Εγινε το πρώτο βήμα, απομένουν άλλα εννέα…

Εγινε το πρώτο βήμα, απομένουν άλλα εννέα…

Η επόμενη μέρα της πολύ σημαντικής από πολλές απόψεις νίκης στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ βρήκε στους ανθρώπους του Αρη ικανοποιημένους τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την γενικότερη εικόνα της ομάδας.

Οι «κίτρινοι» σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος κατάφεραν να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουν τρεις πολύτιμους βαθμούς, καλύπτοντας ένα μέρος από το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία και (ξανα)μπαίνοντας σε τροχιά πλέι οφ. Το πρώτο βήμα έγινε. Απομένουν άλλα εννέα. Η διάρκεια και η σωστή διαχείριση είναι τα ζητούμενα από εδώ και στο εξής. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο. Να μην ξεχνάμε ότι ο Αρης το ερχόμενο Σάββατο (12/02) υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια τον περιμένουν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ατρόμητο και την Λάρισα, με τις βαθμολογικές ισορροπίες να είναι πολύ λεπτές.

Στα θετικά από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου, πέρα από το «διπλό» και την παρουσία της ομάδας, είναι ότι οι «κίτρινοι» επέστρεψαν μετά από τέσσερις αγωνιστικές στις επιτυχίες (προηγήθηκαν δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες) και στα γκολ (είχαν να σκοράρουν από το ματς της πρεμιέρας του β’ γύρου με την Καβάλα), πετυχαίνοντας την τρίτη εκτός έδρας νίκη από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος (προηγήθηκαν τα «διπλά» σε Καβάλα και Τούμπα).

Πλέον τόσο ο Γιάννης Μιχαλήτσος όσο και οι ποδοσφαιριστές του έχουν στρέψει την προσοχή τους στις επόμενες αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Να μην ξεχνάμε ότι μετά τον Ολυμπιακό ακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι για τους «32» του Europa League (15/02).

* Μέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους παίκτες του Αρη, οι οποίοι θα επανέλθουν αύριο στις προπονήσεις.

* Ο Ρικάρντο Φατί με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο χθεσινό ματς συμπλήρωσε τις επτά και η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει σε ποια δύο από τα προσεχή παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

* Η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης σε ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Γούναρη που έφυγε από την ζωή. Ο εκλιπών επί σειρά ετών διετέλεσε γενικός γραμματέας του ΑΣ ΑΡΗΣ, αλλά και πρόεδρος του συλλόγου, ενώ ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Λέσχης Φίλων Αρη.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved