Αδαμίδης: «Μην απαξιώνετε την ΑΕΚ, βοηθήστε την»

Αδαμίδης: «Μην απαξιώνετε την ΑΕΚ, βοηθήστε την»

Έκκληση για οικονομική και διοικητική βοήθεια έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Σταύρος Αδαμίδης, εκφράζοντας και παράπονα για τη διαιτησία. Παράλληλα, τόνισε πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη.

«Ήμασταν καλύτεροι, όλοι το είδατε. Μια ομάδα που πολλοί έχετε απαξιώσει, έδειξε ότι αξίζει συμπαράστασης. Καλώ τους ΑΕΚτζήδες να στηρίξουν την ομάδα. Δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Αξίζαμε καλύτερης τύχης. Στο 10’ είχαμε τρεις κίτρινες. Πρέπει να βελτιωθούν πολλά πράγματα. Τα ματς παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Περιμένω να βελτιώσει πολλά η ΚΕΔ. Το βασικό είναι ότι δώσαμε μια απάντηση στα απαξιωτικά σχόλια, ότι δεν έχουμε ομάδα. Κρίναμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε προπονητή. Η έλλειψη οικονομικών πόρων μας οδήγησε σε αυτή τη λύση. Αυτά τα παιδιά αξίζουν τη στήριξή μας», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Για τις διοικητικές εξελίξεις, τόνισε: «Κάναμε πρόσκληση ενδιαφέροντος για όλους να κάνουν τις προτάσεις τους. Καλούμε τους μετόχους να δώσουν λύση. Αυτή η ομάδα έχει και παρόν και μέλλον. Είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα. Παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο. Αξίζαμε τη νίκη, ο Ολυμπιακός δεν έκανε ευκαιρία. Αυτή η απαξίωση είναι άνευ προηγουμένου. Λύσεις υπάρχουν αρκεί να το πιστέψουμε».

Σε ερώτηση για το αν εννοεί τους δημοσιογράφους ότι απαξιώνουν την ΑΕΚ, ο Σταύρος Αδαμίδης είπε: «Δεν λέω ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι. Να είσαστε πιο αντικειμενικοί. Βοηθήστε την ομάδα. Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες. Δεν έχουμε κρυφτεί. Είμαστε κοντά στην κορυφή, είμαστε Κυπελλούχοι. Δεν χρειάζονται πολλά για να φτιάξουν τα πράγματα».

Μιλώντας για τους μετόχους, είπε: «Οι δύο μεγαλομέτοχοι. είναι ο κ. Νοτιάς και οι Supports. Περιμένουμε προτάσεις. Η ΑΕΚ είναι ανοιχτή για τον καθένα. Όσοι έχουν προτάσεις, ας έρθουν. Δεν είμαστε καρεκλοκένταυροι. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν τις δυσκολίες. Η έλλειψη οικονομικών πόρων κάνει τις αποφάσεις δυσκολότερες. Σήμερα ήμασταν οι καλύτερη ομάδα απέναντι στον πρωταθλητή και αξίζαμε τη νίκη. Αυτά τα παιδιά αξίζουν κάποιας στήριξης.

Μέχρι τις 27 Οκτωβρίου περιμένουμε προτάσεις και οι μέτοχοι μέχρι την 1η Νοεμβρίου θα πρέπει να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις. Αν δεν υπάρξουν λύσεις, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να χαθεί. Πολλοί που κατηγορούνται, έχουν προσφέρει πολλά. Τους απαξιώνουμε και αυτούς. Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να είναι σε στρατόπεδα. Πρέπει να είναι πραγματική Ένωση. Υπάρχει υλικό για να πρωταγωνιστήσει. Πρέπει να δοθούν οι οικονομικές και διοικητικές λύσεις».

Για τα όσα είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια, πριν από το παιχνίδι, τόνισε: «Τους είπα ότι από αυτά που διάβαζα τα ΜΜΕ επικεντρώνονται στα πόσα γκολ θα δεχθούμε και αν διασυρθούμε. Τους είπα να δώσουν τις απαντήσεις τους. Έκαναν το καλύτερο. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ευκαιρίες, αν ήμασταν πιο τυχεροί θα είχαμε φύγει με τη νίκη».

Για τις επαφές που έχει με τον κ. Νοτιά, είπε: «Τελευταία φορά που μίλησα με τον κ. Νοτιά ήταν πριν 10 μέρες. Τον ενημέρωσα για τις επαφές με τους επενδυτές. Ψάχνει και αυτός για συμπαίκτες. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι ουσιαστικό. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Ο κ. Νοτιάς στηρίζει και ο κ. Παππάς έχει βάλει πολλά χρήματα. Χρειάζονται και άλλοι για να βοηθήσουν την προσπάθεια. Υπάρχει υποδομή».



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved