Καραγεωργίου: «Οφσάιντ το γκολ του Άρη»

Καραγεωργίου: «Οφσάιντ το γκολ του Άρη»

Έντονα παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών είχε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος του ματς με τον Άρη.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε ότι το γκολ του Σανκαρέ ήταν οφσάιντ, ενώ υποστήριξε ότι γενικότερα η παρουσία της διαιτησίας στο παιχνίδι ήταν κακή. Αναλυτικά το σχόλιο του Καραγεωργίου:

«Μετά από τρία ματς που δεν είχαμε βαθμό σήμερα πήραμε έναν. Αυτός είναι πάντα χρήσιμος, αλλά θέλαμε τρεις. Είχε διαφορετική άποψη ο επόπτης και για αυτό δεν πήραμε. Βάλαμε ένα καθαρό γκολ και εκείνοι ένα που ήταν οφσάιντ. Παρόλα αυτά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή  να συζητάμε για διαιτητές. Όμως μας πικραίνουν. Με τις αποφάσεις που έχουν παρθεί μέχρι τώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να βελτιωθούν οι διαιτητές για καλύτερο πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι τόνισε: «Έγινε προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο που παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Τελικά καρποφόρησε αυτό έστω και με δέκα παίκτες».

Για τους λόγους που δεν αφήνουν την ομάδα του να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο, ο προπονητής του Εργοτέλη δήλωσε:

«Πολύ μεγάλο ρόλο στην πορεία και τον στόχο μας παίζουν συγκεκριμένοι παίκτες όπως ο Λεάλ , ο Ολίσε που μας λείπουν εδώ και καιρό. Σε αυτά τα τέσσερα τελευταία ματς δεν έχουμε αυτά τα παιδιά. Σήμερα ο Λεάλ ήταν ανέτοιμος αν και αγωνίστηκε. Όταν επανέλθουν πλήρως θα είναι καλύτερα τα αποτελέσματα.  Πάντως, το αποτελέσμα σήμερα είναι άδικο».

Για τον ισχυρισμό του ότι το γκολ του Άρη είναι οφσάιντ, ο Καραγεωργίου είπε:

«Μόλις είδα τα στιγμιότυπα και είμαι σίγουρος ότι είναι οφσάιντ το γκολ του Άρη. ‘Ισως έβρεχε και ο επόπτης είχε πάει στο στέγαστρο και δεν είδε καλά…»

Για τις λιγοστές εναλλακτικές αξιόπιστες λύσεις που έχει στον πάγκο και για τον υψηλό στόχο που έθεσε η διοίκηση πριν την έναρξη της σεζόν, απάντησε:

Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Προσπαθήσαμε και τώρα να κάνουμε μία μεταγραφή, αλλά ο παίκτης που επιλέξαμε είχε ξένο διαβατήριο. Ίσως τον Γενάρη κάνουμε κάτι.

Όσο για τους υψηλούς στόχους, εγώ είμαι ο προπονητής του Εργοτέλη. Δεν χαράζω την πολιτική του σωματείου. Ο πρόεδρος αποφάσισε ότι έφτασε ο καιρός για τον Εργοτέλη να κοιτάξει ψηλότερα. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια άσχετα αν θα πετύχει αυτή. Νομίζω ότι όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω. Αν σκεφτούμε το περσινό πρωτάθλημα,  τερματίσαμε όγδοοι και μπροστά μας τερμάτισαν δύο ομάδες που δεν λειτούργησαν με νόμιμο τρόπο. Αυτό το λέω εγώ. Δεν έχει σημασία αν πετύχουμε τον στόχο που θέσαμε, αλλά να τον διεκδικήσουμε».

Σε ερώτηση για το αν βλέπει δόλο στις αποφάσεις των διαιτητών, τόνισε:

«Όχι, προς Θεού. Είναι νέοι άνθρωποι και αξιόλογοι διαιτητές. Αλλά έγιναν δύο λάθη μεγάλα και τα πλήρωσε ο Εργοτέλης. Δεν υπάρχει όμως δόλος. Βλέπω ότι η διαιτησία έχει κάνει βήματα. Ήταν δύσκολο για τον διαιτητή να παίξει με τόσο δύσκολες ακιρικές συνθήκες. Όσα συμβαίνουν φέτος στο ποδόσφαιρο πρέπει να το εκμεταλλευτούν οι διαιτητές ώστε να παίζουν χωρίς άγχος».

Όσο για την κακή απόδοση του Βασίλη Κουτσιανικούλη υποστήριξε: «Περιμένω περισσότερα και είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει πιο πολλά. Θέλει τον χρόνο του. Δεν έχει βρει τον ρυθμό του όπως όταν ήταν εδώ.  Αυτή τη στιγμή δεν είναι ο Κουτσιανικούλης του Εργοτέλη. Ούτε ψυχολογικά δεν είναι έτοιμος. Απορρίφθηκε από την ομάδα του ΠΑΟΚ και χρειάζεται χρόνο».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved