Ιμπαγάσα: «Δεν ήμασταν... Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ!»

Ιμπαγάσα: «Δεν ήμασταν... Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ!»

Δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον Αργεντίνο ωστόσο, να επισημαίνει ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Ν' ανταπεξέλθουν οι Πειραιώτες στο κρίσιμο ματς με τη Ντόρτμουντ περιμένει ο «στρατηγός» των πρωταθλητών Ελλάδας.

Είναι ο «στρατηγός» του Ολυμπιακού και όπως όλοι οι στρατηγοί δεν θα μπορούσε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του…

Ο λόγος για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος δεν έψαξε δικαιολογίες μετά το ισόπαλο 1-1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο (15/10) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Αργεντίνος παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στην Ένωση μένοντας μακριά από τον καλό του εαυτό, ενώ επεσήμανε ότι τα πολλά σφυρίγματα του διαιτητή και οι πολλές κίτρινες κάρτες επηρέασαν αρνητικά τον ρυθμό της ομάδας, χωρίς ωστόσο, αυτό ν’ αποτελεί δικαιολογία για την συνολική εικόνα των «ερυθρόλευκων»…

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι… Όλη η ομάδα έκανε πολύ κακό παιχνίδι… Η αλήθεια είναι ότι σήμερα (σ.σ. προχθές) η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα για μας. Ήμασταν πολύ μακριά από τον καλό μας εαυτό. Δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός και αυτό μας στοίχησε…

Από όλο το παιχνίδι η καλύτερή μας στιγμή ήταν μόνο το γκολ του Μιραλάς. Δημιουργήσαμε ελάχιστες απειλητικές φάσεις και έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ντέρμπι.

Ήταν ένα ντέρμπι με πολύ δύναμη και με λίγο καθαρό χρόνο. Υπήρξαν πολλές κίτρινες κάρτες, οι οποίες θεωρώ ότι δεν ήταν απαραίτητο να βγουν. Αυτό επηρέασε το ρυθμό μας, χωρίς να το επικαλούμαι ως δικαιολογία, καθώς όπως είπα και πριν κάναμε κακό παιχνίδι»  τόνισε ο Αργεντίνος χαφ.

Ο “Cano” υπογράμμισε, εξάλλου, ότι ούτε η ΑΕΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ενώ επεσήμανε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα μέλλον και ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει αλλού τους βαθμούς που άφησε στο ΟΑΚΑ…

«Κι εμείς ήμασταν κακοί, αλλά και η ΑΕΚ δεν έκανε καμιά σπουδαία εμφάνιση. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο το ματς κρίνοντας από τους καλούς παίκτες που έχουμε και εμείς και η ΑΕΚ, όμως δεν συνέβη αυτό.

Ψάξαμε τις μπάλες και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και μπορούμε να επανορθώσουμε, αρκεί να βελτιωθούμε…»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, φυσικά, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της 19ης Οκτωβρίου με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Champions League:

«Σίγουρα την Τετάρτη μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ντόρτμουντ έπαιξε την Παρασκευή και νίκησε εκτός έδρας. Έχουν πολύ καλή ομάδα και όπως και εμείς, έτσι και αυτοί θέλουν τη νίκη. Περιμένω να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση».



Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved