα. Αυτοί είναι οι στόχοι μου, να βοηθήσω τον Άρη και να πάω στο Euro με την εθνική ομάδα».



Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved