Βατσινάς: «Εγώ διοικώ;»

Βατσινάς: «Εγώ διοικώ;»

Απόλυτα δικαιωμένος αισθάνεται ο Φανούρης Βατσινάς και δηλώνει αποφασισμένος να μην κάνει ούτε ένα βήμα πίσω στη διεκδίκηση των χρημάτων που του οφείλει η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το ποσό που ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ και αφορά στη μεταβίβαση των μετοχών των αδερφών Βατσινά, το διεκδικούν μέσω ασφαλιστικών μέτρων, τα οποία και έχουν κερδίσει με αποτέλεσμα να έχουν "δεσμεύσει" κάθε πιθανό έσοδο της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο Φανούρης Βατσινάς, μιλώντας στο Onsports, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω αν δεν του καταβληθούν άμεσα τα ληξιπρόθεσμα, δηλαδή το ποσό των 300.000 ευρώ. Και διευκρίνισε πως από την πλευρά της ΠΑΕ δεν έγινε -ουσιαστικά- καμία απολύτως πρόταση στη σημερινή επαφή που είχαν με το δικηγόρο του.

"Εγώ ζήτησα τα ληξιπρόθεσμα των 300 χιλιάδων ευρώ και εγγυήσεις για τα υπόλοιπα. Και μου πρότειναν να πληρώσουν 50 χιλιάρικα, κάτι που δεν δέχομαι. Χρωστάνε παντού. Δυόμιση χρόνια τώρα δεν έδωσαν ένα ευρώ. Δεν υπήρχε πρόταση. Κοροϊδεύουν. Με τον δικηγόρο μου μιλάνε. Εμένα απειλούν ότι θα παραιτηθούν; Στον κόσμο να το πουν. Τι μου το λένε; Εγώ διοικώ; Τον περασμένο μήνα τους έδωσα το ΟΚ να εισπράξουν 290 χιλιάδες ευρώ που ήταν δεσμευμένα στο όνομά μου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Είχαν πει θα έρθουν να συζητήσουν. Δεν ήρθαν. Τι άλλο να τους κάνω".

Ο Φανούρης Βατσινάς αναφέρθηκε και στο διάστημα της απουσίας του από το χώρο του ποδοσφαίρου: "Δικαιώθηκα απόλυτα σε όλα τα θέματα και όχι μόνο για τον ΟΦΗ. Τα φώναζα και είμαι ευτυχής που λείπω απ' το ποδόσφαιρο αυτά τα 2.5 χρόνια γιατί θα είχα σκοτώσει κανέναν με όλα αυτά που αποδείχτηκε ότι γίνονταν".

Όσο για το ποια θα είναι η στάση του από εδώ και στο εξής στη διαμάχη με την ΠΑΕ; "Τους διεμήνυσα να κάνουν το κουμάντο τους χωρίς να υπολογίζουν σε αυτά τα λεφτά. Δυόμιση χρόνια τώρα, δεν ήρθε να με δει κανείς. Ακόμα με βρίζουν. Ας έρθουν να μου κάνουν μια πρόταση. Υπάρχει και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης με τον κ. Γιάννη Κουράκη. Δεν μπορεί κάποιοι να μένουν ατιμώρητοι. Που είναι ο εγγυητής κ. Κουράκης; Που είναι οι επενδυτές που θα έφερνε στον ΟΦΗ;" κατέληξε ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Εξελίξεις μετά τον ΠΑΟΚ

Στις τάξεις της διοίκησης του ΟΦΗ, με ξεκάθαρο τρόπο αντικρούουν τα λεγόμενα Βατσινά, τονίζοντας πως δύο φορές έχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις και πως εκείνος τις απορρίπτει, εμφανίζοντας συνεχώς νέες απαιτήσεις. Η δέσμευση που σύμφωνα με πληροφορίες έχει δοθεί προς την πλευρά Βατσινά, αφορά την εγγυημένη μηνιαία καταβολή ποσού 50.000 ευρώ έως τον Ιούνιο, ώστε να εισπράξει περισσότερα από 300.000 ευρώ και το υπόλοιπο του αρχικού κεφαλαίου της συμφωνίας να εξοφληθεί, όπως προβλέπεται, μέχρι το 2014.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του ΟΦΗ θα πάρει επίσημα θέση για τους ισχυρισμούς, αλλά κυρίως τη μέχρι τώρα στάση του Φανούρη Βατσινά τη Δευτέρα. Γιατί όπως με κατηγορηματικό τρόπο τονίζουν, προέχει η ηρεμία της ομάδας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.



Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved