Βελής: «Ό,τι καλύτερο ο Ζαγοράκης»

Βελής: «Ό,τι καλύτερο ο Ζαγοράκης»

Το νέο μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Βελής, μίλησε για το πώς πείστηκε από τον Θοδωρή Ζαγοράκη να συμμετάσχει στη διοίκηση της ομάδας και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του «δικεφάλου του Βορρά».

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και αναφέρθηκε στο πως πάρθηκε η απόφαση να γίνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως πιθανότερος ρόλος του θα είναι αυτός της προσέλκυσης επενδυτών από την ομογένεια στις ΗΠΑ και την Γερμανία.

Ο Λεωνίδας Βελής υπογράμμισε επίσης πως θέλησή του είναι να δει τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με Έλληνες παίκτες, μίλησε με καλά λόγια για τον Γιώργο Σαχπατζίδη ενώ αρνήθηκε να κάνει σχόλιο για τον Βασίλη Φλωρίδη.

«Ένα όνομα θα σας πω. Θεόδωρος Ζαγοράκης. Αν δεν υπήρχε, δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω αυτό το πόσο στον ΠΑΟΚ. Θα ήμουν στην κερκίδα απλά να φωνάζω», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Βελής και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η παρουσία μου θα είναι ουσιαστική, αν ήταν τυπική δε θα πήγαινα. Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και να προσφέρω. Το τραγούδι δε θα το εγκαταλείψω, θα τραγουδάω πότε εδώ και πότε εκεί γιατί έχω υποχρεώσεις και στην Αμερική, αλλά όλη μου την ενέργεια θα την δώσω στον ΠΑΟΚ».

Για το πώς έγινε η προσέγγιση από τον Ζαγοράκη, τόνισε: «Ο Θόδωρος ήρθε και με βρήκε. Είναι ένας άνθρωπος «άρρωστος» με τον ΠΑΟΚ. Έχει δώσει τα πάντα. Είναι ότι καλύτερο διαθέτει ο ΠΑΟΚ και πρέπει να τον προσέξουμε και να τον διαφυλάξουμε».

Για τα σχόλια για τον Ζαγοράκη επισήμανε: «Αυτά γίνονται στις ομάδες. Και στους καλύτερους και στους χειρότερους. Και οι καλύτεροι δέχονται τέτοια χτυπήματα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν. Κι αυτοί αγαπούν τον ΠΑΟΚ, τραβάει ο ένας το σχοινί από εδώ, τραβάει ο άλλος από εκεί, αλλά κάποια στιγμή ενώνονται όλοι για το καλό της ομάδας».

Για το αν ο ρόλος του είναι να προσελκύσει τους ομογενείς της Γερμανίας, απάντησε: «Ναι, και της Αμερικής. Έχω κάτι στο μυαλό μου, ξέρω ανθρώπους που έχουν πολλά χρήματα αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα τη θέση μου, δεν μπορώ να λέω πράγματα. Θα δούμε ποιοι και πως μπορούν να βοηθήσουν αυτοί οι επιφανείς άνθρωποι. Έχω κάτι στο μυαλό μου, Δευτέρα ή Τρίτη έχουμε συμβούλιο στον ΠΑΟΚ, θα δούμε τι θέση θα πάρει ο καθένας και τι μπορεί να πετύχει».

Ο Λεωνίδας Βελής στη συνέχεια, τόνισε: «Πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ το 80% των παικτών πρέπει να είναι Έλληνες, δικά μας παιδιά. Αυτά τα παιδιά κυκλοφορούν στην πόλη, βλέπουν τον κόσμο και πρέπει να του δώσουν λόγο. Άρα, θα ματώσουν για την φανέλα. Άρα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει σε αυτά τα παιδιά την ευκαιρία και να γίνει κατά 80% ελληνική ομάδα. Αυτό το λέει η ψυχή μου και χωρίς να μιλήσω ακόμα με τον Θόδωρο».

Όσο για το αν η οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα είναι αρνητικός παράγοντας για την ανεύρεση επενδυτών, ανέφερε: «Έτσι όπως το βλέπω εγώ, σίγουρα είναι αρνητικά τα πράγματα. Έχουν αρνητική άποψη και φόβο για την Ελλάδα. Ο φόβος είναι άρνηση και όταν υπάρχει άρνηση δεν ενδιαφέρεται ο άλλος. Έχω ζήσει στο Λας Βέγκας, έχω τον τρόπο μου με τους ανθρώπους εκεί και περιμένω κάποια πράγματα. Δεν έχω πολλές και μεγάλες ελπίδες για τους Ευρωπαίους και έχουν δει πολύ άσχημα την Ελλάδα. Πιστεύω ότι είναι «εχθρός» αυτοί οι άνθρωποι και θέλουν άλλα πράγματα από την Ελλάδα και κάνουν όσα μας κάνουν».

Για την άποψη του για τους Σαχπατζίδη και Φλωρίδη, υποστήριξε ότι: «Για τον κ. Σαχπατζίδη μπορώ να πω μόνο καλά πράματα. Θέλει να βοηθήσει, είναι άνθρωπος του ΠΑΟΚ και πιστεύω σε αυτόν. Έχει την δυνατότητα να βοηθήσει. Για τον κ. Φλωρίδη δε θέλω να εκφράσω καμία γνώμη, επιτρέψτε μου να μην πω τίποτα».

Για τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Εγώ δεν πάω να πάρω ρόλο στον ΠΑΟΚ, εγώ πάω  να βοηθήσω στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να γίνω υπεύθυνος του γηπέδου, δεν το ξέρω αυτό. Αυτό που δε θέλω, είναι το ταμείο και το ποιος παίκτης θα έρθει και ποιος θα φύγει. Υπάρχουν άνθρωποι πολύ καλύτεροι σε αυτές τις θέσεις. Εμένα και τις τουαλέτες να μου πουν να φυλάω εκεί θα πάω. Ο καλύτερος για την κάθε θέση, θα πρέπει να την πάρει».

Για το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο για να επανέλθουν στη δημοσιότητα, υπογράμμισε: «Δεν έχουν το δικαίωμα να το λένε αυτό καθώς δε με ενδιαφέρει η λάμψη της δημοσιότητας. Την έζησα, την χόρτασα, πληρώθηκα και δε με νοιάζει καθόλου. Εγώ θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, απλά και όμορφα. Δε θέλω άλλη λάμψη, τι να την κάνω; Λάμψη θέλω στα παπούτσια μου, να μην είναι λασπωμένα, και στο κοστούμι μου να είναι καθαρό. Λάμψη κερδίζεις  μέσα από τον κόσμο και την δουλειά που κάνεις».

Για την καριέρα του, ανέφερε: «Πέρασα καλά, έκανα πάρα πολλά λάθη. Αν γυρίσω την καριέρα μου από την αρχή και φτάσω στο σήμερα, πάλι για λάθη θα μιλάω. Με το τραγούδι δε τα βγάζεις πέρα».

Για το πώς γνωρίστηκε με τον Ζαγοράκη, είπε: «Με τον Θόδωρο Ζαγοράκη είμαστε γείτονες. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές, γνωριζόμαστε οικογενειακώς και για να φτάσουμε εδώ δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη, χρειάστηκε πολύς χρόνος. Έγινε κατόπιν ώριμης σκέψης».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πρωταγωνιστήσει, απάντησε: «Μας περιμένουν πολλά και καλά χρόνια. Έρχονται τα καλά χρόνια για τον ΠΑΟΚ. Εκείνο που μετράει δεν είμαι εγώ, είναι ο Ζαγοράκης με την ποδοσφαιρική του παρέα που ξέρει τι πρέπει να κάνει».

Τέλος, για το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ, τόνισε: «Αυτό είναι ένα μειονέκτημα, το οποίο μπορούμε να το λύσουμε. Έχουμε στο μυαλό μας πολλά πράγματα να κάνουμε και με το γήπεδο. Ο Ζαγοράκης έχει στο μυαλό του πολλά πράγματα, εκστασιάστηκα με την σκέψη του. Ξαναλέω, ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τον ΠΑΟΚ»!



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved