Αναστόπουλος: «Μπορούσαμε τη νίκη»

Αναστόπουλος: «Μπορούσαμε τη νίκη»

Ο προπονητής του ΟΦΗ υποστήριξε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση που τελείωσε χωρίς τέρματα την Κυριακή (16/10).

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» και τόνισε πως η τακτική που ακολούθησαν οι Κρητικοί ήταν η ενδεδειγμένη για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του ΠΑΟΚ, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του έχει φυσική κατάσταση παρά τις αντίξοες συνθήκες της φετινής προετοιμασίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ

Για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ: «Το θέμα είναι πως για να πάρεις αποτέλεσμα στην Τούμπα από τον συγκεκριμένο ΠΑΟΚ, που είναι φορμαρισμένος, πρέπει να τον αντιμετωπίσεις όπως εμείς χθες. Και δεν τον λέω για να “ευλογήσω τα γένια μας”. Θα πρέπει, δηλαδή, να κλείσεις τους χώρους και τα άκρα. Γιατί ο ΠΑΟΚ, εκτός από τους Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη που κλείνουν από τα άκρα, έχει και τους Ίβιτς και Φωτάκη που έρχονται από πίσω. Καταφέραμε και “αφοπλίσαμε” τον "νούμερο ένα" κίνδυνο, τον Βιεϊρίνια και γι’ αυτό τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κάρολ δεν χρειάστηκε τόσο όσο στο πρώτο. Μάλιστα, από το 90’ μέχρι το 95’ φύγαμε μερικές φορές στην κόντρα “3-2”, όπου εάν είχαμε καλές επιλογές στην τελική πάσα θα φεύγαμε ακόμα και με το διπλό. Πιο πιθανό θα ήταν το 0-1 παρά το 1-0. Πάντως, κάναμε μεγάλη προσπάθεια γιατί δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τον ΠΑΟΚ εάν δεν τρέξεις. Θέλεις και πολύ καλή φυσική κατάσταση».

Για το πώς περιόρισε ο ΟΦΗ τον Βιεϊρίνια: «Ξέραμε ότι παίζει συνήθως από τα αριστερά γιατί του αρέσει να συγκλείνει προς τα μέσα. Εάν δεν έχεις έναν παίκτη εκεί να τον κλείσει και φέρει την μπάλα στο δεξί, σουτάρει και τις περισσότερες φορές μπαίνει γκολ. Εκεί είχαμε διπλό τσεκάρισμα. Από τη μία τον Βερόν και τον Γαλανόπουλο και από πίσω τον Κάλαϊτζιτς. Τον κλείσαμε καλά (σ.σ. Βιεϊρίνια), όπως και τον Σαλπιγγίδη. Το δεύτερο σχέδιο ήταν το κλείσιμο πάνω στον Λίνο και τον Ετό που ανέβαιναν. Αυτό το είχαμε αναθέσει στον Παπουλή και τον Σίσιτς. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που παίζει με κάτω την μπάλα».

Για την φυσική κατάσταση που έχει ο ΟΦΗ: «Έχουμε να δώσουμε και άλλα. Ο επικεφαλής για τη φυσική κατάσταση είναι άριστος στη δουλειά του. Εμείς ουσιαστικά είχαμε 15 μέρες για να προετοιμαστούμε μέχρι να παίξουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον Ρόι Κάρολ: «Ξέραμε πως ένας τερματοφύλακας άριστος. Από εκεί και πέρα ο Νίκος Μαχλάς όταν τον βρήκε στην Οντένσε, έμαθε ό,τι είχε κάνει καλό πρωτάθλημα και όταν μου πρότεινε το όνομα, έδωσα αμέσως τη συγκατάθεσή μου. Είναι ένας επαγγελματίας, όπου μας βοηθά σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται. Μία καλή ομάδα από εκεί ξεκινά (σ.σ. τερματοφύλακα) και μετά είναι η καλή άμυνα. Δείξαμε ότι είμαστε σκληρή ομάδα, έχουμε τρομερή διάθεση, ενώ είμαστε διατεθειμένοι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved