Τα προπονητικά best of του «αλενατόρε»

Τα προπονητικά best of του «αλενατόρε»

Ολα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον προπονητικό… φοριαμό του Νίκου Αναστόπουλου, έβγαλε ο ΟΦΗ και έμεινε όρθιος στο χορτάρι της Τούμπας. Τσαγανό, πάθος, γυαλάδα στο μάτι, αποφασιστικότητα και πάνω απ΄όλα, πίστη για το «μπλοκάρισμα» του Eυρωπαίου ΠΑΟΚ μέσα στο σπίτι του!

Ο «αλενατόρε» έστω και εάν η κρητική ομάδα δεν έπαιξε το ελκυστικότερο ποδόσφαιρο του κόσμου και δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, προσέθεσε ένα ακόμη παράσημο στην προπονητική στολή του.

Όχι μόνο με αντίπαλο την ποιοτική ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος κατά κοινή ομολογία συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τεχνικούς του φετινού πρωταθλήματος.

Παρεμπιπτόντως, μάλιστα, στον ΠΑΟΚ ακούνε Αναστόπουλος και τρέχουν μακριά, αφού ο «αλενατόρε» εξελίσσεται σε κακό δαίμονα του «Δικεφάλου του Βορρά», εάν λάβουμε υπόψιν πέρα από την κυριακάτικη βραδιά στην Τούμπα και τις μεγάλες προπονητικές βραδιές του Ελληνα τεχνικού σε προηγούμενα μεταξύ τους ραντεβού…

To Onsports γυρίζει το ρολόι του χρόνου πίσω και θυμάται τα προπονητικά best of του Νίκου Αναστόπουλου.

4 Φεβρουαρίου 2001

17η αγωνιστική

ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα  2-3

Στο ντεμπούτο του  στον πάγκο του ΠΑΣ, στήνει σημαία στην Τούμπα! Με τα γκολ των Ελντερ, Μπλέτσα και Κορμαρή ο «μουστάκιας» κερδίζει στην «σκακιέρα» τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στέλνει συστημένο τον ΠΑΟΚ να πίνει νερό στον… πάτο του Θερμαϊκού!

14 Σεπτεμβρίου 2002

3η αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Καλλιθέα 2-3

Ο μουστάκιας εξελίσσεται σε «δήμιο» του ΠΑΟΚ και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Στην παρθενική παρουσία του στον πάγκο της Καλλιθέας, στριμώχνει στα… σχοινιά τους οικοδεσπότες και με δύο «πιστολιές» του Γκέκα και μία του Τάτση, φεύγει καβάλα πάνω στο άλογο από την Τούμπα.

6 Νοεμβρίου 2002

Β΄γύρος - Κύπελλο Ελλάδος 2002-03

Ολυμπιακός – Καλλιθέα 0-1

Αν και το παιχνίδι έχει διαδικαστικό χαρακτήρα λόγω της επιβλητικής νίκης (4-1) του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο «Ελ Πάσο», ο «Αναστό» δεν χαρίζει... κάστανα στους «ερυθρόλευκους». Η Καλλιθέα στέκεται περίφημα στην Ριζούπολη και με γκολ του Τσιμπλίδη, παίρνει νίκη γοήτρου επί της πειραϊκής ομάδας.

25 Μαΐου 2003

30η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 3-2

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ θέλει μόνο τη νίκη για να παίξει τα ρέστα του σε μπαράζ παραμονής και πέντε λεπτά πριν από το φινάλε βρίσκεται να χάνει 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε δύο λεπτά (86΄- 87΄) η ομάδα των Ιωαννίνων γυρίζει «τούμπα» το παιχνίδι και γέρνει υπέρ της την πλάστιγγα της νίκης (3-2). Παρεμπιπτόντως, η νίκη αποδείχτηκε άνευ αντικρίσματος. Ο ΠΑΣ δεν έπαιξε ποτέ μπαράζ, αφού λόγω χρεών πήρε «δυσμενή μετάθεση» στην Β΄Εθνική.

24 Οκτωβρίου 2004

5η αγωνιστική

Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 2-0

Οι Φαίακες στήνουν «πάρτι» κόντρα στον Παναθηναϊκό και με γκολ των Γήτα και Εντιάιγ καθαρίζουν την… μπουγάδα της νίκης. Η συγκεκριμένη ήταν η πρώτη νίκη της νησιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα, με ρεσιτάλ Αναστόπουλου από τον πάγκο.

2 Φεβρουαρίου 2010

Προημιτελική φάση – Κύπελλο Ελλάδος 2009-10

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 4-0

Ούτε ίσως ο πιο αισιόδοξος οπαδός του «Αγιαξ» δεν θα μπορούσε να φανταστεί πριν από την σέντρα, το πάρτι με «τεσσάρα» της αγαπημένης του ομάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ «ζωγραφίζει» μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με το εμφατικό 4-0, κάνει… κομματάκια τον ΠΑΟΚ, εξασφαλίζοντας μέσα σε αποθέωση την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ενα ολόκληρο γήπεδο υποκλίνεται στον Αναστόπουλο και φωνάζει ρυθμικά το όνομά του, στη μεγαλύτερη - κατά πολλούς - προπονητική βραδιά της καριέρας του.

16 Οκτωβρίου 2011

6η αγωνιστική

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 0-0

Ο νεοφώτιστος στην Super League ΟΦΗ γράφει το όνομά του στα «πρακτικά» της φετινής σεζόν, ως η δεύτερη ομάδα (μετά την Τότεναμ) που στερεί βαθμούς από τον ΠΑΟΚ μέσα στην «καυτή» έδρα του. Με άμυνα από μπετόν και ασφυκτικό πρέσινγκ στο μισό γήπεδο, ο Αναστόπουλος «μπλοκάρει» την ομάδα της Θεσσαλονίκης και «τσιμπάει» τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Η επιτυχία αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις για την κρητική ομάδα και για τον προπονητή της, λαμβανομένης υπόψιν της διαφοράς αγωνιστικής ετοιμότητας μεταξύ των δύο ομάδων, δεδομένου ότι όταν ο ΠΑΟΚ έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία ο ΟΦΗ έδινε αγώνες πλέι οφ με στόχο την άνοδο στην «μεγάλη κατηγορία».



Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Εφές για τον θάνατο του πατέρα του Εργκίν Αταμάν
Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Εφές για τον θάνατο του πατέρα του Εργκίν Αταμάν
Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved