Έρχεται, αγοράζει σπίτι και ετοιμάζει εκπλήξεις ο πρίγκιπας!

Έρχεται, αγοράζει σπίτι και ετοιμάζει εκπλήξεις ο πρίγκιπας!

Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ θα έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή (21/10) και αφού τελειώσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports θα προχωρήσει στην αγορά σπιτιού στην Αθήνα αλλά και σε… εκπλήξεις!

Μπορεί όσοι ασχολούνται με το θέμα της απόκτησης του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον πρίγκιπα Σουλτάν να έχουν αγωνία για την εξέλιξη της υπόθεσης στο τυπικό και νομικό κομμάτι, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την πλευρά του Σαουδάραβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports ο Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι απόλυτα αισιόδοξος πως με την άφιξή του στην Ελλάδα θα τελειώσει οριστικά το θέμα, με θετική βέβαια κατάληξη, και ήδη προγραμματίζει τις επόμενες κινήσεις του. Ποιες θα είναι αυτές; Πρώτα από όλα, μια «έκπληξη» την οποία ετοιμάζει και που θα είναι απόλυτα ικανοποιητική και ευχάριστη για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την επόμενη μέρα της ομάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για την ώρα δεν διαρρέουν από περιβάλλον του πρίγκιπα, όμως υπάρχει σιγουριά – όχι απλά αισιοδοξία – ότι η υπόθεση πλέον έχει πάρει το δρόμο της και απομένουν μόνο τα τυπικά και οι υπογραφές για να περάσει στα χέρια του Σουλτάν Αλ Σαούντ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το αν η έκπληξη θα αφορά το ποσό που αναμένεται να βάλει μέσω των ΑΜΚ και το οποίο ανέρχεται στα 70 εκατ. ευρώ ή την εκδήλωση της επιθυμίας του Σαουδάραβα να προεδρεύει ο ίδιος στην ΠΑΕ - κάτι που υπάρχει η νομική φόρμουλα για να γίνει αλλά ακόμα δεν επιβεβαιώνεται - αφού την αποκτήσει, θα φανεί τις προσεχείς ημέρες.

Τα δύο αυτά σενάρια, είναι τα επικρατέστερα για την ώρα σε ό,τι αφορά την έκπληξη του Σουλτάν Αλ Σαούντ ο οποίος είναι ενθουσιασμένος με την ανάμιξή του στα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, ο πρίγκιπας έχει – σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports – την πρόθεση να αγοράσει σπίτι στην Αθήνα!

Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θέλει να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό από την πρώτη μέρα που θα αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του και όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, είναι απαραίτητο να έχει το δικό του σπίτι στην Αθήνα  - πιθανότατα στα Νότια Προάστια – έτσι ώστε να διαμένει όσο θα του είναι απαραίτητο για να διευθετεί θέματα του «τριφυλλιού»!

Από εκεί και πέρα, αυτό που περιμένει με απόλυτη ανυπομονησία ο πρίγκιπας, είναι το ταξίδι στην Ελλάδα. Όχι μόνο για να βάλει τις υπογραφές και να τελειώσει την δουλειά με την απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και για να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ έχει δει το ΟΑΚΑ γεμάτο από Παναθηναϊκούς στο διαδίκτυο και επιθυμία του είναι να ζήσει από κοντά ανάλογη ατμόσφαιρα στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου (22/01) με τον Εργοτέλη!



Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved