Βόλος για... Ευρώπη

Βόλος για... Ευρώπη

Ποδαρικό… νίκης στην έδρα του μέσα στο 2011, έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, με το σημερινό (06/02) 2-0 επί του Ατρόμητου, συνεχίζοντας την πορεία… Ευρώπης.

Σε απόσταση… βολής (τρεις βαθμούς) από την πέμπτη θέση παρέμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά τη σημερινή του νίκη επί του Ατρόμητου με 2-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με γκολ των Μαρτίν και Ντολεζάι, για την 21η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, διαμαρτύρονται για γκολ του Καραλή, που ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, παρότι Ολυμπιακός Βόλου και Ατρόμητος είναι δύο ομάδες που συνηθίζουν να παράγουν ποδόσφαιρο και να αφήνουν στην άκρη τις… σκοπιμότητες, στο πρώτο μέρος δεν έθελξαν με την απόδοσή τους.
Το χαρακτηριστικό των πρώτων λεπτών, ήταν τα πολλά λάθη εκατέρωθεν, ο αργός ρυθμός και οι λίγες καλές επιθετικές προσπάθειες, από αμφότερες τις ομάδες. Οι γηπεδούχοι, που παρατάχθηκαν με 4-1-4-1, αναπτύσσονταν κυρίως από τα δεξιά με τους Μπρέσκα και Ούμπιντες, οι οποίοι δημιούργησαν πολλά προβλήματα στον Δάρλα.
Από την άλλη, ο Ατρόμητος με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς (4-3-3), έχοντας τον Καραλή στην κορυφή και τους Καμαρά, Σαγκανόφκσι να τον στελεχώνουν στην επίθεση, δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός. Ωστόσο, θα μπορούσε να είχε μπει από το 13’ μπροστά στο σκορ, όταν ο Καραλής πήρε την μακρινή πάσα και σκόραρε σε τετ α τετ με τον Γιακούποβιτς, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Σε μια πολύ οριακή φάση, που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά στο 24ο λεπτό σε μια στημένη φάση, όταν ο Καπετάνος εκτέλεσε φάουλ και ο Ντολεζάι από καλή θέση με κεφαλιά, ανάγκασε τον Μιχαηλίδη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.
Κι ενώ όλα έδειχναν πως το 45λεπτο θα έκλεινε δίχως γκολ, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός Βόλου βγήκε ωραία στην κόντρα και ο Μπρέσκα με γύρισμα προς την περιοχή, βρήκε τον Μαρτίν, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Αυτό το γκολ ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να ανεβάσουν το ρυθμό τους στην επανάληψη και να προσπαθήσουν να γίνουν πιο απειλητικοί. Την ώρα ωστόσο, που οι φιλοξενούμενοι επιχειρούσαν να μπουν ξανά στο ματς, στο 52ο λεπτό ο Ολυμπιακός και πάλι από στημένη φάση, πέτυχε δεύτερο γκολ, με κοντινή προβολή του Ντολεζάι, θέτοντας πλέον γερά τις βάσεις για τη νίκη.
Από εκεί και ύστερα το παιχνίδι άνοιξε ακόμα περισσότερο, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του, με τους Σαρμιέντο και Αναστασάκο και από την άλλη οι γηπεδούχοι να δίνουν χώρο στους Περιστεριώτες και με τους γνωστούς τους αυτοματισμούς και τις γρήγορες αντεπιθέσεις τους, να προσπαθούν να απειλήσουν την εστία του Ιτάνζ (αντικατέστησε στο ημίχρονο τον τραυματία Μιχαηλίδη).
Στο 59΄ο Ατρόμητος… άγγιξε το γκολ, όταν ο Σφακιανάκης έκανε το πλασέ από καλή θέση και ο Γιακούποβιτς έδιωξε τη μπάλα, λίγο πριν περάσει τη γραμμή της εστίας.
Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο και από τις δύο ομάδες, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου επαναπαύτηκε στο 2-0 και από την άλλη ο Ατρόμητος δεν έδειχνε ικανός να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.
Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ολιβέιρα με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στο 83’, ύστερα από διαπληκτισμό που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων.

Θυμηθείτε ξανά τον αγώνα λεπτό προς λεπτό πατώντας ΕΔΩ



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved