Μπόλονι: «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Μπόλονι: «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Λάζλο Μπόλονι ο οποίος έδωσε το έναυσμα για τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου», μιλώντας στην τηλεόραση της «NOVA» ενόψει της αναμέτρησης με τους Κρητικούς, δεν παρέλειψε να αναφερθεί ακόμα στη διακοπή του πρωταθλήματος και πόσο αυτή επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές, στην Εθνική Ελλάδας, στην ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», αλλά και στην κατάσταση των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του ΠΑΟΚ, Λεονάρντο και Σπαντάτσιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι:

«Σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση. Είμαστε χαρούμενοι για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Είχαμε τέσσερις ποδοσφαιριστές εκεί, έχουμε ακόμα τέσσερις για τον κύριο Σάντος αν θέλει, αλλά αυτή τη στιγμή περιμένουμε και τον τελευταίο διεθνή, τον Πάμπλο Κοντρέρας να επιστρέψει. Είμαστε καλά και περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια μας», τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός για να συμπληρώσει:

Σχετικά με τη διακοπή και πώς επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του: «Θα το δούμε στα παιχνίδια αυτό. Σίγουρα εμείς δουλέψαμε σκληρά σε όλους τους τομείς, τεχνικά, τακτικά, στη φυσική κατάσταση…  Προσπαθούμε να δυναμώσουμε μέσα από τις προπονήσεις και ελπίζουμε να βγει και στο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, πήγαμε εκεί, χάσαμε το παιχνίδι…  Δεν ήταν το πρώτο παιχνίδι που χάνουμε, σαφώς δεν θα είναι και το τελευταίο. Η ζωή συνεχίζεται, δεν έγινε και κάτι ιδιαίτερο».

Για τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ: «Σίγουρα ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ έρχεται εδώ πάντα προετοιμασμένος καλά και να παίξει με μια σφιχτή άμυνα. Ο στόχος για εμάς είναι πάντα ο ίδιος, η νίκη και για να τον πετύχεις χρειάζεται να μην κάνεις λάθη στην άμυνα και να είσαι πολύ αποτελεσματικός μπροστά και πιεστικός. Μόνο έτσι μπορείς να τους αναγκάσεις να αλλάξουν τρόπο παιχνιδιού και να βγουν μπροστά, ελπίζουμε ότι αυτό θα κάνουμε».

Για την κατάσταση των Λεονάρντο, Σπαντάτσιο, κατέληξε :«Σίγουρα το τελευταίο φιλικό που δώσαμε δεν ήταν μία καλή εικόνα για εκείνους. Όχι μόνο για αυτούς ωστόσο, αλλά το περιμέναμε γιατί είχαμε δουλέψει σκληρά τις προηγούμενες ημέρες. Το επίπεδό τους είναι σίγουρα διαφορετικό από όταν ήρθαν και πρέπει τη στιγμή (δεν ξέρω πότε θα είναι αυτή η στιγμή) που θα κληθούν να βοηθήσουν την ομάδα, να είναι πραγματικά δυνατοί και έτοιμοι γι αυτήν την ευκαιρία».



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved