Σε καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση

Σε καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των στελεχών της Axiom Capital και του εκπροσώπου του Fund που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, με τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Στη συνάντηση με τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη έδωσε το «παρών» εκπρόσωπος του Fund, όπως σας είχε ενημερώσει το Onsports ότι θα συμβεί, ενώ εκεί ήταν και ο επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της Axiom, Ντέιβιντ Σινκλέρ, και το στέλεχος της λονδρέζικης εταιρίας Γιώργος Παναγιώτου.

Το Onsports επικοινώνησε με τα στελέχη της Axiom Capital, ωστόσο αυτοί σεβόμενοι την εμπιστευτικότητα που συμφωνήθηκε να τηρήσουν οι δύο πλευρές δε θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο πέραν του ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και τα πρώτα μηνύματα που έλαβαν από την άλλη πλευρά ήταν ικανοποιητικά!

Η πρώτη συμφωνία, άλλωστε, στην οποία κατέληξαν οι δύο πλευρές έχει να κάνει με την εμπιστευτικότητα και την εχεμύθεια στα όσα θα συζητούν στο εξής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της Axiom Capital προκύπτει αρχική ικανοποίηση τόσο για το κλίμα στο οποίο έγιναν οι επαφές όσο και για τα όσα ειπώθηκαν αρχικά.

Στην πρώτη επαφή που είχαν οι δύο πλευρές έγινε κουβέντα για τα στοιχεία που θέλει να έχει στα χέρια της η Axiom Capital έτσι ώστε να διενεργηθούν οι απαραίτητοι οικονομικοί έλεγχοι και στη συνέχεια να προχωρήσει το επενδυτικό fund στην επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ανήκουν στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Επίσης, κομβικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει και το θέμα του γηπέδου, το οποίο είναι και ο βασικός στόχος των επενδυτών αφού αν αποδειχθεί ότι μπορεί να ανεγερθεί στο Βοτανικό και να αποφέρει κέρδη, τότε η πρόταση του fund θα προχωρήσει άμεσα και με κάθε επισημότητα έτσι ώστε να περάσει στα χέρια των Αμερικάνων το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το βέβαιο είναι ότι οι δύο πλευρές θα έχουν και νέα επαφή, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα αφού τα στελέχη της Axiom και το στέλεχος του Fund θα αποχωρήσουν απο την Αθήνα σήμερα ή αύριο, με τα πρώτα μηνύματα από τη συνάντησή τους να είναι ικανοποιητικά αναφορικά με το πλάνο το οποίο έχουν ετοιμάσει για την επένδυση στον Παναθηναϊκό αλλά και για την γενικότερη δραστηριοποίησή τους στον ελληνικό χώρο γενικότερα. Πλάνο, το οποίο και ανέλυσαν σε αυτή την πρώτη επαφή που κήλυσε θετικά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Axiom Capital διέψευσαν κατηγορηματικά την ύπαρξη εμπλοκής του Κένι Ζούκερμαν, ατζέντη του ΝΒΑ, και ενός επιχειρηματία με το όνομα Sugar, στην υπόθεση του Παναθηναϊκού. Άνθρωπος του fund ήταν μεν στη συνάντηση, ωστόσο δεν ήταν ο προαναφερόμενος, ενώ ο Ζούκερμαν δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα στελέχη της εν λόγω εταιρείας.



Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved