Ρόκας: «Πανιώνιος για play offs»

Ρόκας: «Πανιώνιος για play offs»

Θετική χαρακτήρισε στο Onsports την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Στάθης Ρόκας, τονίζοντας παράλληλα πως ο Πανιώνιος έχει τις δυνατότητες να μπει στα play offs.

Αρχικά, ο Έλληνας μεσοαμυντικός, ο οποίος στα Γιάννενα κλήθηκε να καλύψει το κενό του Ανδρέα Σάμαρη στο χώρο του κέντρου, χαρακτήρισε σημαντικό το βαθμό της ισοπαλίας (1-1): «Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, που μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές, ο βαθμός της ισοπαλίας είναι σημαντικός, γιατί ήρθε και σε δύσκολη έδρα με μια καλή ομάδα. Αν και θα μπορούσαμε σε 2-3 φάσεις να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη».

Ο Πανιώνιος υποχρεώθηκε να παίξει από το 40' και μέχρι το τέλος του αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Σουλεϊμάν Όμο και το μεγαλύτερο βάρος έπεσε στον ίδιο, αλλά και τον Κουμορτζί, που μετατράπηκαν σε «καθαρά» αμυντικά χαφ. Ωστόσο, για τον Ρόκα ήταν συλλογική προσπάθεια: «Όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για μας. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί και παίζοντας ο ένας για τον άλλο να βοηθήσουμε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο».

Από τους 8 βαθμούς που έχει ο Πανιώνιος μέχρι στιγμής, οι 7 είναι εκτός έδρας. Για τον Έλληνα μεσοαμυντικό, αυτό το σκηνικό είναι θέμα χρόνου να αντιστραφεί: «Είναι καθαρά συγκυριακό ότι δεν έχουμε κερδίσει ακόμη εντός έδρας. Είναι θέμα χρόνου. Αν κερδίσουμε ένα δύο παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη, τότε θα αλλάξει αυτή η κατάσταση. Η ομάδα είναι καλή και εντός και εκτός έδρας. Και με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ το αποτέλεσμα μας αδικεί».

Ο Ρόκας έκανε στα Γιάννενα το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανιωνίου, δήλωσε ικανοποιημένος, αλλά τόνισε πως προέχει η ομάδα: «Είμαι χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου σε ένα παιχνίδι που είχαμε θετικό αποτέλεσμα, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Αυτό που προέχει όμως είναι η ομάδα, να πηγαίνει καλά».

Στόχο ο ίδιος δεν θέλει να βάλει για τον Πανιώνιο, παρά μόνο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι: «Ο Πανιώνιος έχει καλό υλικό. Δουλεύουμε καθημερινά. Έχει γίνει καλή δουλειά και από πέρυσι στην ομάδα. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να κάνουμε το ταμείο στο τέλος. Στόχο δεν έχουμε. Κοιτάμε να κερδίζουμε και ελπίζουμε να έχουμε πάει καλά στο τέλος».

Ωστόσο, υπάρχει η πίστη ότι ο Πανιώνιος μπορεί εν τέλει να πετύχει κάτι καλό: «Με βάση το υλικό που έχουμε και αυτό που έχω δει, μπορούμε να βγούμε στα play offs. Εξαρτάται από μας, πρέπει να μπαίνουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved