Κι ο Τσάκας στο fund του Πρίγκιπα!

Κι ο Τσάκας στο fund του Πρίγκιπα!

Στην αποκάλυψη ότι θα συνδράμει και ο ίδιος οικονομικά στην επένδυση του Σουλτάν Αλ Σαούντ προέβη ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια.

Ο Τσάκας, ο οποίος παρακολούθησε διά ζώσης την αναμέτρηση των «πρασίνων» με την Ξάνθη, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και μίλησε για πολλά και διάφορα. Από όλα όσα είπε, μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι θα συμμετέχει και αυτός στην επένδυση του πρίγκιπα. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι επανέλαβε την άποψη ότι κάποιοι δεν θέλουν να ολοκληρωθεί το deal. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ:

«Μέχρι το 60 ήταν απόλυτα ικανοποιημένος. Σχολίασε πάρα πολύ την απόδοση των Λέτο και Κουίνσι και φυσικά μετά στάθηκε και στον πιτσιρίκα τον Καπίνο».

Αναφέρθηκε καθόλου στην διαιτησία;

«Όχι».

Μήπως ο Λέτο θα γίνει ο αγαπημένος του παίκτης καθώς είχε πει ότι του άρεσε ο Κουίνσι λόγω του ότι τον ήξερε από τη Σαουδική Αραβία;

«Του Πρίγκιπα του αρέσει ο Μέσι. Άρα καταλαβαίνεται τι είδους παίκτες του αρέσουν αλλά παίζει στην Μπαρτσελόνα. Ο Λέτο είναι δικός μου και λογικό είναι να του αρέσει».

Μήπως σκοπεύει να δώσει και πριμ για τη νίκη επί της Ξάνθης;

«Όχι εγώ του είχα πει να κάνει κάτι αλλά δεν ήθελε. Μάλλον θα είναι έκπληξη για τους παίκτες η εμφάνιση του με τον Εργοτέλη και ίσως δώσει τότε κάτι».

Ακούστηκαν κάποια συνθήματα εναντίων σας στην Ξάνθη, τα ακούσατε;

«Εγώ όχι και δεν τα άκουσα. Μου τα είπαν τα παιδιά έξω, οι ρεπόρτερ».

Ενοχληθήκατε από αυτά;

«Σας είπα, δεν τα άκουσα. Μου είπαν ότι ήταν κάτι σύντομο. Αλλά άκουγα για πολύ ώρα υβριστικά συνθήματα για την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει. Όχι μόνο για την οικογένεια Βαρδινογιάννη αλλά γενικότερα δεν είναι καλό. Κάτι που είχε πει και ο κ. Βγενόπουλος. Εγώ το θεωρώ απαράδεκτο και δεν με ενδιαφέρει οποιοδήποτε συνειρμοί και αν γίνουν, ότι εμείς ήμαστε πίσω από τον κ. Βαρδινογιάννη».

Την διαιτησία πως την είδατε;

«Ήμαρτον πια, ο Παναθηναϊκός έπαιζε την μπαλίτσα του και ήρθε ένας άνθρωπος που πήγε να καταστρέψει τα πάντα. Ας παίζει ο Παναθηναϊκός με τον Αστέρα Μαγούλας και ας χάνει αν είναι καλύτερος ο αντίπαλος».

Δηλαδή ο Πρίγκιπας θα ασχοληθεί και με την διαιτησία;

«Πάρα, πάρα πολύ. Περσινά φαινόμενα τύπου Καραϊσκάκη σε καμία περίπτωση, αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν».

Το απόγευμα στα Πηγάδια μιλήσατε και για την Arboris Capital και το τελεσίγραφο στην Γ.Σ. των μετόχων. Ποιο είναι το πρόβλημα;

«Αν ερχόταν η Arboris Capital και κατέθετε μια πρόταση ενδιαφέροντος όπως είναι η δική μας δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να είναι δέκα προτάσεις στη σειρά. Όταν υπάρχει μια πρόταση, μας ζητήθηκαν όλα τα χαρτιά και είναι στο τραπέζι το να συνεχίζεται η καραμέλα με την Arboris πάει πολύ. Ας σοβαρευτούμε λίγο».

Είχατε την άποψη ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να προχωρήσει το "deal";

«Και συνεχίζω να την έχω. Δεν ξέρω ποιοι το θέλουν αυτό. Πιθανόν αυτοί που θέλουν τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση».

Έχετε συναντηθεί με τον κ. Βαρδινογιάννη;

«Όχι, ποτέ. Δεν έτυχε να συναντηθούμε με τον άνθρωπο. Θα συναντηθούμε όταν έρθει ο Πρίγκιπας».

Ο Πρίγκιπας έχει μιλήσει με τον κ. Βαρδινογιάννη;

«Αυτοί που έπρεπε να μιλήσουν με τον Πρίγκιπα έχουν μιλήσει».

Μήπως θεωρείτε ότι δεν έχετε χειριστεί εσείς επικοινωνιακά όλο το θέμα;

«Ο καθένας χειρίζεται όπως αυτός νομίζει καλύτερα το κομμάτι που αφορά την δουλειά του. Εγώ δεν αντιπροσωπεύω τον Πρίγκιπα, ούτε είμαι κομιστής καμίας πρότασης. Θα το ξεκαθαρίσει και ο Πρίγκιπας όταν έρθει. Είμαι εταίρος του στη δουλειά».

Δηλαδή θα μετέχετε και εσείς στο "Fund";

«Ναι βεβαίως. Αυτό ακριβώς λέω».

Υπήρξε μια μεγάλη αμφισβήτηση μέχρι που μίλησε ο Πρίγκιπας ραδιοφωνικά;

«Εδώ στην Ελλάδα γενικά αμφισβητούμε τα πάντα. Είμαστε ειδήμονες για όλα. Για αυτό φτάσαμε στην κατάσταση που είμαστε σαν χώρα. Πήγα να κάνω μια δουλειά με τον τρόπο που εγώ ξέρω αναγκάζομαι να εκθέτομαι στα Μ.Μ.Ε. με σκοπό να ολοκληρώσω ένα "deal". Το οποίο το έχουμε στο μυαλό μας έξι μήνες και δεν θα αφήσω κανέναν να το χαλάσει. Αυτό μου έχει στοιχίσει σε χρόνο, χρήμα και υγεία και λοιπά».

Τον Αύγουστο μέσω ενός κοινού σας φίλου με την οικογένεια Βαρδινογιάννη έγινε η πρώτη σκέψη γα την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

«Όχι. Ήταν πολύ πιο μπροστά από τον Αύγουστο και πιστέψτε με όλες οι κινήσεις ήταν μελετημένες».

Θεωρείτε ότι θα τελειώσει το "deal";

«Αυτά τα μεγάλα deals τελειώνουν όταν μπουν οι υπογραφές. Από την πλευρά μου όμως είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τελειώσει θετικά. Ο δικηγόρος μας έχει στα χέρια του το Μ.O.U.».

Τι περιμένουμε από εδώ και πέρα;

«Οι δικηγόροι των δυο πλευρών και παρά όλη αυτή την παραφιλολογία θα συναντηθούν και εντός 48ωρών να έχει τελειώσει η σύνταξη του Μ.Ο.U.. Εν συνεχεία τη Παρασκευή να γίνει μια συνάντηση γνωριμίας ανάμεσα στον Πρίγκιπα και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Να κλείσει ο πρώτος κύκλος και να ξεκινήσει ένας οικονομικός έλεγχος ο οποίος δεν θα κρατήσει παραπάνω από 15 μέρες».

Για το θέμα με τη μη πώληση μετοχών μιας ΠΑΕ σε ξένο πρόσωπο έχει βρεθεί λύση;

«Υπάρχει τρόπος να ξεπεραστούν. Αρκεί η ελληνική κυβέρνηση να να κάνει τη δουλειά της. Δεν μπορεί να έρχεται ο ένας και ο άλλος να αγοράζει μια τράπεζα και να μην μπορεί να γίνει αυτό».

Οπότε τη Παρασκευή έρχεται ο Πρίγκιπας και δίνει το παρών στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη;

«Αυτό είναι το πρόγραμμα μας. Να έρθει τη Παρασκευή. Να δει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και τη Κυριακή να φύγουμε για την Κρήτη. Με την αίρεση να έχει τελειώσει το M.O.U.. Αλλιώς πιθανό να μετατεθεί η άφιξη του Πρίγκιπα. Μιλάμε για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας ο οποίος θα έρθει για να υπογράψει».



Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved