Μπάντοβιτς: «Καλύτερη φέτος η Κέρκυρα»

Μπάντοβιτς: «Καλύτερη φέτος η Κέρκυρα»

Αν και το ξεκίνημα της Κέρκυρας δεν είναι καλό, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τόνισε πως η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» και εκτός από την ομάδα του, αναφέρθηκε γενικότερα στο φετινό πρωτάθλημα. Τόνισε πως φαβορί για το πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από πέρυσι και ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα: «Γίνεται ωραίο πρωτάθλημα και παίζεται ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι όλοι κοντά. Μέσα σε δύο αγωνιστικές με δύο νίκες, μπορείς να ανέβεις πιο ψηλά».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Μπάντοβιτς είπε: «Και τα δύο τελευταία ματς μπορούσαμε να τα κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι, δεν μου αρέσει να λέω ότι είμαστε άτυχοι. Αν είμαστε έτσι θα έρθει κάποια στιμή η νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις στα δύο τελευταία παιχνίδια, όχι όμως από τα αποτελέσματα».

Για το άσχημο ξεκίνημα, τόνισε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε περισσότερο άγχος, η πρώτη ήττα στην Κέρκυρα από τον Παναθηναϊκό μας πείραξε. Στα περισσότερα παιχνίδια παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, εκτός από τα δύο εντός έδρας που χάσαμε δίκαια. Υπάρχουν νέοι παίκτες που θέλουν περισσότερο χρόνο και κάποιοι άλλοι που πρέπει να βρουν τη φόρμα τους και να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας».

Για το αν είναι καλύτερη η φετινή Κέρκυρα από την περσινή, ο Σέρβος τεχνικός είπε: «Θα το δείξει η πορεία. Πιστεύω ότι είναι καλύτερη. Ο Στολτίδης ήταν δύσκολο να καλυφθεί το κενό του».

Για το γεγονός ότι η Κέρκυρα στα επόμενα δύο παιχνίδια έχει αντιπάλους τις... ομάδες Α και Β, είπε: «Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν ότι καλύτερο για μας. Μακάρι να παίξουμε αυτήν την Κυριακή. Υπάρχει μια πιθανότητα. Θέλουμε να παίξουμε. Δεν υπάρχει προπονητής που να μην θέλει να παίζει η ομάδα του».

Στη συνέχεια, αφού τόνισε πως δεν πρόλαβε να δει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ πήρε σημαντικό βαθμό, είχε καλή αμυντική οργάνωση, έδωσε χώρο και ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει λύσεις. Είναι ένας τρόπος».

Για το ματς της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό, ο Μπάντοβιτς τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός άνοιξε γρήγορα το σκορ. Μετά είχε την κόκκινη, δέχθηκε δύο γκολ, προσπάθησε να κλειστεί και να τελειώσει το ματς. Μπορούσε να ισοφαρίσει η Ξάνθη. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από πέρυσι. Έχει ένα πλάνο, ο προπονητής έχει ένα πλάνο που θέλει κάποια πράγματα στην άμυνα και την επίθεση. Για τον Λέτο, η εικόνα τα λέει όλα και ο τρόπος και τα γκολ που έχει βάλει. Είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Είναι πάρα πολύ καλός φέτος».

Για το αν το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό μέχρι τέλος, είπε: «Είναι ακόμη νωρίς. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα, να δούμε πως θα είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Είναι δυνατός, έχει έμπειρους παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, αλλά είναι νωρίς. Υπάρχει και το Champions League».

Τέλος, για το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, τόνισε: «Είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει δύναμη στο Καραϊσκάκη, έχει παίξει ματς, δεν είναι όπως με τη Μαρσέιγ. Στην Άρσεναλ ήταν πολύ καλός. Αν είναι αυτός που πρέπει να είναι, θα κερδίσει».



Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved