Δώνης: «Πιο σοβαροί και ώριμοι»

Δώνης: «Πιο σοβαροί και ώριμοι»

Ο Ατρόμητος τη φετινή σεζόν είναι πιο ώριμος και πιο σοβαρός στο παιχνίδι του, σε σχέση με τις άλλες δύο χρονιές που ήταν στον πάγκο, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη.

Ο Έλληνας τεχνικός, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» για τη φετινή χρονιά των «κυανόλευκων», την ικανοποίησή του για το ρόστερ που έχει στην ομάδα, αλλά και την προοπτική του εξωτερικού.

«Ο Ατρόμητος είναι νέα ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια. Σε κάθε παιχνίδι έχει επτά καινούριους ποδοσφαιριστές και είμαστε σε μία διαδικασία ένταξης μικρών και νέων ποδοσφαιριστών. Θεωρώ πως δεν έχει να κάνει σε σχέση με τη χημεία αν θα παίξεις καλά, αλλά στην πίστη που θα υπάρχει για το αποτέλεσμα, ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όταν υπάρχει μια ομάδα, όπου αποπνέει υγεία, οι άνθρωποι που κάνουν κριτική θεωρούν πως ο Ατρόμητος μπορεί να πάει ψηλά. Ο Ατρόμητος είναι μία καινούρια ομάδα και θα εκτιναχθεί και θα «καθαρίζει» όλα τα παιχνίδια. Αν εξαιρέσεις κάποιες ομάδες, όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός που μπορεί να κερδίζει πιο εύκολα, τα επόμενα παιχνίδια κρίνονται στο ένα γκολ και είναι αμφίρροπα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το υλικό που έχει στην ομάδα, απάντησε: «Και τα τρία χρόνια είμαι ικανοποιημένος από το υλικό που έχω στα χέρια μου. Νομίζω ότι όταν οργανώνουμε την ομάδα γνωρίζουμε πως θα κάνουμε καλές και κακές μεταγραφές. Αν το 50% είναι πετυχημένο τότε είναι ικανοποιητικό ποσοστό. Ο Ατρόμητος με το υλικό που είχε τις προηγούμενες χρονιές πέτυχε δύο πράγματα. Την πρώτη χρονιά τερμάτισε 7ος και πέρυσι διεκδίκησε το Κύπελλο Ελλάδας. Αλλάξαμε τη δομή της ομάδας, με νέους παίκτες. Μπορεί να μην παίζαμε καλά, αλλά σε βασικά πράγματα είμαστε καλύτεροι. Έχουμε καλύτερη λειτουργία αμυντικά καθώς δύσκολα δεχόμασταν γκολ».

Όσον αφορά στη φετινή εικόνα του Ατρόμητου, απάντησε: «Νομίζω ότι μέχρι τις πρώτες 6 αγωνιστικές, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια είναι πιο θεαματική ομάδα. Ο Ατρόμητος δείχνει πιο σοβαρός και πιο ώριμος και μπορεί να πηγαίνει καλά στη συνέχεια».

Αναφορικά με το τι ζητάει από τους παίκτες του, βαθμούς ή καλό ποδόσφαιρο, τόνισε: «Ρεαλιστικά αν το δούμε, πρέπει να παίρνεις το αποτέλεσμα. Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι και δεν κάναμε καλή εμφάνιση, λέω ότι πήραμε τρεις βαθμούς αλλά δεν πήγαμε καλά. Δεν το έχω ευχαριστηθεί εγώ. Θέλω πρώτα απ’ όλα να ικανοποιεί και εμένα τον ίδιο. Κρίνουμε τον ρυθμό στην Ελλάδα λίγο άδικά. Όταν θα μπουν δύο ομάδες για να κερδίσουν, θα δεις καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν όμως μια ομάδα μπει για να παίξει και να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου, δεν μπορείς να βρεις ρυθμό»

Για το αν αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στην Ελλάδα, απάντησε: «Μακάρι. Έχω υπογράψει με μία ολλανδική εταιρία και αν βρεθεί κάτι καλό είναι δική σου ευθύνη αν θα αρπάξεις την ευκαιρία. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ειδικά για τους Έλληνες προπονητές δεν υπάρχει προσέγγιση από ομάδες του εξωτερικού. Παίζει ρόλο η προσωπικότητα, αλλά και οι διασυνδέσεις των ανθρώπων που θα χειριστούν το θέμα».



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved