Βαλβέρδε: «Δεν είμαστε φαβορί με ΑΕΚ»

Βαλβέρδε: «Δεν είμαστε φαβορί με ΑΕΚ»

Τον τίτλο του φαβορί αρνήθηκε για τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει του Σαββατιάτικου (15/10) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Όσον αφορά στη θέση του δεξιού αμυντικού, ο Ισπανός τεχνικός... μπέρδεψε την κατάσταση.

«Είναι μια διαφορετική περίοδος. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουν αλλάξει πολλά. Είναι διαφορετικές οι ανάγκες της ΑΕΚ, έχει διαφορετικό προπονητή. Δεν πρέπει να το θυμόμαστε. Δεν υπάρχουν φαβορί. Στα ντέρμπι υπάρχει ανταγωνισμός, παίζεται λίγο ποδόσφαιρο. Δεν έχει σημασία η βαθμολογία. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε φαβορί. Πέρυσι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι από την πλευρά μας», είπε αρχικά στη Nova ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με αφορμή την επικράτηση με 6-0 πέρυσι στο «Καραϊσκάκη», ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την ήττα του Ολυμπιακού στο ματς του πρώτου γύρου: «Είχαμε χάσει και ένα πέναλτι, ούτε εμείς, ούτε η ΑΕΚ είχε παίξει καλά. Έγιναν λίγες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Λίγο αξίζει να το θυμόμαστε».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», τόνισε: «Θα δούμε για το αν μας επηρέασε η διακοπή. Οι 15 μέρες είναι πολλές. Ήμασταν σε καλό ρυθμό με την Άρσεναλ και τον ΠΑΟΚ. Θα δούμε πόσο μας επηρέασε η διακοπή. Είναι σημαντικό που άλλαξε προπονητή η ΑΕΚ, θα δούμε πόσο έχει επηρεαστεί και αυτή από τη διακοπή. Ο Μέλμπεργκ αγωνίστηκε την Τετάρτη, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμος. Είναι καλά. Θα δούμε στις προπονήσεις. Όσο για τις απουσίες των Τοροσίδη και Φεισα, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Έχουμε τους παίκτες να καλύψουμε τις απουσίες τους. Έχει περάσει καιρός από τότε που προσπαθεί να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Μανιάτης. Έχει μικρές ενοχλήσεις. Πιστεύω ότι θα είναι στη διάθεσή μας. Όμως, είναι διαφορετικό αν έχει συνέλθει και διαφορετικό, αν θα είναι κοντά μας. Δεν υπάρχει μόνο ο Μοντέστο. Μπορούν σε αυτές τις θέσεις να παίξουν και οι Χαβίτο, Παπάζογλου. Να απολαύσει ο κόσμος το παιχνίδι.

Τέλος, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, αλλά και στα εκτός έδρας με την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο: «Με την Ντόρτμουντ θα γεμίσει το γήπεδο, θα είναι στο πλευρό μας, είναι δύσκολο ματς. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Στα δύο εκτός έδρας με την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Αν κερδίσουμε, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved