Ζαραδούκας: «Ζω ένα όνειρο στον Ολυμπιακό»

Ζαραδούκας: «Ζω ένα όνειρο στον Ολυμπιακό»

Ευτυχισμένος από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας σε δηλώσεις του στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας των «ερυθρόλευκων».

Ο διεθνής αμυντικός, ξεναγήθηκε από τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, Γιάννη Γιαννόπουλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο Μουσείο των Πειραιωτών, υποστηρίζοντας πως νιώθει δέος μόνο και μόνο που βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο, το οποίο χαρακτήρισε παράδεισο, γεμάτο αναμνήσεις, οι οποίες γεμίζουν τους παίκτες με πάθος και τόνισε πως περιμένει πώς και πώς την πρώτη του συμμετοχή με τους «ερυθρόλευκους».

Αρχικά, ο Έλληνας άσος, μιλώντας στο «Olympiacos TV» αναφέρθηκε στα συναισθήματά του που βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Νιώθω ένα δέος μόνο και μόνο που βρίσκομαι σε ένα τέτοιο γήπεδο. Για μένα είναι ένας παράδεισος και ελπίζω να αγωνιστώ εδώ και επίσημα με τον Ολυμπιακό».

Αναφορικά με τα αποδυτήρια των Πρωταθλητών Ελλάδας που είναι «ντυμένα» στα «ερυθρόλευκα», υποστήριξε: «Είναι καταπληκτικά τα αποδυτήρια και βλέπουμε κάποιες εικόνες που φέρνουν αναμνήσεις, οι οποίες σε γεμίζουν με πάθος και θες να δώσεις τα πάντα».

Για τις εικόνες από σημαντικές στιγμές του Ολυμπιακού, που «φιλοξενούνται» στα αποδυτήρια, ανέφερε: «Είναι κάποιες εικόνες, που βλέπουμε κάποια παιδιά, τα οποία έχουν βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, με την κατάκτηση των πρωταθλημάτων και στην Ευρώπη. Είναι ξεχωριστές εικόνες γιατί είναι εικόνες με πάθος και διακρίσεις».

Όσον αφορά στο πόσο σημαντικό είναι τα καλά αποδυτήρια για την προετοιμασία ενός ποδοσφαιριστή, ο Γιάννης Ζαραδούκας, δήλωσε: Για τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό τα αποδυτήρια να είναι δομημένα με αυτόν τον τρόπο που είναι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Θέλει την ησυχία του, να έχει ότι χρειάζεται για να αλλάξει και να μπει στον αγωνιστικό χώρο και κάποιους ανθρώπους που να τον βοηθούν να προετοιμαστεί, τόσο μυικά, όσο και ψυχολογικά».

Παράλληλα, ο Έλληνας αμυντικός μίλησε και για το κλίμα που συνάντησε στη νέα του ομάδα: «Από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση – που δεν έχω συναντήσει σε άλλες ομάδες – το γεγονός πως όλα τα παιδιά και ξένοι και Έλληνες είναι όλοι ένα. Από την πρώτη στιγμή μου έκαναν πλάκα, μου έδωσαν συγχαρητήρια, λόγω της εθνικής και όλα τα παιδιά ως ανταμοιβή με συνεχάρησαν που ήρθα στην ομάδα και την διαδρομή που έχω κάνει».

Για τα συναισθήματά του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Έχω ξαναπεί ότι ζω ένα όνειρο γιατί άμα έχεις ζήσει κάποιες καταστάσεις, ειδικά στις χαμηλότερες κατηγορίες και μετά από κάποιο διάστημα βρίσκεσαι σε ένα τόσο μεγάλο σύνολο, είναι ανταμοιβή για τον εαυτό σου και αρχίζεις να πιστεύεις περισσότερο στις δυνατότητές σου και μπορείς να προσφέρεις περισσότερο στην ομάδα σου».

Ερωτηθείς για τις πρώτες κουβέντες του Ερνέστο Βαλβέρδε, υποστήριξε: Μου είπε: «Καλώς ήρθες. Να είσαι έτοιμος, υγιής και δουλειά». Αυτές είναι οι πιο σωστές κουβέντες, γιατί δεν χρειάζεται να λέμε λόγια και με τη δουλειά να φανεί μέσα στο γήπεδο».

Όσο για το πώς περιμένει την πρώτη του εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης», δήλωσε: «Με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού θα είναι μια καυτή ατμόσφαιρα. Από το πρώτο παιχνίδι πρέπει να έχεις μια καλή παρουσία για να μπορέσεις να πάρεις τη σωστή ψυχολογία ως ποδοσφαιριστής και να πιστέψεις περισσότερο στις δυνάμεις σου».

Αναφορικά με το ντέρμπι του Σαββάτου (15/10) με την ΑΕΚ, ο Έλληνας άσος, υποστήριξε: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Βασίζομαι πολύ στην απόδοση της ομάδας μου, αλλά όλα τα ντέρμπι είναι ντέρμπι και δεν πρέπει να προδικάζουμε κάτι στο αποτέλεσμα».

Όσον αφορά στην ΑΕΚ, ανέφερε: «Επειδή έχει γίνει αλλαγή προπονητή θα είναι διαφορετική η φιλοσοφία της και ίσως έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού. Ότι έχει προλάβει να αλλάξει ο προπονητής. Πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι».

Για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, τόνισε: «Προσφέρει κάτι το διαφορετικό στον αγωνιστικό χώρο και έχει ένα διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με τις άλλες ομάδες και αυτό φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία και τα παιδιά που είναι όλα μαζί».

Για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Ζαραδούκας, είπε: «Έχει πολύ καλή τακτική. Κάνει γρήγορη άμυνα. και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ξεκουραστεί και να αποκτήσει την μπάλα και πιστεύω ότι έχει ικανούς σκόρερ και μπορούν να πετυχαίνουν γκολ ανά πάσα στιγμή».

Αναφορικά με την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, ανέφερε: «Αυτό είναι το ξεχωριστό. Πρώτη φορά το συναντάω και με την αγάπη του κόσμου, ελπίζω να δείξω στον αγωνιστικό χώρο τι μπορώ να κάνω».

Στην συνέχεια, ο διεθνής άσος φιλοξενήθηκε στο Μουσείο του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Βλέπουμε ότι έχει μια τεράστια ιστορία. Είναι από τις πρώτες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε τον κόσμο που έχει και είναι μεγάλες οι αναμνήσεις που υπάρχουν από τα πρωταθλήματα. Όλα τα ονόματα των παικτών που έχουν παίξει στην ομάδα είναι αναρτημένα και βλέπουμε ότι η ιστορία της ομάδας δεν μπορεί να τελειώσει όσο και να την περιγράψουμε».

Για το αφιέρωμα στα θύματα της Θύρα 7, σχολίασε: «Είναι σημαντικό να ερχόμαστε και να τους τιμούμε. Το σκεφτόμαστε, όταν μπαίνουμε στο γήπεδο και βλέπουμε τα μαύρα καθίσματα που υπάρχουν στην Θύρα 7 και αυτό μας κάνει πιο δυνατούς και μας δίνει δύναμη από αυτά τα παιδιά, να παίζουμε και για αυτούς στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος, στο μήνυμά του προς τον κόσμο, ο Γιάννης Ζαραδούκας, τόνισε: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να δικαιώσω αυτούς που έφεραν στην ομάδα και για τον κόσμο αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι θα κάνω ότι μπορώ μέσα στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο για να τους δικαιώσω και αυτούς».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved