Ατρόμητος στη… χώρα των Φαιάκων!

Ατρόμητος στη… χώρα των Φαιάκων!

Να παραμείνει κάτοικος…  ρετιρέ διευρύνοντας το αήττητο σερί του,  φιλοδοξεί ο Ατρόμητος ο οποίος φιλοξενείται από την Κέρκυρα που ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στην αναμέτρηση  που ανοίγει την αυλαία της έκτης αγωνιστική της Super League (17:15, Novasports2).

Μεγάλο όπλο στη φαρέτρα του Γιώργου Δώνη - ο οποίος μέσω των καθιερωμένων του δηλώσεων  στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στους «Φαίακες» παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  οι τελευταίοι – το… πυροβόλο Κώστας Μήτρογλου που διανύει παρατεταμένη περίοδο φόρμας, έχοντας μάλιστα ήδη βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα τέσσερις φορές!

Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ευελπιστώντας να ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησαν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος! Με το… πόδι κολλημένο  στο γκάζι!

Εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους (από τη στιγμή που υπάρχει υπεροπλία στον χώρο του κέντρου) έμειναν οι Σφακιανάκης, Μακρής, με τον Δώνη να προτίθεται να παρατάξει τους Περιστεριώτες με το αγαπημένο του 4-3-3, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάνζ και από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα τους Γιαννούλη, Τόμας, Φυτανίδη και Σκόνδρα. Ρόλο καθαρόαιμου αμυντικού χαφ θα επωμιστεί ο Ζουέλα, βλέποντας τις… πλάτες των Γκαρσία, Τάτου. Τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου θα πλαισιώσουν οι Επστάιν (αριστερά) και Καραγκούνης (δεξιά).

Από την άλλη, εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία ακολουθούν οι Φαίακες οι οποίοι απογοητεύουν με τη μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα, έχοντας στο… σακούλι τους μόλις έναν βαθμό από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για τη δεύτερη αγωνιστική, την ίδια ώρα που σε τρεις αναμετρήσεις εντός έδρας μετράνε ισάριθμες ήττες.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που όλοι στο «στρατόπεδο» της Κέρκυρας αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση σαν πρόωρο τελικό, αφού το τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο αποτελεί… μονόδρομο.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, κατά τη διάρκεια της διακοπής είχε την ευκαιρία να δουλέψει με ηρεμία για περίπου δύο εβδομάδες βελτιώνοντας αρκετά στοιχεία της ομάδας, με σκοπό να παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Όλα αυτά ωστόσο υπό τη δαμόκλειο σπάθη της απομάκρυνσής του από την άκρη του πάγκου, αφού δύσκολα η επόμενη μέρα ενός νέου στραβού αποτελέσματος θα τον βρει… Νησιώτη!

Ο Μαυροβούνιος, ο οποίος ευελπιστεί αυτή τη φορά η τύχη να μην γυρίσει την πλάτη στην Κέρκυρα όπως στους «Ζωσιμάδες» όπου παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και τα δύο δοκάρια η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ (ήττα με 2-1), δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπάρκογλου, Παρασκευαϊδη, Φλαβίνιο, Μπουκουβάλα, Λαμπρόπουλου, Τσίγκα και Μίχου. Αντίθετα, έστω και την τελευταία στιγμή, όχι μόνο κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και να τεθούν κανονικά στη διάθεσή του οι Σακελλαρίου, Γκουστάβο και Μετίν, αλλά αναμένεται οι δύο από αυτούς να πάρουν και φανέλα βασικού. Επιπλέον, επιστρέφει και ο Δημήτρης Γραμμόζης  στον οποίοι οι άνθρωποι του συλλόγου ποντάρουν πολλά ενόψει της συνέχειας.

Για την Κέρκυρα έτσι, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Γκαλίνοβιτς, με τους Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έχοντας αριστερά τους τον Σακελλαρίου και δεξιά τον Βερονέσι. Θέση στο χώρο του κέντρου θα πάρουν οι Λόβιν, Οσμάν, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μαζνόφ, θα βρίσκονται οι Καλαντζής (δεξιά), Αγρίτης (αριστερά) και Μετίν σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις τελευταίας στιγμής από πλευράς Μπάντοβιτς, όχι τόσο στη διάταξη, αλλά στα πρόσωπα.



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved